как царь решит - плохо, конечно, давайте еще бояр наплодим. я даже догадываюсь, кто у вас под номером 1 в списке актива.Дельфин писав:Хто б сумнівався. Ти відмінний винтик цієї системи. Як цар вирішив так і буде. А ми що? а ми нічого, нехай цар вирішує. А ми, як він скаже...bodyabs писав: Не слід нічого ускладнювати. Щось не подобається пиши адмінам.
А далі, як адміни вирішать так і буде, оскільки згідно правил - їх дії не обговорюються. Навіть якщо така група й буде, адміни не зобов*язані прислухатись до даної групи? :D . Я
Все вірно.
Інакше ми б так не жили.
Актив форуму - обговоримо
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: Актив форуму - обговоримо
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- advanced member
- Поважний користувач
Я просто предложил как вариант? Что я такого страшного предложил?
Множество форумов поощрает активных участников разными методами, могу дать ссылку.
Слава, а кто номер 1? Оч интернсно, можно в приват.
Множество форумов поощрает активных участников разными методами, могу дать ссылку.
Слава, а кто номер 1? Оч интернсно, можно в приват.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ти мене запитуєш? я поняття не маю. Я нічого поганого не бачив і тобі нічого не писав. Твій варіант - виділити кольором старожилів - підтримую. Це розповсюджена практика.karamba писав:Я просто предложил как вариант? Что я такого страшного предложил?
та я звідки знаю. нема ще не номера 1, ні навіть бажання мати ці номери.Слава, а кто номер 1? Оч интернсно, можно в приват.
Ініціатива наказуєма. Хто везе того і поганяють. Не роби людям добра, не отримаєш зла, ну і так далі...
Адмінам пофігу ця ідея. Не буде ніхто, ні з ким, ні про що радитись. Буде срач в прийнятті рішень і бардак в модерувані. Все як було.
У нас номер 1 - Ленін разом із пролетаріатом і класовою ненавистю. :Dzepellin писав: давайте еще бояр наплодим. я даже догадываюсь, кто у вас под номером 1 в списке актива.
Вас під №2 включили, одразу після Леніна.
А вам вже повідомили?
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 21:31 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
***Це група користувачів для серйозного обговорення серйозних речей. Вже вибачайте за таке уточнення, бо попередні серйозні теми в яких намагались щось серйозне обговорити викликають тільки сум і жах. Це потрібно зробити або зараз, або ніколи.*** (Дельфин)
Підкажіть будь ласка, які на Вашу думку, теми слід обговорювати лише в закритому розділі, і чому їх не слід обговорювати з іншими учасниками форуму?
Як на мене, якщо Ви вже так цього хочете, доцільніше ввести посаду *помічник адміна* чи *помічник форума*. Звертайтесь до адмінів, дістаньте собі *значки* і спілкуйтесь на закриті теми між *обраними
* Це також як варіант 
Підкажіть будь ласка, які на Вашу думку, теми слід обговорювати лише в закритому розділі, і чому їх не слід обговорювати з іншими учасниками форуму?
Як на мене, якщо Ви вже так цього хочете, доцільніше ввести посаду *помічник адміна* чи *помічник форума*. Звертайтесь до адмінів, дістаньте собі *значки* і спілкуйтесь на закриті теми між *обраними

- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Бути обраним - круто і почесно. :D А ось як це реалізувати?! Хто візьме на себе сміливість сказати: цей підходить, а цей - ні? Хто має обрати Раду старійшин? Самі себе чи адміни, чи Костя, чи ще хтось? Єдина більш-менш цивілізована пропозиція - голосування. Але знаючи про "мультохворобу" деяких форумчан - можна спаскудити будь-яке добре починання... Але спробувати варто. Отже:
моя пропозиція - я б доручив (або попросив) andrey_mix1982 запропонувати 10-15 кандидатур. Справжні старожили можуть додати ще 5-10 кандидатур з тих, кого не включили до списку. Якщо за когось із запропонованих старожилами кандидатур проголосують більша кількість аніж за когось зі списку - вони міняються місцями. Ну щось на кшталт чарту.... Якось так.... Цікавить ваша думка. Іншими словами, починаємо обговорення!
моя пропозиція - я б доручив (або попросив) andrey_mix1982 запропонувати 10-15 кандидатур. Справжні старожили можуть додати ще 5-10 кандидатур з тих, кого не включили до списку. Якщо за когось із запропонованих старожилами кандидатур проголосують більша кількість аніж за когось зі списку - вони міняються місцями. Ну щось на кшталт чарту.... Якось так.... Цікавить ваша думка. Іншими словами, починаємо обговорення!
Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 21:58 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.
Бог там, де всім добре.....
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
это вы так пошутить пытались или обидеть? не могу я быть в вашем списке ни под каким номером, поскольку в данном вопросе с вами абсолютно не по пути. кстати, я так и не увидел ни одного примера из важных вопросовВас під №2 включили, одразу після Леніна.
А вам вже повідомили?

Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Кожен хто себе таким вважає, пише резюме в закритий розділ, де обрані адміни будуть ставити йому важкі випробування, хто не зламається і пройде всі випробування - отримує відповідний значок (типу скаутівbandera77 писав:Бути обраним - круто і почесно. :D А ось як це реалізувати?! Хто візьме на себе сміливість сказати: цей

Востаннє редагувалось 26 листопада 2012, 21:54 користувачем bodyabs, всього редагувалось 2 разів.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ви, шановний, як довго на цьому форумі? Я просто не пригадую Вас в темах, де намагались ЩОСЬ СЕРЙОЗНЕ і НОВЕ для форуму обговорити. Тому мені важко зараз Вам щось роз"яснити.bodyabs писав:***Це група користувачів для серйозного обговорення серйозних речей. Вже вибачайте за таке уточнення, бо попередні серйозні теми в яких намагались щось серйозне обговорити викликають тільки сум і жах. Це потрібно зробити або зараз, або ніколи.*** (Дельфин)
Я абсолютно не збираюсьт нікого, ні в чому переконувати. Мені воно "300 років" не треба. Мені є куди реалізовувати свої навички.
Про результат і про розвиток ситуації було зрозуміло ще до початку створення теми.
Мене попросили викласти своє бачення такої групи - я виклав.
Вирішуйте самі. Дивіться один на одного. Робіть висновки. Сторінки після 5-6-тої я закрию тему.
Успіху всім в цій нелегкій справі - житті тут і зараз.

Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Ну от цікаво: хто має почати? І як маємо почати? Перш ніж гризтися - треба дійти згоди! Почнемо звідси - потім можна переносити на більш великі простори!
Бог там, де всім добре.....
Скорей всего вы не договоритесь! Никто не хочет быть за бортом так как считает себя не хуже других и такие люди все больше будут возмущаться.
Не так страшен день 21 декабря, как всеобщее похмелье 22-го.