Совет?——Сев.Кипр vs Болгария?

Усе що пов'язано з нерухомістю в Чернівцях, Україні та світі
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 959 разів
Подякували: 1645 разів

Re: Совет?——Сев.Кипр vs Болгария?

Повідомлення Sl@vcheg » 17 січня 2021, 01:54

Coth писав:
16 січня 2021, 22:15
Какой-то феерический бред упоротого, особенно про казаков. Я в Крыму бываю несколько раз в году, у меня там отец живёт, раньше кроме потрясающе красивой природы и разных исторических достопримечательностей это было крайне унылое зрелище, как будто телепорт в поздний Совок, только ещё обветшавший за десятилетия до состояния руин. Сейчас при каждом посещении я вижу как Крым развивается, новые дороги, больницы, парки, благоустройство, всё вокруг ремонтируют и реставрируют. Я могу накидать вам тут сотни примеров, но меня тупо забанят, потому что правда никому не нужна, предпочитаете тешить себя иллюзиями и видеть только то, что хотите.
Почему ты ещё не в Крыму? Там все сотрётся и вообще заипись!
Не только у тебя одного там родственники я там жил несколько лет куча связей осталось. прекрасно знаю все что там происходит и не только с ватных уст.
П.С. После оккупации я в ваш распстстый рай не ногой
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

K2_Atom
Активіст
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення K2_Atom » 17 січня 2021, 03:18

Всі сторінки теми не наважився читати але розповім дещо..
Знайомий десь 5 років тому купив щось типу "дачі" (3кімн.)в Болгарії, щоб їздити відпочивати там влітку місяцями а в інший час його хатка орендується. Податки дорогі але викупилось те що вклалось.
Болгарія відносно дешева по нерухомості, якщо знати де шукати. Поїздити, пожити там і можна знайти непогане житло по норм.ціні

Coth
Зацікавлений
Дякував (ла): 39 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення Coth » 17 січня 2021, 03:19

Sl@vcheg писав:
17 січня 2021, 01:54
Почему ты ещё не в Крыму? Там все сотрётся и вообще заипись!
Не только у тебя одного там родственники я там жил несколько лет куча связей осталось. прекрасно знаю все что там происходит и не только с ватных уст.
П.С. После оккупации я в ваш распстстый рай не ногой
А почему я должен быть в Крыму? Раз сказал что-то хорошее и сразу "чемодан, вокзал...", да? Вы хоть понимаете, что это и есть самая настоящая упоротость, то есть отрицание любых неприятных фактов, игнорирование реальности и придумывание несуществующих пэрэмог, типа "ура, борщ признали украинским" или "США наложили санкции на Северный Поток 2, ха-ха". А вот недавно устроили срач в твиттере Роскосмоса, доказывая, что Королёв украинец, типа от этого украинская космическая отрасль перестанет быть в глубокой *опе, да у нас даже ни одного спутника на орбите нет, но зато смеемся над любой малейшей неудачей России.

Вот вы ни разу не были в Крыму после "оккупации", но считаете уместным распространять полную чушь о том, что там происходит.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 17 січня 2021, 10:16

K2_Atom писав:
17 січня 2021, 03:18
Всі сторінки теми не наважився читати але розповім дещо..
Знайомий десь 5 років тому купив щось типу "дачі" (3кімн.)в Болгарії, щоб їздити відпочивати там влітку місяцями а в інший час його хатка орендується. Податки дорогі але викупилось те що вклалось.
Болгарія відносно дешева по нерухомості, якщо знати де шукати. Поїздити, пожити там і можна знайти непогане житло по норм.ціні
По перше я дуже сумніваюсь що за 5 років ваш знайомий відбив вкладене.( так я зрозумів з допису——міг помилитися)
А по друге——
Болгарія——одна з краін де я відчуваю себе як вдома. І навіть стояло питання купити там щось.
Але ось по зрівнянню з Кіпром тим( навіть Північним)—— вона програє по декільком критеріям.
Ну тіпа клімат інший, море інше і все таке.
Навіть якість будівництва( а я розбираюсь трохи)—— там вища.( принаймні таке поки що склалося враження по картинкам і ютубчику)
Тобто в Болгаріі за 5 років здачі в оренду——квартирка уб"ється більше ніж на Кіпрі тому.
Ну і Кіпр той——більш мульті—культі——— є можливість здати—продати не тільки колишнім снг—вцям, але й іншому світу.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 17 січня 2021, 10:19

