чому удалили мою тему з фільмом?

Вільне спілкування
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: чому удалили мою тему з фільмом?

Повідомлення nikalajka » 07 липня 2013, 21:21

Master писав:Спасибо, nikalajka !
Как в детство вернулся...
Легендарная 5-ка - Михайлов, Петров, Харламов, Лутченко, Васильев...!
Да были времена...

нема за що. подивився хороший фільм і рішив поділитись
zepellin писав:А как ты думаешь? Две или три темы существют с фильмами.
не знаю, але мені байдуже. цей фільм заслуговує окремої теми
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 07 липня 2013, 21:51

НІКАЛАЙКА захотів поговорити про фільм і підняту в ньому тему ... . В чому проблема ... ?! :?
Гадаю на цьому форумі набагато більша проблема в дятлах які не розуміючи інших дуже активно хоч кого небудь хоч за щось намагаються регулярно задовбувати ... ! *pioner*
Востаннє редагувалось 07 липня 2013, 21:53 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 07 липня 2013, 22:03

maratura писав: На других форумах,за такое дают предупреждения или банят вообще.Такие темы чистят и переносят в соответствующий раздел.А на этом форуме это поощряется.И по этому поводу модеры бездействуют.
на цьому форумі взагалі адміни бувають??? таке мультиводство дозволяється що просто абздець.... славчег пропав кудась, скільки вже йому пишу "удали дебільний відгук від рассела" і тишина, вже й повторяв, і все одно тишина

форум живе своїм життям, без адмінів

maratura писав:А затем,чтоб человек,которому действительно интересно почитать,вообще ничего не нашел.

без проблем, хай людина шукає тему з назвою "фільми" з 20сторінками всяких стрічок, це неважко
Востаннє редагувалось 07 липня 2013, 22:08 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 07 липня 2013, 22:06

nikalajka писав: ...
, це важко
Якщо важко, то сходи в туалет.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2878 разів

Повідомлення Master » 07 липня 2013, 22:07

maratura писав:
nikalajka писав: не знаю, але мені байдуже. цей фільм заслуговує окремої теми
На других форумах,за такое дают предупреждения или банят вообще.Такие темы чистят и переносят в соответствующий раздел.А на этом форуме это поощряется.И по этому поводу модеры бездействуют.
На каждую шутку -новая тема. Новое видео на ютубе - новая тема.и т.д.Зачем сто одинаковых тем? А затем,чтоб человек,которому действительно интересно почитать,вообще ничего не нашел.
в принципе он не нарушил правил форума...
или я не прав?
ТАК ПОЧЕМУ другим можно создавать темы (даже абсолютно бессмысленные и пустые), а ему нельзя?
а если он нарушил правила - то почему ему не ответели модеры - что именно он нарушил?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Dmytro
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 7 разів

Повідомлення Dmytro » 07 липня 2013, 22:08

TAZIT писав:НІКАЛАЙКА захотів поговорити про фільм і підняту в ньому тему ... . В чому проблема ... ?! :?
Гадаю на цьому форумі набагато більша проблема в дятлах які не розуміючи інших дуже активно хоч кого небудь хоч за щось намагаються регулярно задовбувати ... ! *pioner*
якщо подивитися з іншого боку то 95% тут дятлів, флудерів а інші 5% це адміністрація сайту і вони якраз нормальні!
Востаннє редагувалось 07 липня 2013, 22:11 користувачем Dmytro, всього редагувалось 1 раз.

Dmytro
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 7 разів

Повідомлення Dmytro » 07 липня 2013, 22:09

Rassel писав: Якщо важко, то сходи в туалет.
Тобі що допомогло і стало легше? :D

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 07 липня 2013, 22:14

РасСу вже ніколи не стане легше ... бо він не додумався до власної теми яку б він регулярно поганив ... ! *pioner*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 791 раз

Повідомлення zepellin » 07 липня 2013, 22:22

Если разобраться, то Никалайка ничего не нарушил - есть тема про кино, а он создал свою, потому что фильм его реально зацепил. С другой стороны, когда я хочу посмотреть фильму стоящую, я захожу в тему с фильмами и ищу, чего советуют и хороший фильм могу просто пропустить. С третьей стороны, когда возникает такая ситуация, часто находится ктото третий, создающий похожую тему или опрос для поднятия своего имиджа. А с четвертой стороны - тут есть масса тем, вообще не несущих никакой ценности, но их, почему то, не снесли. Так что, твое возмущение мне понятно. Так же, как не понятно, почему в теме с видео или картинками комментарии запрещены - в правилах об этом ни слова. ;)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 07 липня 2013, 22:33

Нікалайка в принципі мав закинути фільм в якусь загальну тему , а потім створити перехресну тему обговорення самого фільму ... . Але вже як вийшло то маємо ... . :cry:
. . .
На інших форумах також є цілі розділи (наука , релігія , ...) яких тут немає ... ! То які форуми нормальні все ж ... ?
Проблема в іншому : абсолютно відсутня культура поваги до автора і його теми на цьому форумі під виглядом відстоювання справедливості за рахунок паплюження теми яка декому не подобається з чисто особистих причин ... !
. . .
Востаннє редагувалось 07 липня 2013, 22:41 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.

Закрито

Повернутись до “Балачки”