кнопка "Усі"
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
кнопка "Усі"
На деяких форумах зустрічав: поруч із лічильником сторінок у темі "Сторінка 1 з 4 • 1 2 3 4" присутня кнопочка "Усі" - для перегляду усіх сторінок теми. Думаю, було б непогано, організувати таку можливість у нас на форумі.
Заздалегідь вдячний!
Заздалегідь вдячний!
Востаннє редагувалось 20 липня 2013, 10:58 користувачем zx_53, всього редагувалось 1 раз.
Viribus Unitis
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: кнопка "Усі"
Я вже писав раніше що мене цілком задовольнив би перегляд і по 100 повідомлень тут ... , але поки глухо ... !
Востаннє редагувалось 20 липня 2013, 11:04 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Идея хорошая, правда это добавит нагрузку на сайт - дополнительный функционал + подгружение трафика при развороте сразу всех страниц, особенно с видео-вставками, картинками и большим кол-вом страниц в частности.zx_53 писав:На деяких форумах зустрічав: поруч із лічильником сторінок у темі "Сторінка 1 з 4 • 1 2 3 4" присутня кнопочка "Усі" - для перегляду усіх сторінок теми. Думаю, було б непогано, організувати таку можливість у нас на форумі.
Заздалегідь вдячний!
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
- German
- Забанен навсегда
Смотря как реализуют (если реализуют вообще) внутренний движок запроса страниц тем при нажатии на кнопочку "Загрузить все страницы" ;)TAZIT писав:Зато количество запросов уменьшиться , Герман ( ) , при том же трафике ... !
Востаннє редагувалось 21 липня 2013, 10:41 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну , я думаю что "все страницы" для форума не подходит (это скорее для небольших статей) , а вот скажем ряда (10 , 20 , 50 , 100) было бы вполне достаточно ... .
- German
- Забанен навсегда
Ну, все темы сайта сразу показать одной страницей, естественно, не смогут ни движки сайта, ни браузер на компьютере юзВеря. :DTAZIT писав:Ну , я думаю что "все страницы" для форума не подходит (это скорее для небольших статей) , а вот скажем ряда (10 , 20 , 50 , 100) было бы вполне достаточно ... .
А так, как ты описал, реализовано, например, на сайте тех. поддержки компании Микрософт. :)
Востаннє редагувалось 21 липня 2013, 11:03 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
"поруч із лічильником сторінок у темі" - малося на увазі у перегляді конкретної теми побачити одразу усі сторінки, а не по розділу із темамиGerman писав:Ну, все темы сайта сразу показать одной страницей, естественно, не смогут ни движки сайта, ни браузер на компьютере юзВеря. :DTAZIT писав:Ну , я думаю что "все страницы" для форума не подходит (это скорее для небольших статей) , а вот скажем ряда (10 , 20 , 50 , 100) было бы вполне достаточно ... .
А так, как ты описал, реализовано, например, на сайте тех. поддержки компании Микрософт. :)
Viribus Unitis