Я так розумію, слово окупація в кавичах, бо у вас є точні дані по референдуму....скільки у вас 99.8976% голоснули "ЗА"? *facepalm_sk* *facepalm_sk* *facepalm_sk* *facepalm_sk*

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 17 січня 2021, 10:25

Vov4ik писав:
17 січня 2021, 10:19
Я так розумію, слово окупація в кавичах, бо у вас є точні дані по референдуму....скільки у вас 99.8976% голоснули "ЗА"? *facepalm_sk* *facepalm_sk* *facepalm_sk* *facepalm_sk*
Я вважаю що в порівнянні з ситуацією на Донбасі Росія втрутилася в справи Криму більш відкрито та зухвало.
Отже випадок з Кримом скорше можно назвати "окупацією"
Але з другоі сторони——
Ми всі прекрасно знаємо і бачили ( принаймні ті хто відпочивав хоч раз в Криму)—— що в Криму відношення до Росіі завжди було краще ніж до Украіни.І настроі там були більш проросійські ніж проукраінські.Хоча ніхто на той момент серйозно ці настроі і не сприймав —не оцінював ризики.
Отож на рахунок "референдуму"—— я теж не був би таким впевненим навіть зараз.
Скорше всього якщо би "референдум" провели б зараз—— результат би не змінився.
Навіть з огляду на ті всі "жахи", які описують зараз тут і навіть з оглядом на незрозумілий статус Криму в світі.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 17 січня 2021, 10:33

Так, проросійські, був - бачив. Крим сподобався. Ціни ще тоді були космос, якщо заоаз ще дорожчі, то сенс туди пертися? Ну то моя думка.
Звичайно б не змінився....бо підрахуї (ті, що підраховують) були б ж ті самі.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 17 січня 2021, 10:40

Vov4ik писав:
17 січня 2021, 10:33
Так, проросійські, був - бачив. Крим сподобався. Ціни ще тоді були космос, якщо заоаз ще дорожчі, то сенс туди пертися? Ну то моя думка.
Звичайно б не змінився....бо підрахуї (ті, що підраховують) були б ж ті самі.
Навіть якщо би провели "чистий"— без маніпуляцій "референдум"——— думаю що незалежно від проценту, але результат був би такий самий.
А ще з огляду на те що там дійсно купу бабла Росія вже вклала в інфраструктуру—— то й поготів))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Coth
Зацікавлений
Дякував (ла): 39 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення Coth » 17 січня 2021, 10:48

Vov4ik писав:
17 січня 2021, 10:19
В кавычках лишь потому, что это цитирование, я свою оценку этому событию предпочитаю оставить при себе. Сколько там голосовало и как мне искренне пофиг, хотя вот вы серьезно думаете, что большинство было против, если только среди татар, да и то не факт. В любом случае за российскими паспортами выстраивались огромные очереди и насильно их не раздавали, а отказавшихся можно по пальцам пересчитать.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 17 січня 2021, 10:58

Ну 1е.
Звичайно, що зараз даже без "підрахувайлів" голоснула б більша кількість за Росію, ніж раніше. Тут сперечатися нема про що.
2е. Паспорти. Я там не проживав, але може умови зробили такі, щоб стояли в черзі за тими паспортами? Це такий собі довід. Хватнули б їх румуни/поляки/угорці - теж б за паспортами стояли, чи як?

Відповісти

Повернутись до “Нерухомість”