Район в Черновцах для комфортного постоянного проживания
Район в Черновцах для комфортного постоянного проживания
Зараз мешкаю район ТЦ Формаркет, ТЦ Майдан. Дивлюся, місто досить багато будується.
Якщо купувати квартиру- який район міста можете порадити? Якого забудовника?
Як на мій погляд,цей район хороший( школи,дітячи садочки,магазини. Немає брухківки-вибачте містяни ) ).
Як на мій погляд,цей район хороший( школи,дітячи садочки,магазини. Немає брухківки-вибачте містяни ) ).
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 145 разів
- Подякували: 83 рази
Re: Район в Черновцах для комфортного постоянного проживания
привіт )
ой, та за бруківку нема чого вибачатися... вона у нас отстой..)
дивлячись що вам треба.
якщо квартира і є гроші то дивіться жк водограй, якщо грошей трошки менше то можете глянути жк київський.
але я б радив подивитися на тауни чи особняки...
ой, та за бруківку нема чого вибачатися... вона у нас отстой..)
дивлячись що вам треба.
якщо квартира і є гроші то дивіться жк водограй, якщо грошей трошки менше то можете глянути жк київський.
але я б радив подивитися на тауни чи особняки...
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
В военное время квартиры не продаются. Сейчас это невозможно. Прийдется подождать мира.
https://economics.segodnya.ua/economics ... 08626.html
https://www.unian.net/economics/finance ... 42712.html
https://economics.segodnya.ua/economics ... 08626.html
https://www.unian.net/economics/finance ... 42712.html
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
З якого міста переїхали у Чернівці? Цікаво почути свіжим оком, що подобається в місті, а що ні?Maksym27 писав: ↑14 березня 2022, 16:55Зараз мешкаю район ТЦ Формаркет, ТЦ Майдан. Дивлюся, місто досить багато будується.
Отака х...ня, малята
Чернігів. Я розкажу,але будь ласка,без ображень. Я вважаю місцеві також будуть згодні з моєю думкою. Але ж,всерівно своє ріднє місто-найкраще!
Подобається- люди. Поки що зустричав добрих, завжди допомагають порадою і т.д. Багато будується . Це добре- є люди в місті ,які зможуть купити ці квартири.
Не подобається (або не звик ще)-дороги,брухківка. Тротуари і все що з них залишилось. Багато старовиних будівль,але вони в жахливому стані. Дуже багато вивісок магазинів,аптек, ....Вони дуже щільно одна до одної... Як в шанхайському кварталі.
Якось так.
Вибачте
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Ніхто не ображається, навпаки - чим більше критики, тим кращим місто стане. Та й все по ділу. Бруківка має свій шарм і придає красу місту, але за нею не доглядають, так само як і за історичними будинками. Перекопати вулицю і потім як небудь закидати бруківку це звичайна справа. Єдина ще більш менш автентична бруківка залишилась на вул. Університетській. Та й весь бюджет міста весь час розпилювався, кошти виділялись тільки на залагодження аварійних ситуацій. З рекламними вивісками теж абсолютно погоджуюсь, особливо вул. Ентузіастів мене вражає в цьому плані.Maksym27 писав: ↑15 березня 2022, 17:00Чернігів. Я розкажу,але будь ласка,без ображень. Я вважаю місцеві також будуть згодні з моєю думкою. Але ж,всерівно своє ріднє місто-найкраще!
Подобається- люди. Поки що зустричав добрих, завжди допомагають порадою і т.д. Багато будується . Це добре- є люди,які зможуть купити ці квартири.
Не подобається (або не звик ще)-дороги,брухківка. Тротуари і все що з них залишилось. Багато старовиних будівль,але вони в жахливому стані. Дуже багато вивісок магазинів,аптек, ....Вони дуже щільно одна до одної... Як в шанхайському кварталі.
Якось так.
Вибачте
Отака х...ня, малята
вибачаюся,що тут запитую( не бачу сенсу новий розділ розпочинати)- чому при замовленні в Розетці, товар приходить до Нової почти,а не в відділення Розетка? Відділення є. Воно закрите. На мою думку,якщо товар можливо доставити до відділення Новоі почти,то й до відділення Розетка теж можливо?Дід Панас писав: ↑15 березня 2022, 17:13Ніхто не ображається, навпаки - чим більше критики, тим кращим місто стане. Та й все по ділу. Бруківка має свій шарм і придає красу місту, але за нею не доглядають, так само як і за історичними будинками. Перекопати вулицю і потім як небудь закидати бруківку це звичайна справа. Єдина ще більш менш автентична бруківка залишилась на вул. Університетській. Та й весь бюджет міста весь час розпилювався, кошти виділялись тільки на залагодження аварійних ситуацій. З рекламними вивісками теж абсолютно погоджуюсь, особливо вул. Ентузіастів мене вражає в цьому плані.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1758 разів
- Контактна інформація:
ну вы нашли где и кого спрашивать - Дед Панас, как я думаю, в другой стране сейчас. А тема вообще о районах.Maksym27 писав: ↑16 березня 2022, 10:56вибачаюся,що тут запитую( не бачу сенсу новий розділ розпочинати)- чому при замовленні в Розетці, товар приходить до Нової почти,а не в відділення Розетка? Відділення є. Воно закрите. На мою думку,якщо товар можливо доставити до відділення Новоі почти,то й до відділення Розетка теж можливо?
однако насчет розетки - есть их отделение на проспекте и на университетской, есть на худякова/почтовой в главпочтампе. но прям ответ на ваш вопрос даст скорее всего горячая линия розетки.
насчет районов - мне лично нравится старый фонд и центр города. не прям кобылянская, хотя ведь был опыт жизни и там - слишком дорого, слишком шумно, слишком пафосно.
а вот тихие улицы центра - першотравнева, богомольця, челюскинцев, доброго, димитрова, джамбулы, целана, смаль стоцкого, пушкина - прям то что надо для спокойной жизни с семьей в моем видении. еще есть гакмана, допустим - с видом на собор, то есть красивый вид+ без окна в окна, с заездом, но не проездная, малоэтажная и центровой центр - прям ван лав, а не улица.
но старый фонд будет со старыми коммуникациями, без лифта зачастую, осыпающиеся фасады с балконами, протекающие крыши и могут быть проблемные соседи. то есть надо быть готовым или решать эти проблемы, или примеряться с ними. а все это практически с гарантией исключено в новостройках. если выбирать их, то все равно выбирал бы ближе к центру - на Герцена, внизу Лукьяна Кобылицы, вначале Украинской в дворах достраивают дом.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
мне понравился новый жилой комплекс на Суворова
тоже центр , рядом парк
но ... наверное не дешево.
но комфортно!
https://www.google.com.ua/maps/@48.2790 ... 312!8i6656
тоже центр , рядом парк
но ... наверное не дешево.
но комфортно!
https://www.google.com.ua/maps/@48.2790 ... 312!8i6656
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©