ага, никто не несёт ответственности.perceptioN писав: должна входить охрана
Парковка калинівський ринок, що ви б зробили?
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Парковка калинівський ринок, що ви б зробили?
Послухав нарешті все відео. В день шумно і звуку не чути, тому дивився перемотуючи. А в якому НПА сказано про 15 хвилин? Можна посилання на документ? Це раз.
Два, дивимось відео, на 2-39 і на 2-40 видно знак 5,38 з табличкою 7,14.....
Тому автор сперечався трішки ні про що. З усіх його вимог 1 знак, 2 розмітка, 3 паркомат він 1 провтикав, а з 3 сам і зїхав. Залишається розмітка з усіх його вимог.
Запитання в назві стоїть як би ви поступили. Я поступаю просто. Якщо автобазар то приїзджаю і кажу я на 5 хв, я сиджу в машині якщо буду комусь заважати то я відїду. Все. Ще жодного разу не просили заплатити. Якщор десь наверху де купа авто. То я висаджую жінку вона іде що їй потрібно купувати-міняти. Я їду на розворот, за мостиком є ще один розворот і там стаю в тіні. Дружина мені телефонує що все купила, я їду її забираю. Мені шкода моїх нервових клітин, щоб стояти і гризтись ні про що з паркувальниками. До речі вони теж як не дивно люди і таких "супер знаючих" водіїв за день не один. Навіщо псувати нерви і собі і комусь...
Два, дивимось відео, на 2-39 і на 2-40 видно знак 5,38 з табличкою 7,14.....
Тому автор сперечався трішки ні про що. З усіх його вимог 1 знак, 2 розмітка, 3 паркомат він 1 провтикав, а з 3 сам і зїхав. Залишається розмітка з усіх його вимог.
Запитання в назві стоїть як би ви поступили. Я поступаю просто. Якщо автобазар то приїзджаю і кажу я на 5 хв, я сиджу в машині якщо буду комусь заважати то я відїду. Все. Ще жодного разу не просили заплатити. Якщор десь наверху де купа авто. То я висаджую жінку вона іде що їй потрібно купувати-міняти. Я їду на розворот, за мостиком є ще один розворот і там стаю в тіні. Дружина мені телефонує що все купила, я їду її забираю. Мені шкода моїх нервових клітин, щоб стояти і гризтись ні про що з паркувальниками. До речі вони теж як не дивно люди і таких "супер знаючих" водіїв за день не один. Навіщо псувати нерви і собі і комусь...
Востаннє редагувалось 15 липня 2013, 21:36 користувачем electron, всього редагувалось 3 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Не зрозумів? ТС же на 8 хвилин став і весь цирк влаштував через стоянку на тих 8 хв, хоча міг просто сказати я не на довго. Якщо ідемо разом купувати щось, чи довше ніж на 15 хвилин то я футе паритись в машині. Ставлю на парковку.
До речі як показує мій досвід, то зачасту поки я не квапливо їду на розворот вона вже встигає те що їй потрібно поміняти, чи віднести. Тому я навіть не зупиняюсь, а просто не поспішаючи їду і підбираю її. Це все роки спільного життя таке чудо зробили жінка на базарі за 10 хвилин справляється Іноді я парковку довше шукаю ніж їй потрібно щоб купити якусь дрібничку.
До речі як показує мій досвід, то зачасту поки я не квапливо їду на розворот вона вже встигає те що їй потрібно поміняти, чи віднести. Тому я навіть не зупиняюсь, а просто не поспішаючи їду і підбираю її. Це все роки спільного життя таке чудо зробили жінка на базарі за 10 хвилин справляється Іноді я парковку довше шукаю ніж їй потрібно щоб купити якусь дрібничку.
Востаннє редагувалось 15 липня 2013, 22:20 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Автор відео каже про 15, а не про 5. Стояв фактично 10.wishmaster.cv писав:electron, а якже ж постанова Кабінету Міністрів України, від 3 грудня 2009 року - №1342?!!!
Водій, робив усе правильно!
Те що там місце для парковки - це не означає, що за нього треба платити!
Навіть під знаком, 3.34 - дозволяється зупинка до п'яти хвилин...
