Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича потрапив у десятку найкращих вузів України за версією світового рейтингу Webometrics.
Як повідомляє molbuk.ua, дані про це опубліковані на сайті рейтингу.
Так, ЧНУ потрапив на дев’яту позицію всеукраїнського рейтингу (3111 місце у світовому рейтингу університетів).
До першої трійки українських університетів увійшли Київський національний університет імені Тараса Шевченка (1192 позиція серед вишів світу), Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут України імені Ігоря Сікорського" (1626 місце) і Сумський державний університет (2012 місце).
На четвертому місці (2158-й у світі) опинився Львівський національний університет імені Івана Франка, а на п'ятому – Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна.
Всього до рейтингу з більш як 24 тисяч вищих навчальних закладів світу потрапило 323 українських університети.
Рейтинг Webometrics заснований на аналізі представленості вузів у глобальному інформаційному просторі. Він оцінює чотири основні показники: присутність, видимість, відкритість та якість освіти.
Рейтинг складає одна з найбільших наукових установ Європи – Національна дослідницька рада Іспанії.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16590 ... pvWdmGL5T4
Чернівецький університет потрапив у топ-10 кращих вузів України, – Webometrics-2019
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Чернівецький університет потрапив у топ-10 кращих вузів України, – Webometrics-2019
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Re: Чернівецький університет потрапив у топ-10 кращих вузів України, – Webometrics-2019
Хорошо конечно.
Я в Университете провел одни из лучших моих лет.
Но в то же время его позиция в мировом рейтинге——ни о чем на самом деле((
Я в Университете провел одни из лучших моих лет.
Но в то же время его позиция в мировом рейтинге——ни о чем на самом деле((
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Re: Чернівецький університет потрапив у топ-10 кращих вузів України, – Webometrics-2019
ДА... Вот она например читала украинский язык в 90-х и у меня тоже в ЧНУ!
Зелень ... это баксы
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
я так понимаю, в 80-тых тоже читала?) и сейчас мб еще читает?Мойша Вальцман писав: ↑09 березня 2019, 16:50ДА... Вот она например читала украинский язык в 90-х и у меня тоже в ЧНУ!