День св. Миколая 2014

Нам цікава ваша думка
Закрито
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: День св. Миколая 2014

Повідомлення bandera77 » 10 грудня 2014, 14:40

Якщо не віиходить з дітками - беремо 3 адреси: Щербанюка, Аксеніна (можна інших) та Побережника - і робимо просто допомогу в рівним долях.
Бог там, де всім добре.....

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 12 грудня 2014, 19:58

лишилося геть мало

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 12 грудня 2014, 21:14

bandera77 писав:Якщо не віиходить з дітками - беремо 3 адреси: Щербанюка, Аксеніна (можна інших) та Побережника - і робимо просто допомогу в рівним долях.
хотелось что бы деньги пошли детям, но раз такая ситуация, то я буду согласен с любым вариантом, который выберут наши активисты

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 грудня 2014, 21:20

Nero писав:
bandera77 писав:Якщо не віиходить з дітками - беремо 3 адреси: Щербанюка, Аксеніна (можна інших) та Побережника - і робимо просто допомогу в рівним долях.
хотелось что бы деньги пошли детям, но раз такая ситуация, то я буду согласен с любым вариантом, который выберут наши активисты
Це ти про що? там якраз ДІТИ. Діти хлопців, які вмерли за ідею, за свободу, за честь. Вони залишили своїх дітей на нас, а самі пішли за нас робити іншу роботу. Я з самого початку був за цих дітей. Перед їх батьками ми в боргу. Їх вбили за краще майбутнє для всіх... Їх діти повинні відчути, що смерть батька не була байдужою, не була дурним поступком нікому не потрібним. Відчути, що вони можуть пишатись ним, тому що люди цінують цей поступок. Тоді вони виростуть нормальними людьми в нормальному суспільстві і гордими за свою сімю.
Востаннє редагувалось 12 грудня 2014, 21:24 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 12 грудня 2014, 21:37

Дельфин, ты прав конечно. Но есть но... Мы просто хотели найти тех детей, которые больше всего нуждаются в заботе, тех детей, которые голодают, для которых просто необходима одежда, которые страдают от того, что у них нет вообще родителей и вообще семьи, которые больны и нуждаются в лекарствах, а так же в небольшом и светлом детском празднике.
Востаннє редагувалось 12 грудня 2014, 21:38 користувачем svetliachok007, всього редагувалось 1 раз.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 12 грудня 2014, 22:03

Світлячок, я перепрошую, але таке відчуття, що ти говориш про безхатченків. Вряд чи в дітбудинках АЖ ТАк голодають.... Хоча я стверджувати не збираюсь....
Але тема не про те - допомога потрібна усім...
Бог там, де всім добре.....

svetliachok007
Поважний користувач

Повідомлення svetliachok007 » 12 грудня 2014, 22:09

bandera77 писав:Світлячок, я перепрошую, але таке відчуття, що ти говориш про безхатченків. Вряд чи в дітбудинках АЖ ТАк голодають.... Хоча я стверджувати не збираюсь....
Але тема не про те - допомога потрібна усім...
Не перепрошуй, все нормально. Я говорю не про безхатченків. Тірекс не дасть мені збрехати, коли ми були у інтернаті № 4 директор цього закладу нам сказав, що є заклади, де є діти круглі сіроти, інваліди, які по справжньому голодають. Я їх мала на увазі. Але ми чомусь не можемо знайти такий заклад.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 13 грудня 2014, 00:28

два раза писав і два раза стирав. *facepalm
Це, сцуко, така соплива тема для дискусій, що пісец. Я не хочу дискусій, я просто хочу порадувати дітей тих пацанів, що загинули за нас.
Не було б війни, я би погодився із тобою, можливо. Але на сьогодні приорітет у мене - це люта біль, жаль, розпач, розчарування, запитання "чому"і "навіщо". І ці питання в очах дітей і їх мам, тих хто залишився сам, після того як всі гарно поговорили і... розійшлись, забули.
Востаннє редагувалось 13 грудня 2014, 00:36 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

svetliachok007
Поважний користувач

Повідомлення svetliachok007 » 13 грудня 2014, 00:36

Дельфин писав:два раза писав і два раза стирав. *facepalm
Це, сцуко, така соплива тема для дискусій, що пісец. Я не хочу дискусій, я просто хочу порадувати дітей тих пацанів, що загинули за нас.
Я тоже хочу порадовать детей. И сироты не виноваты в том, что у них дерьмовые родичи и держава плохо заботится. И дискуссии я не хочу, я просто не согласна в том, когда говорят что одни дети важнее других. Все дети важны, это будущее нашей страны. Я думаю, герои Украины согласились бы со мной в том, что никакая идея не может быть важнее детской жизни.

svetliachok007
Поважний користувач

Повідомлення svetliachok007 » 13 грудня 2014, 00:39

Дельфин, никто и никогда этого не забудет. Это уже точно. Это исторический момент. Детям пацанов есть чем гордиться, такие родители не всем людям достаются как подарок от Бога.

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”