і ще ж немає ідеї толком продуманної

1) ідея є - допомогти.kreativ писав:куда? на що?
і ще ж немає ідеї толком продуманної
Ну и следующую бы там провели.Tyrex7 писав:Попередньо є два напрямки.
1. Заклад
2. Діти героїв.
Будуть вони окремі, сумісні чи паралельні, все проясниться згодом. На наступному тижні думаю все обговоримо в реалі і тоді все буде ясно.
Ps Якщо заклад буде спецшкола 3, то координати директора в мене є. 2 попередні акції ми проводили там. Так, що директора знаю.
Але ви не для себе це робитеsergej1974007 писав:И спецшкола эта удобно находится для всех кто захотел бы прийти.
Давай конкретніше. Закладів не так багато. Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була аналогічна ситуація. Колись був в Чудеї заклад, але його здається прикрили.kreativ писав:Але ви не для себе це робитеsergej1974007 писав:И спецшкола эта удобно находится для всех кто захотел бы прийти.![]()
Я все одно обома руками "за" вибір закладу поза Чернівцями. Якщо будуть проблеми із вибором конкретного закладу - маю знайому серйозно задіяну в волонтерских організаціях, попрошу її порадити заклад і порадити, як допомогти, окрім цукерок і солодощів. Тим більш, колись організовував також подібне із дружиною - волонтерка ця загдувана адекватна і перевірена нами в справі.
Магалянським зазвичай опікується "Depot", Оршівському теж є багато організацій, є в с.Карапчів школа інтернат незнаю як тепер , раніше їм якась церковна організація допомагала, хоча будь-яка наша допомога лишньою ніде не буде.Tyrex7 писав: ..........Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була........
За минулорічною інфою від директора ми у спец.шк. були єдині.oberig писав:Магалянським зазвичай опікується "Depot", Оршівському теж є багато організацій, є в с.Карапчів школа інтернат незнаю як тепер , раніше їм якась церковна організація допомагала, хоча будь-яка наша допомога лишньою ніде не буде.Tyrex7 писав: ..........Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була........
Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.