Пропозиція доповнити Правила пп.5.16 п.5

Нам цікава ваша думка
bodyabs
Активіст
Дякував (ла): 1 раз

Re: Пропозиція доповнити Правила пп.5.16 п.5

Повідомлення bodyabs » 15 червня 2014, 22:20

STREPS писав:
bodyabs писав:... Цікаво як міліція взмозі знищити *когось хто бігає з автоматами*, бунтівних українців, якщо вони озброєні краще української армії, знищують українські літаки, танки, бтр-и, закатовують людей, тощо....
спецподразделения милиции этому обучали за наши деньги более 20 лет, да еще и за границу ездили по обмену опытом борьбы с террористами.
у меня встречный вопрос. где вы видели чтобы армия на своей территории воевала с террористами? я такого не знаю.
ну а правила на форуме если писать , то тчательно подбирать слова.
Знову ж таки, ці повідомлення не мають жодного відношення до теми.
Спецпідрозділи міліції не навчають воювати проти танків, зеніток, бтр-ів, протитанкових кулеметів, та тисяч до зубів озброєних терористів в яких найновітніша російська зброя,( що навіть ще в російські війська не встигли завезти). Тай навряд чи в міліція змогла щось зробити, армія ледве справляється...
Мені особисто байдуже, хто буде боротись з терористами міліція, військові, НАТО, (чи ліквідують міліцію, армію, нацгвардію і утворять новий єдиний орган не має жодного значення) мені головне що б всіх терористів було знешкоджено або взято в полон, щоб в Україні панував мир, щоб всі питання вирішувались мирно, без зброї, щоб Україні ніхто не розказував як нам жити, українці самі вирішать, лиш би їм не мішали.
Щодо Вашого запитання навскидку Росі́йсько-грузи́нська війна́ 2008 року http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... D0%B0_2008, Друга Чеченська війна http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1% ... 0%BD%D0%B0.
Якщо у форумчан є пропозиції по темі прошу їх висловлювати, якщо є питання щодо терористів, хто і як їх називає, є пропозиція тут більше це питання не обговорювати, створіть будь ласка іншу тему у відповідному розділі, і давайте там це питання будемо обговорювати. Дякую.
Востаннє редагувалось 15 червня 2014, 22:25 користувачем bodyabs, всього редагувалось 1 раз.

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 15 червня 2014, 22:43

Я не одобряю такого нововведения, так как наши форумчане любят и очень быстро могут навешать ярлыков на человека и всё. Тут демократия заканчивается, так как человек не имеет права на свой голос, на своё мнение и волеизъявление. Вы не за это боретесь? Мы требуем свободы слова, ради этого мы требуем запретить "инакомыслие". Путинизм, не?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 15 червня 2014, 23:33

bodyabs писав: Однак, головне те, що люди які не мають законного права на зберігання та носіння зброї але на даний час її тримають в руках та ще й використовують її проти українського народу (мирного чи військового)- це терористи. В нас правова держава, і діяти треба правовими методами. Майдан мирно добивався своєї мети, хоча мені і не подобалися їхні дії щодо захоплення адмін будівель. Але вони нікого не вбивали. Зброю в руки не брали. Мирно протестували проти злочинної влади виборюючи свободу. На сході все проходить інакше. Навіть якщо думки в нас розбігаються, це не є підставою для того щоб вбивати людей. Згадайте хто перший використав зброю, хто захопив Крим, прикриваючись жінками і дітьми. Я особисто не вірю, що це все могло бути без конкретної спецоперації Росії. Якби проти Росії не ввели санкції, у нас давно вже був би путінський режим на всій території України, була б партизанська війна, але не більше. Однак дана тема не про це.
Согласен про навешивание ярлыков на форуме.
А также хотел бы добавить ремарку про разный взгляд на события.
Вот Ваш виновник событий в Украине--изложен в Ваших мыслях выше.
А для меня например все началось с другого.
Виновником всей цепочки событий в Украине начиная с разгона Майдана,Небесной Сотни,аннексии Крыма для меня являются люди,которые не смогли довести вполне благоприятную на тот момент для них ситуацию до своего завершения в рамках правового поля,а вместо этого,понимая что в правовом поле не смогут,открыто призвали людей на Майдане к походу под Раду для принятия нужных им решений.И так как эти люди на тот момент знали что нет у них большинства в Раде чтобы провести изменения в законах,то для меня этот призыв стал призывом к все таки перевороту.И вся сегодняшняя кровь (как по мне) лежит на руках этих людей,которые в угоду своим амбициям наверное, откровенно кинули людей в мясорубку.(а ничем другим на тот момент такие действия не могли закончится).
Вот такая разная у нас точка зрения(или отсчета).
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 15 червня 2014, 23:55

