Це все поки що переливання з пустого в порожнє. Давай конкретну інфу.kreativ писав:Можливо я не чітко висловлююсь, тому поясню. Я таки закликаю до підходу "зробити як краще", а не "зробити як простіше". І допомогти тому, хто потребує допомоги, а не тому, хто просто поруч знаходиться і не буде проти прийняти подарунки
День св. Миколая 2014
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Re: День св. Миколая 2014
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Встречался с Сулейманом.
Инфа для тех кто хотел бы присоединиться материально---напишите в личку Сулейману для номера карточки.
пс.Очень ответственный подход---я уже давно так много нигде не расписывался. :D
Инфа для тех кто хотел бы присоединиться материально---напишите в личку Сулейману для номера карточки.
пс.Очень ответственный подход---я уже давно так много нигде не расписывался. :D
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
я дам грунтовну відповідь/пропозицію на дняхTyrex7 писав:Це все поки що переливання з пустого в порожнє. Давай конкретну інфу.kreativ писав:Можливо я не чітко висловлююсь, тому поясню. Я таки закликаю до підходу "зробити як краще", а не "зробити як простіше". І допомогти тому, хто потребує допомоги, а не тому, хто просто поруч знаходиться і не буде проти прийняти подарунки
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
А ви готові прожити з тими дітьми один свій день , і подарунки принести вже на наступний ... ?!

А ви готові прожити з тими дітьми один свій день , і подарунки принести вже на наступний ... ?!

- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Я готова. Я уже с ними жила, давно правда, но 2 дня провела с ними в лагере в Банилив-Пидгирному. Много разных детских судеб узнала, послушала их истории.TAZIT писав:Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я готов.svetliachok007 писав:Я готова. Я уже с ними жила, давно правда, но 2 дня провела с ними в лагере в Банилив-Пидгирному. Много разных детских судеб узнала, послушала их истории.TAZIT писав:Щоб конкретно знати що кому потрібно .. напевно треба провести з ним хоча б один день ... !
Без особого опыта ,но готов.
Абсолютно поддерживаю! Почему-то умственно отсталые детки..как бы списаны государством.А про крох с дома малютки забывают,тк они еще очень маленькие и не понимают ничего.Если будет собрана хорошая сумма,выделите,плиз,на пару пачек памперсов крохам в дом малютки на Чапаева.Может у кого-то есть б/у десткие вещи ..я думаю пригодится все .Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.
Востаннє редагувалось 23 листопада 2014, 09:58 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Давайте так, якщо до кінця тижня (30.11.14) не буде інших обгрунтованих пропозицій по закладам (можливо дійсно є десь більш нагальніші потреби) - залишаємо 3-тю спец, а від сумми вже ближче до свята будемо відштовхуватися , якщо буде достатньо коштів - можна розділити як каже ussser на дім малютки.
Хоча,якесь дивне відчуття - обирати кому допомогти :(
Хоча,якесь дивне відчуття - обирати кому допомогти :(
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Це супер, але ІМХО є проблема. Згідно з новим антикорупційним законом, держустанови не можуть приймати допомогу (речами) від сторонніх осіб. Тому перед тим як щось купляти - треба вияснити, чи зможуть вони це прийняти без наслідків для них. Або вони самі підкажуть схему для допомоги...ussser писав:Абсолютно поддерживаю! Почему-то умственно отсталые детки..как бы списаны государством.А про крох с дома малютки забывают,тк они еще очень маленькие и не понимают ничего.Если будет собрана хорошая сумма,выделите,плиз,на пару пачек памперсов крохам в дом малютки на Чапаева.Может у кого-то есть б/у десткие вещи ..я думаю пригодится все .Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.
Це, Україна, крихітко....

Востаннє редагувалось 23 листопада 2014, 13:51 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
Бог там, де всім добре.....