Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
Я не очень понимаю почему это должно произойти?kreativ писав:когда дойдем до того, как цены на продукты будут менять пару раз в день?
Покупательная способность же падает с каждый днем, как цена на продукт может вырасти?
То что импортные товары постепенно будут покидать полки - это да.
Так же как и зарплата не может вырасти. Скажем если ты базарник и несколько ралетов стоит с работниками, с какого перепугу вдруг у этих людей может повысится зарплата, если ты еле еле концы с концами сводишь? Берешь товар в баксах, и не можешь продать по нынешнему курсу. Такая же система на большинстве рабочих местах.
Мой прогноз на год вперед
хлеб 6-6.50 (кирпич, орильский)
куриное филе 60-65
молочка тоже +10-15% максимум.
заграничные овощи\фрукты до +50%, ну явно не в два раза.
Просто рынок же должен диктовать цены, а рынок мертв.
Востаннє редагувалось 20 лютого 2015, 00:35 користувачем Andrey111, всього редагувалось 1 раз.
Калинка - 27.60-28.50
обмінка Формаркет-Екватор...одна кантора
27.0-28.20без продажу!
30.50-31.86
424-447
обмінка Формаркет-Екватор...одна кантора
27.0-28.20без продажу!
30.50-31.86
424-447
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
На Энтузиастов в обменке доллар 27.50-29.50 (около 11часов)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
...н-да підтверджую, що 29.50 на продаж....знайомі хотіли взяти 500...OlegLOA писав:На Энтузиастов в обменке доллар 27.50-29.50 (около 11часов)
2 валютчика також озвучили таку цифру.....ЖЖесть!
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
DEFO-O-O-OLT!
или кто поспорить желает???
макс.конец марта. *balabol*
или кто поспорить желает???
макс.конец марта. *balabol*
...н-да ...нема слів...Європейські та російські банки рухають мопед різко в іншу сторону....і їм нема різниці по якій ціні його заправляти....
Яке підвищення тарифів?... вже й електроенергія на 40% зросте.....Вже масові неплатежі....А хто знімає квартиру, будинок-?
Яке підвищення тарифів?... вже й електроенергія на 40% зросте.....Вже масові неплатежі....А хто знімає квартиру, будинок-?
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Я снимаю, тариф в гривне. Ну повышение было небольшое.Astronom писав:Яке підвищення тарифів?... вже й електроенергія на 40% зросте.....Вже масові неплатежі....А хто знімає квартиру, будинок-?
Купил специально газетку с объявлениями - везде аренда в гривне.
Есть конечно, кто просит 200-300 баксов, но сомневаюсь что кто-то платит.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
а хто купує доллари по таким цінам? я власне останній раз купляв по 19.2 і з того часу перестав
на рахунок ліків - мій пост місяць-два тому, так розумію, більшість тут проігнорили. тільки Акінак пожартував про сироп від кашлю. а в мене є хронічно хворі близькі родичі, пенсійного віку же. і я купив їм запас препаратів, що все одно будуть потрібні. нехай не на багато, вільної готівки не завжди вдосталь і все на все життя на накупишся. але на півроку-рік вперед десь. і купив за цінами в ті ж 19 грн/доллар десь.
на рахунок ліків - мій пост місяць-два тому, так розумію, більшість тут проігнорили. тільки Акінак пожартував про сироп від кашлю. а в мене є хронічно хворі близькі родичі, пенсійного віку же. і я купив їм запас препаратів, що все одно будуть потрібні. нехай не на багато, вільної готівки не завжди вдосталь і все на все життя на накупишся. але на півроку-рік вперед десь. і купив за цінами в ті ж 19 грн/доллар десь.