Always coca-cola! про здоровье.
- advanced member
- Поважний користувач
Re: Помогите бросить пить :(
Да с ним тучи разговаривают.GRAND писав:TAZIT, не знаю ти про що, але все нормально, ніч як ніч
http://forumcv.net/viewtopic.php?p=110899#p110899
Востаннє редагувалось 31 липня 2013, 09:58 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.
каждую среду в гот. Черемошь Жемчужный зал 18:30 Кофе хаус. Приходите- будем рады помочь. :)
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
ну все Ігорь...тепер є інструкція що робити
ну і звичайно не забудь
тиц
можливо і сьогодні ще встигнеш :D
psalm писав:каждую среду в гот. Черемошь Жемчужный зал 18:30 Кофе хаус. Приходите- будем рады помочь. :)
ну і звичайно не забудь
Востаннє редагувалось 31 липня 2013, 18:07 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
да не.... просто вырежут желудок для черного рынка и гуляй. без желудка бросишь пить навсегда. :D
- advanced member
- Поважний користувач
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
ВАЛЕНТИНКА ! Я об этом в первую очередь начал догадываться ещё в началах топика с пожеланиями ... ! :|
. . .
От -колы конечно протрезветь можно ... , хоть и быстро но ненадолго ... . В моём случае это абсолютно неприменимо ... , АМ !
Насчёт туч ты уже конкретно погнал ... ибо наверно ни разу не слышал как "говорят факты" ... . :) Завтра давление будет высокое и скорее дождя не будет ... , так что до обеда можешь попить себе -колы ... !
. . .
Можу тільки привітати тебе , ГРАНДе - очевидно ще десь років десять можеш час від часу побалуватись ... .
У АМ часу набагато менше вже ... . :(
. . .
От -колы конечно протрезветь можно ... , хоть и быстро но ненадолго ... . В моём случае это абсолютно неприменимо ... , АМ !
![Смущён :oops:](./images/smilies/kolobok_redface.gif)
Насчёт туч ты уже конкретно погнал ... ибо наверно ни разу не слышал как "говорят факты" ... . :) Завтра давление будет высокое и скорее дождя не будет ... , так что до обеда можешь попить себе -колы ... !
![Письмо *mail*](./images/smilies/mail1.gif)
. . .
Можу тільки привітати тебе , ГРАНДе - очевидно ще десь років десять можеш час від часу побалуватись ... .
![Пионер *pioner*](./images/smilies/dw.gif)
У АМ часу набагато менше вже ... . :(
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 01:00 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
лишай ти цю справу із содовими,
я не так люблю колу, переважно п.ю джинджер, але зараз із задоволенням би поміняв пак любої содової на баночку самого дефецитного напою у штатах
![Зображення](http://www.kuhnyasmi.ru/konserva/img/2012070205.jpg)
![Зображення](https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ162cVMVx7TnpAd2lbbuVel3Q8BTTwFw2S2v4NxMC5bnzpTnWe)
знайомі мої катались в атланту, там здається перший завод сосасоли, чи щось типу того, так там є автомати в яких кола із різних куточків світу, здається штук 10-15, так вони всі різні за смаком
![Злой или очень раздражён :evil:](./images/smilies/kolobok_evil.gif)
я не так люблю колу, переважно п.ю джинджер, але зараз із задоволенням би поміняв пак любої содової на баночку самого дефецитного напою у штатах
![Зображення](http://www.kuhnyasmi.ru/konserva/img/2012070205.jpg)
знайомі мої катались в атланту, там здається перший завод сосасоли, чи щось типу того, так там є автомати в яких кола із різних куточків світу, здається штук 10-15, так вони всі різні за смаком
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
- advanced member
- Поважний користувач
В Турции кола совсем другого вкуса - 100%.
В Болгарии менее газированная.
Наша самая ядерная )))))
Тазит, слушай тучи ;) Аньку не рисуй!!
В Болгарии менее газированная.
Наша самая ядерная )))))
Тазит, слушай тучи ;) Аньку не рисуй!!
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Слушай! Погадай мне пожалуйста!!! Проблемы на работе жутчайшие!!! Я отблагодарю...valentinka1-989 писав:А я на картах гадать умею.)advanced member писав:Ясновидящим вообще не верю!!
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!