sergej1974007 писав:
bodyabs писав: Однак, головне те, що люди які не мають законного права на зберігання та носіння зброї але на даний час її тримають в руках та ще й використовують її проти українського народу (мирного чи військового)- це терористи. В нас правова держава, і діяти треба правовими методами. Майдан мирно добивався своєї мети, хоча мені і не подобалися їхні дії щодо захоплення адмін будівель. Але вони нікого не вбивали. Зброю в руки не брали. Мирно протестували проти злочинної влади виборюючи свободу. На сході все проходить інакше. Навіть якщо думки в нас розбігаються, це не є підставою для того щоб вбивати людей. Згадайте хто перший використав зброю, хто захопив Крим, прикриваючись жінками і дітьми. Я особисто не вірю, що це все могло бути без конкретної спецоперації Росії. Якби проти Росії не ввели санкції, у нас давно вже був би путінський режим на всій території України, була б партизанська війна, але не більше. Однак дана тема не про це.
Согласен про навешивание ярлыков на форуме.
А также хотел бы добавить ремарку про разный взгляд на события.
Вот Ваш виновник событий в Украине--изложен в Ваших мыслях выше.
А для меня например все началось с другого.
Виновником всей цепочки событий в Украине начиная с разгона Майдана,Небесной Сотни,аннексии Крыма для меня являются люди,которые не смогли довести вполне благоприятную на тот момент для них ситуацию до своего завершения в рамках правового поля,а вместо этого,понимая что в правовом поле не смогут,открыто призвали людей на Майдане к походу под Раду для принятия нужных им решений.И так как эти люди на тот момент знали что нет у них большинства в Раде чтобы провести изменения в законах,то для меня этот призыв стал призывом к все таки перевороту.И вся сегодняшняя кровь (как по мне) лежит на руках этих людей,которые в угоду своим амбициям наверное, откровенно кинули людей в мясорубку.(а ничем другим на тот момент такие действия не могли закончится).
Вот такая разная у нас точка зрения(или отсчета).
Абсолютно верно!
Слишком много разных злых сил в этом сценарии подвязано. Причем сценаристы настолько умны и хладнокровны, что спланировали всё так лихо, расчитывая на порядочную большую часть населения, что по другому выйти не могло: люди, увидев кровь поднимутся. Майданс это была ловушка. Я уже где то писал, что похоже, что договор с Януковичем был новым лидерам не интересен и Парасюк мог по плану призывать к штурму(предположение) или просто расчет. В пятницу у Шустера он опять пообещал развернуть штыки с востока на Киев, но это уже не то.
Это конечно же не уменьшает вину Путина. Он тоже намутил много беды. Но первопричина всё же организаторы и спонсоры "революции".

bodyabs
Активіст

Повідомлення bodyabs » 16 червня 2014, 00:40

sergej1974007, Руслан Балан частково з Вами погоджуюсь, про ярлики, про правове поле, про сценаристів та договір, та про існування організаторів та спонсорів. Однак, на мою думку першопричиною була і є тотальна корупція, відсутність національно продуманих державних програм спрямованих на розвиток держави, а лише дії сім'ї та інших корупціонерів та злочинців які набивали (та продовжують це робити) собі кишені за рахунок державних коштів. Відсутність правового поля в даному питанні, викликана необхідністю, всім відомо роль судової системи, тим паче за часів сім'ї, відповідно ніхто на правовий метод і не розраховував. Щоб зробити імпічмент президенту не було ні голосів, ні часу, оскільки снайпери та інші бандюки почали масштабно вбивати людей. Майдан скинув диктатора, це безумовно величезний вклад в майбутнє України. Саме тому, дії які зробив Майдан, я вважаю цілком виправданими, хоч вони і не зовсім врегульовані законом, відповідно депутати застосували аналогію закону і взяли владу в свої руки. На жаль Майдан не довів свою ідею до логічного завершення... Єдине, що мені подобалось у владі Януковича - це порядок, єдина позиція в партії та в парламенті, чітка ієрархія влади та її безумовне виконання. В теперішньої влади цього немає, вони воюють за посади, вони не знають як керувати державою, вони не знають як правильно діяти у війні з терористами, як діяти у війні з Росією, яка у разі якщо захоче, введенням військ за три дні може встановити свою владу в Україні. Це вже не ті війни з автоматами, це війна технологій в якій ми можемо повихвалятися новітніми розробками в танковій галузі, однак у нас цих, новітніх танків лише два, чи три... в росії їх тисячі, не говорячи про літаки, флот, фінансовий вклад в армію... Правду про Януковича, Майдан, Крим, схід ми навряд чи почуємо, однак для себе ми повинні зробити певні висновки, зайняти певну позицію та зробити свій внесок в розвиток незалежної держави. Мені дивно чути коли люди називають терористів, зокрема й тих які зараз вбивають українських солдат на сході - захисниками. А звідки ці захисники взяли зброю, від кого вони захищають, чи самі вони прийшли до такої ідеї чи хтось допоміг, які у них правові обгрунтування? А захищають вони російські інтереси, які не бажають незалежності України. Ця вся ситуація виникла з того, що в Україні при владі не було справжніх патріотів, борців за ідею а не за гроші. Недавно по 1+1 показували в яких умовах живе колишній президент Грузії, та як він радий заробітку в 10 тис. доларів. І згадав про нашого колишнього та його колег по цеху...Просто жах... Говорити можна багато, однак зараз необхідно діяти а не говорити.

bodyabs
Активіст

Повідомлення bodyabs » 27 липня 2014, 14:19

Для обговорення питання *Ким Ви вважаєте озброєних людей на сході України, що воюють проти українських людей?* створив відповідну тему http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=30897, якщо є бажання висловлюйте там свої думки та пропозиції. В цій темі прошу обговорювати лише зміни до Правил форуму, їх формулювання, тощо. Дякую.

Останній раз піднімалось bodyabs на 27 липня 2014, 14:19.

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”