Остановка движения на время более 5 минут, считается стоянкой (исключение посадка или высадка пассажиров, загрузка и разгрузка груза)13ый воин писав:Доброе утро всем, вопрос - имею ли я право стоять до 15 минут на платной парковке? По идее остановка до 15 минут не является стоянкой - так?
Осторожно, ДАИ. Помощь водителям.
- nastya2012
- Зацікавлений
Re: Осторожно, ДАИ. Помощь водителям.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
почему тогда в видео автор утверждает парковщику что он стоит пять минут, тот отвечает даю 10, автор отвечает - по правилам 15 вообще то. ???nastya2012 писав:Остановка движения на время более 5 минут, считается стоянкой (исключение посадка или высадка пассажиров, загрузка и разгрузка груза)13ый воин писав:Доброе утро всем, вопрос - имею ли я право стоять до 15 минут на платной парковке? По идее остановка до 15 минут не является стоянкой - так?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
На якому відео? В цьому http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=13803
Варто автору відео почитати ПДР мабуть, а вже потім комусь щось говорити....
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF nastya2012 все правильно написала
Варто автору відео почитати ПДР мабуть, а вже потім комусь щось говорити....
зупинка - припинення руху транспортного засобу на час до 5 хвилин або більше, якщо це необхідно для посадки (висадки) пасажирів чи завантаження (розвантаження) вантажу, виконання вимог цих Правил (надання переваги в русі, виконання вимог регулювальника, сигналів світлофора тощо);
Востаннє редагувалось 15 липня 2013, 21:46 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Надоели беспричинные остановки... пишите заявление... может когда-то отучим останавливать ПРОСТО ТАК !!!
До УДАI УМВС України в Чернiвецькiй областi
58007 м.Чернівці, вул. Заводська, 22
Від :_________________________________
Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
_____________ року за адресою __________________________________я був зупинений
працівником ДАІ МВС України ________________________________(номер жетону або ПІБ),
який підійшов до мого автомобіля та звертаючись до мене з вимогою про перевірку документів попередньо не повідомив мені:
законну причину зупинки транспортного засобу
суть вчиненого правопорушення
(поставити позначку навпроти того, що саме не було повідомлено)
Таким чином, працівником ДАІ були порушені вимоги Закону України «Про міліцію», що свідчить про невиконання керівництвом МВС України Доручення Президента України від 01.09.2011 року, а саме ігнорування зобов’язання проводити роз’яснювальну роботу.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ВИМАГАЮ:
Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви, притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ та його безпосереднє керівництво за ігнорування вимог Закону України «Про міліцію» та Доручення Президента України від 01.09.2011 року.
_______________(дата) __________________(підпис)
До УДАI УМВС України в Чернiвецькiй областi
58007 м.Чернівці, вул. Заводська, 22
Від :_________________________________
Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
_____________ року за адресою __________________________________я був зупинений
працівником ДАІ МВС України ________________________________(номер жетону або ПІБ),
який підійшов до мого автомобіля та звертаючись до мене з вимогою про перевірку документів попередньо не повідомив мені:
законну причину зупинки транспортного засобу
суть вчиненого правопорушення
(поставити позначку навпроти того, що саме не було повідомлено)
Таким чином, працівником ДАІ були порушені вимоги Закону України «Про міліцію», що свідчить про невиконання керівництвом МВС України Доручення Президента України від 01.09.2011 року, а саме ігнорування зобов’язання проводити роз’яснювальну роботу.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,
ВИМАГАЮ:
Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви, притягнути до дисциплінарної відповідальності винного працівника ДАІ та його безпосереднє керівництво за ігнорування вимог Закону України «Про міліцію» та Доручення Президента України від 01.09.2011 року.
_______________(дата) __________________(підпис)
Сегодня на кольце Аэропорта, ДАИцы на автомобиле VW номерной знак 0102 останавливали всех ПРОСТО ТАК.
Сейчас проходит операция «Митний контроль», при мне проехала машина на итальянских номерах и ее не остановили.
Когда я подошел к автомобилисту и спросил за что его остановили, он ответил что просто так, для проверки документов. После общение с МЕНТОМ (по другому его назвать нельзя, так как он хамил мне и огрызался, за то что я ему мешаю собирать дань) водитель уехал.
Вот фото героев которые следят на безопасностью движение:

Интересно еще то что они стоят с нарушением ПДД. Маяк синего цвета не был включен. И еще какой-то человек с ними работает одет в гражданское, наверно берут как свидетеля.
ТАК что будьте бдительны...
Сейчас проходит операция «Митний контроль», при мне проехала машина на итальянских номерах и ее не остановили.
Когда я подошел к автомобилисту и спросил за что его остановили, он ответил что просто так, для проверки документов. После общение с МЕНТОМ (по другому его назвать нельзя, так как он хамил мне и огрызался, за то что я ему мешаю собирать дань) водитель уехал.
Вот фото героев которые следят на безопасностью движение:
Интересно еще то что они стоят с нарушением ПДД. Маяк синего цвета не был включен. И еще какой-то человек с ними работает одет в гражданское, наверно берут как свидетеля.
ТАК что будьте бдительны...
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Кольцо же является перекрёстком, получается для остановки нужно выехать за его пределы на одну из улиц на 10м. и остановиться?adik писав:Сегодня на кольце Аэропорта, ДАИцы на автомобиле VW номерной знак 0102 останавливали всех ПРОСТО ТАК.
По поводу предыдущей заявы:
составить и отдать инспектору насколько я помню. Но вот вопрос, как потом доказать что она была и не дать ему возможность ей подтереться?
Востаннє редагувалось 09 серпня 2013, 10:00 користувачем kuzzya, всього редагувалось 1 раз.
По ПДД да, это правильно...нужно выехать за его пределы на одну из улиц на 10м. и остановиться.
Доказать наверно не удастся... думаю лучше заказным письмом отправлять в ДАИ или если не придет ответа в течении 10 дней.. писать повторно уже с прикрепленными фактами что заявление было передано инспектору... (фото - видео фиксация.)
Доказать наверно не удастся... думаю лучше заказным письмом отправлять в ДАИ или если не придет ответа в течении 10 дней.. писать повторно уже с прикрепленными фактами что заявление было передано инспектору... (фото - видео фиксация.)
13ый воин писав:Доброе утро всем, вопрос - имею ли я право стоять до 15 минут на платной парковке? По идее остановка до 15 минут не является стоянкой - так?
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
13ый воин писав:Доброе утро всем, вопрос - имею ли я право стоять до 15 минут на платной парковке? По идее остановка до 15 минут не является стоянкой - так?
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00