ДАІшники у Чернівецькій області активно зупиняють автівки з

Обговорення останніх новин в регіоні
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

ДАІшники у Чернівецькій області активно зупиняють автівки з

Повідомлення GRAND » 08 серпня 2013, 16:08

Машини без документів відправляють на спецмайданчик

На Буковині триває операція «Митний контроль». ЇЇ мета — контроль за правомірністю експлуатації транспортних засобів, виявлення та припинення фактів незаконного перебування на території України транспортних засобів іноземної реєстрації та порушень їх водіями правил митного режиму. Про це повідомляє прес-служба УДАІ у Чернівецькій області.

4 серпня у Чернівцях зупинили автомобіль «Фольксваген-гольф» іспанської реєстрації, яким керував чернівчанин без відповідних реєстраційних документів.

6 серпня в селі Петричанка Глибоцького району працівники ДАІ зупинили автомобіль «Ауді А6» болгарської реєстрації. Водій не мав реєстраційних документів на автомобіль.

На водіїв складено адміністративні протоколи за статтею 121 ч. 6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобілі доставлено на спецмайданчик. Операція «Митний контроль» триває.
ДЖЕРЕЛО
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Re: ДАІшники у Чернівецькій області активно зупиняють автівк

Повідомлення 13ый воин » 08 серпня 2013, 16:18

правильно делают, наводят порядок, что в этом плохого?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

ihelp
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення ihelp » 08 серпня 2013, 16:36

поганого нічого нема. Але для цього що, потрібні спецоперації? Це їх робота, хай кожен день так працюють, і не тільки ловлять подібні автівки, ай інших порушників

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 08 серпня 2013, 16:39

13ый воин писав:правильно делают, наводят порядок, что в этом плохого?
я думаю немає нічого...якшо вже береш машину не на наших номерах, дотримуйся правил ведення доків...

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 08 серпня 2013, 16:44

Спецоперация - это основание для остановки автомобиля и проверки документов.
Без спец операции - останавливать ПРОСТО ТАК нельзя.

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 08 серпня 2013, 17:32

adik писав:Спецоперация - это основание для остановки автомобиля и проверки документов.
Без спец операции - останавливать ПРОСТО ТАК нельзя.

Відповідно до вимог Доручення Президента України від 01.09.2011 року доручається голові МВС України забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо:
права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
правильно, а как выявить правонарушение? Люди ездят на иностранных номерах, вот их и проверяют,
согласно закона
«Про міліцію» ст.20 п.21-1
Зупиняти транспортні засоби лише в разі:

2) відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам

- мне кажется иностранные номера попадают под эту категорию.
Извините что мое мнение не совпадает с вашим, но когда действительно беспределят - тогда да, согласен, но когда делают свою работу, звиняйте, кто не согласен - до побачення за границу, к слову что делают там с нами? За тонировку и стоянку возле супермаркетов выше положенного времени? штрафуют. Они должны работать и решать вопросы, иначе завтра все начнут на "мадридских" номерах ездить. Кроме того - ответьте на вопрос, кто тогда будет проверять правонарушения связанные с превышением лимита резидентов или иностранцев в этой стране?
Востаннє редагувалось 08 серпня 2013, 17:35 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 2 разів.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

plan
Новачок

Повідомлення plan » 08 серпня 2013, 17:36

програма уряду, що підримки відчизняного вироробника *protiv*

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 08 серпня 2013, 17:37

13ый воин писав: правильно, а как выявить правонарушение? Люди ездят на иностранных номерах, вот их и проверяют,
согласно закона

2) відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам

- мне кажется иностранные номера попадают под эту категорию
+1
мені от, що цікаво...є закон , при якому зупиняти можуть лише при порушеннях/спецоперації і т.д....так що виходить, що я можу їхати без прав не порушуючи ПДР ,під час спецоперації їхати на маршутці...а під час зупинки читати ГАЙцю мораль шо він мене безпідставно зупинив?
сильну увагу не звертайте на даний пост, це просто цікавість моя, і те що я не дуже просвітлений в тій сфері(сам поки що без прав)

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 08 серпня 2013, 17:57

GRAND писав:
13ый воин писав: правильно, а как выявить правонарушение? Люди ездят на иностранных номерах, вот их и проверяют,
согласно закона

- мне кажется иностранные номера попадают под эту категорию
+1
мені от, що цікаво...є закон , при якому зупиняти можуть лише при порушеннях/спецоперації і т.д....так що виходить, що я можу їхати без прав не порушуючи ПДР ,під час спецоперації їхати на маршутці...а під час зупинки читати ГАЙцю мораль шо він мене безпідставно зупинив?
сильну увагу не звертайте на даний пост, це просто цікавість моя, і те що я не дуже просвітлений в тій сфері(сам поки що без прав)
более того, исходя из логики - ты можешь вообще без номеров ехать или показать ему фак или свою голую жопу, и ничего не нарушая - тебя не остановят. *facepalm
Востаннє редагувалось 08 серпня 2013, 17:58 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 1 раз.

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 08 серпня 2013, 18:52

Если чесно гайцы не имеют таких полномочий что бы Вас проверять законно вы ввезли ТС на територию Украины. Это должна делать таможенная служба. Вот они на этом и косят бабло.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”