ептель :) аналогичноРуслан Балан писав:ЗОШ № 35.
Нині гімназія № 2.
Хто? Де? Коли?
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Re: Хто? Де? Коли?
Як що не помиляюсь, то це одна з небагатьох, що була навіть при Совєтах українською. Напевно гуманітарний напрямок. Помітно. :)TAZIT писав:11
Интеллектуальная школа, хотя фулиганов из неё тоже немало вышло)))Sl@vcheg писав:Бывшая 23-я
Во времена пошли :) Из 41 школы кто то уходит. В мое время туда попасть нереально было без принадлежности .yura_cv писав:До 6 класса №41
после №4
2004 выпуск
У меня пол класса перед эмиграцией туда перешли. И учителя. Игорь Семенович - историк. Ратай Ольга Павловна-физичка, завуч. Я завидовал перешедшим, там было так по новому, по реформаторски, свободно.
Бандитский путь :)Nero писав:c 1го класса по 5(включительно) - ЗОШ№2
с 6го по 9й - ЗОШ№1
В 2005 свалил в технарь
Востаннє редагувалось 03 травня 2014, 23:28 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 2 разів.
Яка відмінність між випускниками 18-ї і 35-ї школи?Руслан Балан писав: але я завжди помічав різницю в спілкуванні з людьми з різних шкіл.
- yura_cv
- Досвідчений
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
Ольга Павловна была директором когда я училсяВо времена пошли :) Из 41 школы кто то уходит. В мое время туда попасть нереально было без принадлежности .
У меня пол класса перед эмиграцией туда перешли. И учителя. Игорь Семенович - историк. Ратай Ольга Павловна-физичка, завуч. Я завидовал перешедшим, там было так по новому, по реформаторски, свободно.
ушел от туда из за переезда в другой район.
а попал туда совсем случайно не имея ни какой принадлежности
у меня были соседи учитель рисования и иврита Ольга)))
у туда постоянно не реально попасть но как то таки туда попадают
Востаннє редагувалось 03 травня 2014, 23:32 користувачем yura_cv, всього редагувалось 1 раз.
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Кожна школа має свою "філософію". Залежить від місцезнаходження, уклону, директора, вчителів, навіть трудовика)Алмаз писав:Яка відмінність між випускниками 18-ї і 35-ї школи?Руслан Балан писав: але я завжди помічав різницю в спілкуванні з людьми з різних шкіл.
Я небагатьох знав з 18. Хоч вона і на проспекті, всеж таки достатньо гарне виховання. Як що брати інщі школи з того району.
Ну от наприклад школа навпроти парку. Не пам"ятаю номер. З французським уклоном. Мені завжди подобалися дівчата з неї.
Наприклад перша школа. В мої часи в неї не можна було зайти, як що не знаєшь когось з старших, в принципі як і взагалі в той район :D .
Кожна школа це окремий світ, хоч і програма одна.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Справедливая и очень строгая. Хороший пример для детей. Завуч мой.yura_cv писав:Ольга Павловна была директором когда я училсяВо времена пошли :) Из 41 школы кто то уходит. В мое время туда попасть нереально было без принадлежности .
ушел от туда из за переезда в другой район.
а попал туда совсем случайно не имея ни какой принадлежности
у меня были соседи учитель рисования и иврита Ольга)))
у туда постоянно не реально попасть но как то таки туда попадают
Сейчас и евреев нету почти, поэтому по другому набор идет. Наверное важно наличие денег, а может иногда и потенциал. Когда она открылась, только эмиграция развернулась, евреев было столько .
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
З французським уклоном---26-а.Ну от наприклад школа навпроти парку. Не пам"ятаю номер. З французським уклоном. Мені завжди подобалися дівчата з неї.
Перша моя жінка звідти.Не фонтан(як виявилось). :(
А школа ніби нормальна. :) Хороший рівень знань колись давала.
А зараз чув що хороші стосунки з Францією і часто дітей туди відправляють на стажування.