День св. Миколая 2014

Нам цікава ваша думка
Закрито
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: День св. Миколая 2014

Повідомлення kreativ » 21 листопада 2014, 21:57

куда? на що?
і ще ж немає ідеї толком продуманної *scratch*

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 21 листопада 2014, 22:25

kreativ писав:куда? на що?
і ще ж немає ідеї толком продуманної *scratch*
1) ідея є - допомогти.
2) Сулейману я довіряю - тому скину при можливості без остраху
3) Питання з "общаком" вже вирішено - що немало :)

Фактично лишилось 2 питання:
а) кому допомогти?
б) яким чином?

Ось на цьому і треба концентруватися.

Моя пропозиція: обрати заклад/ вийти на контакт з керівником закладу/ дізнатись про потреби/ закупити/ відвезти
Бог там, де всім добре.....

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 21 листопада 2014, 23:13

Попередньо є два напрямки.
1. Заклад
2. Діти героїв.
Будуть вони окремі, сумісні чи паралельні, все проясниться згодом. На наступному тижні думаю все обговоримо в реалі і тоді все буде ясно.

Ps Якщо заклад буде спецшкола 3, то координати директора в мене є. 2 попередні акції ми проводили там. Так, що директора знаю.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 21 листопада 2014, 23:58

Tyrex7 писав:Попередньо є два напрямки.
1. Заклад
2. Діти героїв.
Будуть вони окремі, сумісні чи паралельні, все проясниться згодом. На наступному тижні думаю все обговоримо в реалі і тоді все буде ясно.

Ps Якщо заклад буде спецшкола 3, то координати директора в мене є. 2 попередні акції ми проводили там. Так, що директора знаю.
Ну и следующую бы там провели.
Такие же в чем то обделенные дети как и в других заведениях.
Все что предлагалось выше форумчанами --это все хорошо и здорово.И не мешает время от времени что-то такое организовывать--типа сбор вещей-игрушек-лекарств.
Но тема здесь и сейчас была именно про Праздник.
Предлагаю конфеты-подарки.Ну а если уж там денег еще останется тогда и про другие плюшки можно задумываться.
И спецшкола эта удобно находится для всех кто захотел бы прийти.
То есть:
1.заведение-спецшкола номер 3.
2.формат покупок----подарочные наборы на Мыколая,мандарины-апельсины какие -нибудь.
3.формат мероприятия--прийти,оформить красочно один из класов и раздать подарки.
4.Кстати отличная идея от Обериг и Луниз про грамоты от Мыколая.

пс.--это все легко,быстро,эффективно и с не самыми большими организациями процесса----то есть всем удобно и подключится максимальное количество людей.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 22 листопада 2014, 00:09

sergej1974007 писав:И спецшкола эта удобно находится для всех кто захотел бы прийти.
Але ви не для себе це робите *gun*
Я все одно обома руками "за" вибір закладу поза Чернівцями. Якщо будуть проблеми із вибором конкретного закладу - маю знайому серйозно задіяну в волонтерских організаціях, попрошу її порадити заклад і порадити, як допомогти, окрім цукерок і солодощів. Тим більш, колись організовував також подібне із дружиною - волонтерка ця загдувана адекватна і перевірена нами в справі.
Востаннє редагувалось 22 листопада 2014, 00:14 користувачем kreativ, всього редагувалось 1 раз.

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 22 листопада 2014, 00:49

kreativ писав:
sergej1974007 писав:И спецшкола эта удобно находится для всех кто захотел бы прийти.
Але ви не для себе це робите *gun*
Я все одно обома руками "за" вибір закладу поза Чернівцями. Якщо будуть проблеми із вибором конкретного закладу - маю знайому серйозно задіяну в волонтерских організаціях, попрошу її порадити заклад і порадити, як допомогти, окрім цукерок і солодощів. Тим більш, колись організовував також подібне із дружиною - волонтерка ця загдувана адекватна і перевірена нами в справі.
Давай конкретніше. Закладів не так багато. Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була аналогічна ситуація. Колись був в Чудеї заклад, але його здається прикрили.
Коротше давай інфу.
Востаннє редагувалось 22 листопада 2014, 00:50 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 1 раз.

Симон Петлюра

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 листопада 2014, 01:01

"На що ?" -- це звичайно важливе питання ... . Але не думаю що це якась суттєва перешкода для (хоча б початку) формування бюджету , котрий і дасть відповідь власне на запитання ... !
. . .
Солодощі на МИКОЛАЯ звичайно логічно ... . Але я підозрюю не всі з дітей таких знають смак і запах звичайної цибулі ... і від моркви з яблуками навряд чи відмовились би ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 22 листопада 2014, 10:19

Tyrex7 писав: ..........Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була........
Магалянським зазвичай опікується "Depot", Оршівському теж є багато організацій, є в с.Карапчів школа інтернат незнаю як тепер , раніше їм якась церковна організація допомагала, хоча будь-яка наша допомога лишньою ніде не буде.

Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 22 листопада 2014, 10:43

Можливо я не чітко висловлююсь, тому поясню. Я таки закликаю до підходу "зробити як краще", а не "зробити як простіше". І допомогти тому, хто потребує допомоги, а не тому, хто просто поруч знаходиться і не буде проти прийняти подарунки :?

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 22 листопада 2014, 11:13

oberig писав:
Tyrex7 писав: ..........Поряд є Магала, але там наскільки знаю є благодійники. Орошани - в минулому році була........
Магалянським зазвичай опікується "Depot", Оршівському теж є багато організацій, є в с.Карапчів школа інтернат незнаю як тепер , раніше їм якась церковна організація допомагала, хоча будь-яка наша допомога лишньою ніде не буде.

Моя думка - спец.школа № 3,якщо 2 рази допомагали,то вже можна взяти їх під шевство, або притулок на Чапаєва чи на Головній.
За минулорічною інфою від директора ми у спец.шк. були єдині.

Симон Петлюра

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”