День св. Миколая 2014

Нам цікава ваша думка
Закрито
Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Re: День св. Миколая 2014

Повідомлення Tyrex7 » 22 листопада 2014, 11:16

kreativ писав:Можливо я не чітко висловлююсь, тому поясню. Я таки закликаю до підходу "зробити як краще", а не "зробити як простіше". І допомогти тому, хто потребує допомоги, а не тому, хто просто поруч знаходиться і не буде проти прийняти подарунки :?
Це все поки що переливання з пустого в порожнє. Давай конкретну інфу.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 22 листопада 2014, 22:08

Встречался с Сулейманом.
Инфа для тех кто хотел бы присоединиться материально---напишите в личку Сулейману для номера карточки.
пс.Очень ответственный подход---я уже давно так много нигде не расписывался. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 22 листопада 2014, 22:23

Tyrex7 писав:
kreativ писав:Можливо я не чітко висловлююсь, тому поясню. Я таки закликаю до підходу "зробити як краще", а не "зробити як простіше". І допомогти тому, хто потребує допомоги, а не тому, хто просто поруч знаходиться і не буде проти прийняти подарунки :?
Це все поки що переливання з пустого в порожнє. Давай конкретну інфу.
я дам грунтовну відповідь/пропозицію на днях

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 листопада 2014, 22:29

Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
А ви готові прожити з тими дітьми один свій день , і подарунки принести вже на наступний ... ?!
:?:
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 22 листопада 2014, 23:20

TAZIT писав:Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
А ви готові прожити з тими дітьми один свій день , і подарунки принести вже на наступний ... ?!
Я готова. Я уже с ними жила, давно правда, но 2 дня провела с ними в лагере в Банилив-Пидгирному. Много разных детских судеб узнала, послушала их истории.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 23 листопада 2014, 00:01

svetliachok007 писав:
TAZIT писав:Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
Я готова. Я уже с ними жила, давно правда, но 2 дня провела с ними в лагере в Банилив-Пидгирному. Много разных детских судеб узнала, послушала их истории.
Я готов.
Без особого опыта ,но готов.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 23 листопада 2014, 01:11

На сегодня бюджет - 500грн. Осталось 29 дней.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 23 листопада 2014, 09:54

Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.
Абсолютно поддерживаю! Почему-то умственно отсталые детки..как бы списаны государством.А про крох с дома малютки забывают,тк они еще очень маленькие и не понимают ничего.Если будет собрана хорошая сумма,выделите,плиз,на пару пачек памперсов крохам в дом малютки на Чапаева.Может у кого-то есть б/у десткие вещи ..я думаю пригодится все .
Востаннє редагувалось 23 листопада 2014, 09:58 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 23 листопада 2014, 12:50

Давайте так, якщо до кінця тижня (30.11.14) не буде інших обгрунтованих пропозицій по закладам (можливо дійсно є десь більш нагальніші потреби) - залишаємо 3-тю спец, а від сумми вже ближче до свята будемо відштовхуватися , якщо буде достатньо коштів - можна розділити як каже ussser на дім малютки.

Хоча,якесь дивне відчуття - обирати кому допомогти :(

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 23 листопада 2014, 13:39

ussser писав:
Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.
Абсолютно поддерживаю! Почему-то умственно отсталые детки..как бы списаны государством.А про крох с дома малютки забывают,тк они еще очень маленькие и не понимают ничего.Если будет собрана хорошая сумма,выделите,плиз,на пару пачек памперсов крохам в дом малютки на Чапаева.Может у кого-то есть б/у десткие вещи ..я думаю пригодится все .
Це супер, але ІМХО є проблема. Згідно з новим антикорупційним законом, держустанови не можуть приймати допомогу (речами) від сторонніх осіб. Тому перед тим як щось купляти - треба вияснити, чи зможуть вони це прийняти без наслідків для них. Або вони самі підкажуть схему для допомоги...
Це, Україна, крихітко.... :oops: *facepalm
витяг з закону
Стаття 8. Обмеження щодо одержання дарунків (пожертв)

1. Особам, зазначеним у пункті 1 та підпунктах "а", "б" пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, забороняється безпосередньо або через інших осіб одержувати дарунки (пожертви) від юридичних або фізичних осіб:

1) за рішення, дії чи бездіяльність в інтересах дарувальника, що приймаються, вчиняються як безпосередньо такою особою, так і за її сприяння іншими посадовими особами та органами;

2) якщо особа, яка дарує (здійснює) дарунок (пожертву), перебуває в підпорядкуванні такої особи.

2. Особи, зазначені у пункті 1 та підпунктах "а", "б" пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, можуть приймати дарунки, які відповідають загальновизнаним уявленням про гостинність, та пожертви, крім випадків, передбачених частиною першою цієї статті, якщо вартість таких дарунків (пожертв) не перевищує 50 відсотків мінімальної заробітної плати, встановленої на день прийняття дарунка (пожертви), одноразово, а сукупна вартість таких дарунків (пожертв), отриманих з одного джерела протягом року, - однієї мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня поточного року.

Передбачене цією частиною обмеження щодо вартості дарунків (пожертв) не поширюється на дарунки (пожертви), які:

1) даруються (здійснюються) близькими особами;

2) одержуються як загальнодоступні знижки на товари, послуги, загальнодоступні виграші, призи, премії, бонуси.

3. Дарунки, одержані особами, зазначеними у пункті 1 та підпунктах "а", "б" пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, як подарунки державі, Автономній Республіці Крим, територіальній громаді, державним або комунальним установам чи організаціям, є відповідно державною або комунальною власністю і передаються органу, установі чи організації у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
Востаннє редагувалось 23 листопада 2014, 13:51 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
Бог там, де всім добре.....

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”