ФОПы: борьба за выживание...
Модератор: sim72pin
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: ФОПы: борьба за выживание...
У нас наличие бумажки не гарантирует качество, к сожалению 

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
хлопцы, несите следующего неместного, этот заразился буковинским вирусом романиепашпорту.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1311 разів
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
я вообще то не понял - а кто отменяет упрощенную систему?
с одной стороны мне уже пофиг , я завязываю с ФОП.
оно мне уже не нужно.
но кажется мне , что таких как Олег умело используют те кто имеет миллионы и не хочет платить ни копейки.
Причем используют в темную и очень умело.
они не поедут на майдан , а будут пить и гулять в кабаках и строить виллы и отдыхать на Мальдивах , а такие как Олег сделают все чтобы у них это не отняли.
ИМХО.
вспомнился анекдот про обезьяну с голой задницей...
голосовалка сделана не правильно!
можно выбрать сразу кучу пунктов
правильнее было бы один , который можно менять со временем.
с одной стороны мне уже пофиг , я завязываю с ФОП.
оно мне уже не нужно.
но кажется мне , что таких как Олег умело используют те кто имеет миллионы и не хочет платить ни копейки.
Причем используют в темную и очень умело.
они не поедут на майдан , а будут пить и гулять в кабаках и строить виллы и отдыхать на Мальдивах , а такие как Олег сделают все чтобы у них это не отняли.
ИМХО.
вспомнился анекдот про обезьяну с голой задницей...
голосовалка сделана не правильно!
можно выбрать сразу кучу пунктов
правильнее было бы один , который можно менять со временем.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
тема дійсно важлива, і ці нововведення зелених "реформаторів" вилізуть боком для всіх. насамперед будуть масові закриття ФОПів і бюджет буде недовиконуватись, а це потягне за собою урізання виплат, затримка виплат та інші хороші речі.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
уже есть те кто конкретно пострадал?
или надо просто понагнетать. (петя попросил)
может поживем и посмотрим, что будет и к чему приведет.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
Master писав: ↑17 лютого 2020, 22:08Ага Петя попросив, точно. Ситуація з катастрофічним падінням промисловості, падіння доходів в бюджет, зниження темпів зростання ВВП це все Петя винен, правда?foltest писав: ↑17 лютого 2020, 21:57тема дійсно важлива, і ці нововведення зелених "реформаторів" вилізуть боком для всіх. насамперед будуть масові закриття ФОПів і бюджет буде недовиконуватись, а це потягне за собою урізання виплат, затримка виплат та інші хороші речі.
уже есть те кто конкретно пострадал?
или надо просто понагнетать. (петя попросил)
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Bublik писав: ↑17 лютого 2020, 20:51Я за спрощену систему, однозначно. Але хочу щоб той хто продає фальсифікат був жорстоко наказаний, а для цього потрібно щоб була вся документація про походження товару, походження сировини з якої ві виготовлений і т.д. Якщо її немає то товар повинен класифікуватись як фальсифікат або контрабанда. Я хочу знати на де і ким вирощена свиня з якої зроблені сосиски, які корми застосовувались, хочу знати як вирощені яблука які я купляю, які хімікати використовувались і т.д. Це працює в усьому цивілізованому світі.
У нас ціла служба … за це відповідає !
Вони як відсиджували свої зади … так далі і дужче і дорожче відсиджуватимуть … !
А одинокі пенсіонери вже не зможуть купити хліба раз на три дні по він вже більше доллара буде з заводу … !
Ви думаєте доллар впав бо були економічні причини ? Зовсім і ні — дехто знає що його треба побільше накопичити … тому що паперів ідіоти вже наштампували … , а золота чи хоча б зерна під них вже немає … ! А ліс так і надалі вчорну продаватимуть … в той самий "цивілізований світ" … без усіляких реальних сертифікатів ! Дихати не буде чим , зате все в магазинах — по одному на територіальну громаду — все буде з сертифікатами , байдуже що все одно липовими , але все одно проплаченими все тими ж безграмотними … пенсіонерами !
У цивілізованому світі коли ви викликаєте поліцію то вона не приїзджає по виклику на поляну до бандитів щоб добити жертву … , а хапає за руки винного і по протоколу … аж до суду . А у нас кожен слимак — слідак і суд в одному флаконі і все це — в законі … !
Одна велика наша проблема — закони спочатку приймають , а потом читають і думають як вони працюють … . А в цей час олігархо-бандитизм на дорогих доссвіддчених адвокатах … прочитав і прорахував і знов захапав що погано лежало знову … !