Право врачей брать "благодарности" УЗАКОНЕНО!!!

Обговорення подій які трапились в Україні
electron
Постійний користувач

Re: Право врачей брать "благодарности" УЗАКОНЕНО!!!

Повідомлення electron » 06 липня 2013, 12:40

OlegLOA писав: Врачей конечно тоже понять можно. Зарплаты у них небольшие, и работа не из легких... И выучиться чтоб стать врачем тоже стоит денег и немалых. Вот отсюда все и начинается в нашем глубоко коррумпированном обществе. За учебу заплати, за то чтоб потом имея диплом устроиться - тоже заплати, и потом чтобы остаться работать а не вышвырнули на улицу - тоже плати... Кому это выгодно, и кто больше всего выигрывает? Не рядовые врачи (хотя и они имеют в результате доход выше чем просто зарплата, и соответственно довольны нынешним положением), а те кто ничего не делают, скорее всеми силами противятся тому чтоб в этой системе произошли какие-то изменения
От тому я і кажу нехай керівництво країни чесно всім скаже, безплатна медицина це брехня!!! Але вибачте невже Ви схвалюєте от це:
electron писав:матері робили операцію з підозрою на онкологію, про те що ніхто на термінову операцію не клав поки не заплатили аж цілих сотню чи дві гривень, ну така в них мабуть ціна життя, я мовчу, потім під час операції біганина за НИТКАМИ *facepalm Я був в шоці, ідучи на операцію мені дали цілий список чого потрібно купити, а потім я ще 2 рази бігав докуповувати матеріали. І не щось супер специфічне, а банальні нитки, і ще якісь дрібниці. А якщо в мене грошей немає?
Лишень тому що в лікарів мала зарплата? Зауважте я не писав про те скільки я заплатив за саму операцію, 100-200 грн, це сам "благодійний внесок" без якого ніхто не клав людину в якою направлення на термінову операцію *protiv*
І я не згадав ту паскуду старшу медсестру реанімації онколікарні. І так все похмуро виглядало, тому думав досить негативу. ЧСитуація була така. Вивезли матір з операційної. Підходить до мене та паскуда і каже, мати буде лежати тут, тебе ми не пустимо такі правила. Але за нею потрібен догляд перших пару годин. Тому ПОТРІБНО заплатити цій медсестрі вона за нею подивиться. Ну я розумію зп в медсестер малі, тому плачу сума там була не дуже (на той час 10 дол). Приходжу ввечері провідати матір і виявляється ця медсестра ЗОВСІМ З ІНШОЇ ПАЛАТИ. Просто там поклали не 2 пацієнтів, а одного і їй було су*і мало грошей. Тому скориставшись моїм мяко кажучи не дуже стійким емоційним станом (думаю не у всіх кожного дня в онколікарні матерям операції роблять, щоб бути спокійним як удав і тверезо мислити) просто мене здоїли на 50 грн, зате тепер я знаю скільки коштує порядність цих двох конкретних медсестер.
Якщо я іду до лікаря, він мене цілком коректно лікує, не виписує всілякої фігні, кажучи: "А от ці ліки є от в тій аптеці", то повірте я сам даю йому грошей, так як розумію яка в нього робота і що зарплатня не зовсім відповідає роботі.
Востаннє редагувалось 06 липня 2013, 12:42 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 06 липня 2013, 21:23

ATB trans писав: викликати швидку скільки це обійдеться
нічого не обійдеться...нададуть допомогу безкоштовно, ну звичайно якшо встигнуть...багато хто дає потім швидкій, але добровільно, ніхто не змушує...до речі зарплата у них там теж мінімалка, + щоб вивчитись треба мати немало грошей...є звичайно і лікарі що краще би там не працювали...
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 06 липня 2013, 23:13

Смотрю национальной традицией становится... Обсудить на форумах, в комментах очередное унижение народа властью, хорошо так обсудить, с матюками, дать понять власти, что мы негодуем, сильно негудоем... мы всё видим, мы не дурные... и пивка можно после этого, да побольше... а чё, мне-то ещё не хуже всех, зарплату платят, на пиво хватает..
L'exactitude est la politesse des rois.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 06 липня 2013, 23:33

Давайте платити:
- вчителям, бо зарплати в них маленькі, всього 1400грн
- лікарям, бо зарпалти в них малі, всього 1500
- чиновникам, бо зарплати в них малі, всього 1600грн
- міліціонерам, бо зарплати в них малі, всього 2000грн
- менеджервм в банку давати хабаря за кредит, бо зарплата в них мала, всього 2500грн
- керівнику "чогось", за прийняття рішення, бо зарплата в нього мала, всього 3000грн
- прокурору, бо зарплата в нього мала, всього 5000грн,
- .....
А яка у мене зарплата??? Хто мені доплатить????

ТОЧНО!!! Давайте всі будемо працювати депутатами і міністрами, бо у всіх інших зарплата мала. Хоча скільки там тієї зарплати у міністра? Йому також треба заплатити....

Тоді питання, а якого .... вони пішли працювати, вчителями, лікарями, міліцілонерами, якого ..... вони пішли туди, де зарплати малі? Щоб їм платили, ті хто їх пожаліють????
От весь час так-давайте пожаліємо усіх, бо у них заплати малі і дозволимо їм брати хабарі, ми ж такі добросердечні...
Востаннє редагувалось 08 липня 2013, 13:39 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 07 липня 2013, 00:36

«Да всё так. Всё! Увидали, осудили, махнули, потрындели, покурили — и всё. И всё так…»
L'exactitude est la politesse des rois.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 07 липня 2013, 06:44

Я принципиально не даю денег врачам, даже с женой ругался из за этого, когда ходил с детьми в детскую зубную.
Недавно попал в травмпункт, на гвоздь ржавый наступил, все промыли, обработали, намазали, справку написали (лекарства я купил правда) и будь здоров.... Правда врач таким вопросительным взглядом смотрел на меня в конце но я нагло и уверенно ушёл.

Вы сами их приучили, сами!!!!! А теперь ноете. У нас же если участкового вызвал к ребёнку то надо 50грн заплатить, а где написано, кто сказал? Типа не пропишет лекарств? Бред.
Я жене строго запретил эти финансовые операции, но мы уже давно пользуемся платными услугами медиков, например зубы лечим в частной клинике, когда более то вызываем хорошего семейного врача платного, который сразу озвучивает цену и ты уже знаешь что с него требовать за эти деньги. Анализы и обследование тоже в частных клиниках типа Леонардо, где к тебе как к человеку относятся и дают чек ;)

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 07 липня 2013, 09:01

Напомнило тему, где с собой хлеб носить, что бы собаки не покусали.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”