Вітер просто торба. Закинути можна тільки в одному напрямку, тому багато точок не зміг обловити :(
Хочу ще на рибалку, але вже на Дністер під Заліщики чи в Городок ;)
;) Смітовські блешні рулять...electron писав:Повернувся з рибалки. Нарешті вирвався на годинку, рибалка була суто тестування Сміт Хевен 3 срібної, навіть чорну, жовту і великі не ставив, також не ставив перевірені часом Мепси, хотів побачити як себе веде СХ і як на неї реагує риба, хочу ще поїхати потестити інші блешні фірми Сміт. Результат півторагодинної рибалки пару ударів малого головня, парочку грам по 200 відпустив і одного на 500 взяв![]()
Вітер просто торба. Закинути можна тільки в одному напрямку, тому багато точок не зміг обловити :(
Хочу ще на рибалку, але вже на Дністер під Заліщики чи в Городок ;)
Ездили. Клюет только ночью 2-3 штучки за ночь можно взять. Днем говорят голяк приучили к ночи рыбу. А так в целом надо ехать и пробовать.bavaria2009 писав:А хто знає озеро за Снятином наліво?Знайомі кажуть що там багато зацепів але крупна риба там бо давно неспускалось озеро
Стаєте біля руїни ресторану жаба, переходите дорогу і злівого боку (якщо дивитись в сторону Заліщиків) є сходи під міст, спускаєтесь вниз, можна іти вверх до ж-д моста, головень грам по 300-400 сидить під берегом, але краще піти вниз під монастир, там є камні на дні, і на березі от в них і є головень, трофеїв мало, але якщо цікавить не наїстись, а спортивна риболовля, впіймав і відпустив то на 300-500 гр головнях можна не погано відпочити. Хоча в мене був вихід головня на бомбарду думав що спін з рук вирве, вся бомбарда в хавку залетіла (тоді я користувався кулькою), шкода що на ній не було гачків :D , я ловив там дністерську швайку екземпляри по 12-14 см на мухи, а тут з води відкрилась хавка і ударила по бомбарді. Під мостом і метрів 300 вниз є судак. Олівці десь по 30 см бачив в уловах в місцевих, я тоді на джиг не ловив.13ый воин писав:А где места в залещиках? Там же течение как цунами ((
Це не озеро, а стариця Прута. Коли вода в Пруті піднімається, то і в ставку теж, спустити мабуть важко, там ГЕС підняв рівень води, вона буде через пісок просочуватись, як в Білій на водоочистних. Я там бачив як зловили коропів на 1,5 і на 3 кг.bavaria2009 писав:А хто знає озеро за Снятином наліво?Знайомі кажуть що там багато зацепів але крупна риба там бо давно неспускалось озеро