Знак 3,34 тут ну аж ніяк не відноситься. Ну немає там ні початку ні кінця пішохідної зони
- advanced member
- Поважний користувач
да есть такие - насмотрятся видео с ДК каналов и начинают корчить из себя :D :D
Як куди згадайте минулі вибори і Розенбаум медикам, і до дня міста купа концертів.
Що не знає? Що під знаком зупинка заборонена можна зупинятись???? Можна пункт ПДР який це дозволяє? Сорі в попередньому пості я не уважно подивився і спутав з 5,34, але всерівно який пункт ПДР дозволяє зупинку під знаком зупинка заборонена?????
Який НПА? Та хоча б цей http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-%D0%BF
Хтось говорив про те що там дорога?
От знайшов на яндекс карті навіть до того як зробили верхню парковку перед Калинкою, там було розширення дороги і розмітка http://maps.yandex.ua/-/CVV2uS5L
Але в наказі є і таке, хоча це не на руку Мігайлішену за що він тоді собі передвиборчу агітацію робитиме:
І називати лохами інших людей які знідно правил і законів платять за платну парковку не зовсім правильно. Якщо автор відео настільки впевнений в своїй правоті то чому він не написав скаргу в міськраду і прокуратуру? В цивілізованих країнах так і зробили б. Але ні паркувальнику втирати про цивілізовані країни мона, а от самому зробити як в тих же країнах нізя? Невже релігія не дозволяє?
Який НПА? Та хоча б цей http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-%D0%BF
Хтось говорив про те що там дорога?
Так згідно Постанови Кабміну можна на дорозі зробити парковку..... А там не проїздна частина, а відокремлена кишеня для паркування, там же спеціально зроблене розширення.відведені майданчики для паркування - майданчики для паркування, розміщені в межах проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та обладнані відповідно до вимог цих Правил і Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. № 1306 (Офіційний вісник України, 2001 р., № 41, ст. 1852);
От знайшов на яндекс карті навіть до того як зробили верхню парковку перед Калинкою, там було розширення дороги і розмітка http://maps.yandex.ua/-/CVV2uS5L
Але в наказі є і таке, хоча це не на руку Мігайлішену за що він тоді собі передвиборчу агітацію робитиме:
Тому і платимо за парковки всюди5. Паркування може бути платним або безоплатним відповідно до рішення органу місцевого самоврядування або оператора.
І називати лохами інших людей які знідно правил і законів платять за платну парковку не зовсім правильно. Якщо автор відео настільки впевнений в своїй правоті то чому він не написав скаргу в міськраду і прокуратуру? В цивілізованих країнах так і зробили б. Але ні паркувальнику втирати про цивілізовані країни мона, а от самому зробити як в тих же країнах нізя? Невже релігія не дозволяє?
Востаннє редагувалось 15 липня 2013, 23:29 користувачем electron, всього редагувалось 3 разів.
- advanced member
- Поважний користувач
Кто ж спорит ?!wishmaster.cv писав:А хлопців з ДК, і їхніх послідовників, для чого ображати?advanced member писав:да есть такие - насмотрятся видео с ДК каналов и начинают корчить из себя :D :D
Вони роблять велику справу, для вас, шановний, advanced member, і для всіх нас, разом взятих - суспільства!
Пункт правил 2.4, наказ 111, хто вибив...?!!! :geek:
Человек вообще то на работе и его так куесосить тоже не по-человечески.
Одно дело приостановиться у обочины на 5 минут а второе занять место на парковке.
- perceptioN
- Активіст
если бы еще парковщик и его любовник знали о том кто им дал право на сбор денег, куда эти деньги идут, и что за услуги входят в стоимость,electron писав:Тому і платимо за парковки всюди
а если быдло сельское тупо платит балосы без лишних вопросов, ради "спокойствия", то почему их не назвать лохами?
да парень на видео несмышленый - и аргументы не подготовил, и в рукопашку не пошел, но это не означает что он полностью неправ
было бы больше таких активистов, глядиш меньше бы горсовет назначал точек побора
Востаннє редагувалось 16 липня 2013, 00:27 користувачем perceptioN, всього редагувалось 2 разів.
З яких слів починається конституція України?