Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]

Модератор: sim72pin

С@шОК
Активіст

Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]

Повідомлення С@шОК » 04 грудня 2013, 22:39

Актуальний курс валют
https://minfin.com.ua/ua/currency/banks/
https://goverla.ua/

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях

Повідомлення Дерзкий » 19 травня 2015, 14:06

Калина 21,80 - 22,10
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 19 травня 2015, 14:22

Глянув на показник міжбанку....н-да ....сьогодні розвернули в іншу сторону...Вчора 1 грн. вверх, сьогодні 1 грн. вниз....

Latin
Досвідчений

Повідомлення Latin » 19 травня 2015, 17:20

Astronom писав:Глянув на показник міжбанку....н-да ....сьогодні розвернули в іншу сторону...Вчора 1 грн. вверх, сьогодні 1 грн. вниз....
НБУ круто покупців на міжбанку порізав от і відкотились. Йде повністю ручне управляння курсом, атракціон стабільності призначається для МВФ. Коли вистрілить ніхто не знає. Може через тиждень, після отримання чи не отримання траншу, після відновлення бойових дій, а може будуть всіма силами тягнути до виборів. Одне можу сказати - вже до осінніх виборів краще на депозиті коштів не мати, а збереження на той час в валюті щоб були *grandpa*

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 20 травня 2015, 10:17

Для форумчан: .....на 9:40 ТРЦ "Екватор"(Гравітон) обмінка
21.60-22.10
24.00-24.60
...такий собі спред зробили у 50-60 коп.....про наявність грн/валюти не запитував...глянув цифри на табло...

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 20 травня 2015, 12:26

Чё там калина говорит..?

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 травня 2015, 22:05

почім сьогодні євро було?

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 23 травня 2015, 21:17

....у більшості обмінок курс такий:
21.80-22.00
24.00-24.40
......є і шедеври з цікавим курсом типу 21.085!!!!-22.10....але, то таке.....

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1308 разів

Повідомлення sergej1974007 » 25 травня 2015, 23:37

sergej1974007 писав: На данний момент--прогноз ще не виправдався.
Відбувається вимивання грошей з "матраців".
А що є якісь передумови для зміцнення гривні?
Стало краще жити?
Пішли інвестиції?
Новий прогноз---
1.Одним з факторів дестабілізації стануть нові ціни на комунальні послуги---потихеньку-полегеньку будуть накопичуватися неплатежі,почнуться відключення людей від мереж,трохи згодом почнуться силові відключення,а ще трохи згодом--почнуться нещасні випадки на цих відключеннях.Підключать до цього діла силовиків--а це викличе ще більшу протидію.І так--по наростаючій.
2.Інвестицій нема.Те що є--це подачка з барського столу щоб Україна не зкотилася до рівня Сомалі.
Гроші виходять з країни--а те що заходить--або мізер щоб відволікти увагу або те що буде в любому випадку повернено у вигляді поки ще ласомих кусочків.
Під це все готуються і приймаються закони про нову приватизацію.
Якщо встигнуть--почнуть розпродувати землю і цікаві комусь підприємства за невеликі гроші--пояснюючи невеликі гроші великими ризиками для покупців.(хоча насправді--покупці отримають і кредити свої і дивіденди в повному розмірі).
3.Приймаються нові закони які приводять тільки до подальшого зубожіння населення.Наприклад--новий закон про жеки та ОСББ.Цей закон,як я і писав раніше---калька з російського закону подібного.В Росії цей закон ні до чого доброго не призвів---там почалася на цьому фоні нова хвиля криміналу та перерозподілу власності.(трохи про недоліки закону на мій погляд----не бачив я поки що економічного підгрунтя з якого було би видно що мешканці хоча б однієї багатоповерхівки були би в змозі провести капітальний ремонт своїх 9-ти поверхів.Колись це робила держава,тепер ці мільйонні по суті кошти перекладуть(і вже переклали) на плечі і так не самих заможніх людей.З часом та дією цього закону виникне ще одна проблема--"управлінці"(яких буде все таки призначено(тому що велика кількість українців зосереджена в одному місці не може прийти до згоди(закон такий життєвий))---почнуть відселяти за борги людей.Це викличе "відстріл",нові силові дії та нову протидію.
4.Велика кількість непопулярних законів та заходів,як наприклад про заборону ввезеня автівок старше 5-ти років---викличе нову хвилю непорозуміння влади з народом.Закон цей пролобійований українським автопромом,який вже давно мав би бути на цвинтарі.
5.Конфлікт на Сході---це надовго.
І не бачу я там якихось виходів крім відокремлення та повної автономії(хоча б на деякий час) тих територій по межах адмін.кордонів(або по існуючих на цей час).А це в свою чергу--майже вся вугільна галузь,частково металургія,частково хімія,---що загалом складає велику частину ВВП України.
І так як я не бачу(можу помилятись) військового шляху забезпечити цю "автономію"---то вважаю що там буде ще гірше.

Ці всі чинники взяті загалом---не додають мені впевненності в можливості економічного зростання як мінімум на 5 років вперед.
(але так довго нова влада і не втримається на мою думку).
Таким чином не бачу ніяких підстав для зростання курсу гривні.
Крім популістських гасел та "занепокоєння" Заходу.

пс.Ще маю багато думок про євроінтеграцію,про "безвізовий режим",про АТО,але на сьогодні вистачить--набридло .
ппс.Цим постом повертаю собі звання "Ватник Форума"? :D :D :D

Тут новость сегодняшняя--в тему про прогноз с "отстрелами" людей,пытающихся отключить газ .(или как в данном случае--взыскать долги)
http://www.pravda.com.ua/news/2015/05/25/7069039/
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

SashGolovko
Забанен навсегда

Повідомлення SashGolovko » 29 травня 2015, 14:51

xtrade писав:торба!
Банки 8,25, продають тільки своїм і то малими сумами.
Валютчики 8,35 - 8,4

я хочу в прошлое)))

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 30 травня 2015, 14:24

Калина 21,30 - 21,60
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Відповісти

Повернутись до “Економіка, банки, фінанси”