То в мене кредит 0....захист стоїть, але ж якщо вірити тим коментарям, то воно не допоможе. Хоча я схиляюся, як мінімум в одному коментарі, до того, що пАдруга сама дала свої дані.w-lom писав: ↑29 вересня 2021, 21:36Я користуюсь ще 4-ма банками.
Але задумався про розмір кредитної лінії Монобанка.
Можливо кредитку закрию, а залишу тільки дебетну віртуальну White з максимальними можливими захистами від лімітів до динамічного CVV2.
Тим більше, все менше і менше цікавою стає у використанні.
Monobank
Модератор: sim72pin
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Monobank
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Кред. ліміт 0, це добре, але його можна збільшувати при контролі аккаунта, якщо дебетна, то там власні кошти і змінити кредитний ліміт не получиться.Vov4ik писав: То в мене кредит 0....захист стоїть, але ж якщо вірити тим коментарям, то воно не допоможе. Хоча я схиляюся, як мінімум в одному коментарі, до того, що пАдруга сама дала свої дані.
Мене засмутив інший описаний випадок, коли доступ отримали не з фін. номера, пройшовши верифікацію в службі підтримки, зателефонувавши з іншого номера.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Сбой по безкониактным платежам. Как раз рассчитывался в берёзке и не идёт платеж. А тут уведомление от приложухи
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Мне не приходило.
Я там в 16-15 платил.
Я там в 16-15 платил.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
- DarhangeR
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 30 разів
- Контактна інформація:
Активно пользуюсь где-то год, лично для себя одни плюсы, в виде: нормальной бесконтактной работы, нормальной оплаты без непонятных комиссий, четкий саппорт который в 99% ответит и поможет со всеми вопросами.
- Master
- Легенда Форуму
Лично я уже 3 года с моно,
за это время заработал 3700 грн кэшбэк. и не заплатил ни одной грн %, хотя все время в минусе.
за это время заработал 3700 грн кэшбэк. и не заплатил ни одной грн %, хотя все время в минусе.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 134 рази
Монобанк з 1 грудня знижує розмір кешбеку на 25%, та відсоток на залишок коштів до 3%
https://pogliad.ua/news/money/monobank- ... tiv-416954
https://pogliad.ua/news/money/monobank- ... tiv-416954
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
как выше писали - уменьшился кешбек. но выделил также интересную фразу, что это такое?
Що сталося?
Коли ви оплачуєте карткою покупки в магазинах, то продавці платять банку-власнику терміналу комісію (приблизно 2% від суми купівлі), а цей банк ділиться частиною комісії з банком, який випустив картку клієнту, тобто з нами. Більшість грошей, отриманих від цієї комісії, ми віддаємо вам у вигляді кешбеку, миль та процентів на залишок.
Під тиском деяких великих торгових мереж, низки народних депутатів і Національної ради реформ України платіжні системи Visa та MasterCard були змушені погодитися на поступове зниження банківських комісій. Перше зниження комісій (на 25%) відбулося 26 листопада, і ми, на жаль, не можемо зберегти поточні проценти за кешбеком, милями та процентами на залишок.
Повірте, ми боролися проти цього рішення до останнього і є затятими противниками будь-яких форм втручання держави в економіку та неринкового регулювання.
Трохи заспокоює той факт, що натомість великі торговці (у запалі боротьби з нами) пообіцяли знизити вартість товарів, і ми чекаємо разом із вами, коли все навколо подешевшає.
Що зміниться з 1 грудня?
1. Зміна щодо виплат процентів на залишок
Плата процентів на залишок власних коштів на картках і за продуктом Банка стане 3% річних у гривні.
2. Зміна в програмі нарахування кешбеку та миль
Розмір кешбеку від банку та миль зменшиться на 25%. Зміна не стосуватиметься категорій кешбеку від наших партнерів.
Новий розмір миль, що нараховуються:
•monobank platinum — 11 миль за 1 000 грн у чеку;
•IRON — 15 миль за 1 000 грн у чеку.
Ваш monobank heart