Дивна поведінка акамулятора для sgs i9000

Відповісти
Dgray
Активіст
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 24 рази

Дивна поведінка акамулятора для sgs i9000

Повідомлення Dgray » 29 липня 2013, 20:13

Є ось такий акамулятор китайський. В користуванні був від сили 1 тиждень. Проблема: витягнувши з упаковки поставив в смартфон, при завантаженні він виключився. Я думав, що батарея поки їхала з Китаю + була на складі просто розрядилась. Придбавши ось таке зарядне я його зарядив. Але поведінка залишилась як на початку. Десь через пів року я вирішив знову спробувати її під'єднати до смартфона. І на диво вона почала працювати. Біля тижня я походив і далі знову ситуація повторюється. У когось подібне щось було з акамуляторами? Чи може хтось може пояснити цей феномен?
Купляв я його з поради користувача форуму 4pda(на тому самому аукціоні де і він) і він відписав, що все чудово працює.
Суть дивної поведінки: смартфон включається, розблоковую екран пару разів свайпаю по робочим столам, виключився.
Фото
DSC_0081.JPG
DSC_0080.JPG
DSC_0079.JPG
Востаннє редагувалось 29 липня 2013, 20:15 користувачем Dgray, всього редагувалось 1 раз.

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Re: Дивна поведінка акамулятора для sgs i9000

Повідомлення 13ый воин » 29 липня 2013, 20:19

китайцы живут по своим законам. У меня включился забытый на чердаке сони 750 через года полтора-два найденный в коробке (это при больших перепадах температур), хз че с ним происходит в состоянии покоя
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Відповісти

Повернутись до “Пристрої мобільного звязку та оператори”