Пропозиція доповнити Правила пп.5.16 п.5

Нам цікава ваша думка
Руслан Балан
Поважний користувач

Re: Пропозиція доповнити Правила пп.5.16 п.5

Повідомлення Руслан Балан » 15 червня 2014, 15:16

bodyabs писав:Кожен сайт по своєму бореться (або не бореться) з російською пропагандою, яка направлена на прославляння терористів та оправдання їх *вбивств та війни на території України*, хтось забороняє коментувати певні новини, хтось забороняє реєстрацію нових користувачів, хтось видаляє явно пропагандиські та неправдиві матеріали. А хтось просто злочинно бездіє, прикриваючись свободою слова та презумцією невинності. Мабуть, коли точаться баталії щодо певних новин мав би зростати рейтинг форуму, однак чи є в цьому доцільність, невідомо... Як на мене, всю російську пропаганду, і все що з нею пов'язано, необхідно заборонити викладати на форумі та у разі її появи невідкладно видаляти а автора - як мінімум в бан!
Я специально захожу на колорадские рессурсы, чтоб находить дополняющую информацию, которой на наших рессурсах не постят. Правильно Сергей написал про взрыв в ОДА, читая только проукраинские рессурсы никогда не сможешь попытаться найти правду.
А для тех, чья неокрепшая психика не может справиться с информацией провокационного характера или иным мнением предлагаю включить родительский контроль и беречь свои нервы.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 15 червня 2014, 15:20

bodyabs писав: На жаль в Україні ніколи не готовались до війни, в тому числі й інформаційної (а мабуть навпаки все розавалювали) , нам невідомо що таке інформаційна безпека, саме тому і програємо по всіх фронтах, та сприяяємо (свідомо чи несвідомо) російським пропагандистам у їх роботі.
Почему Вы считаете что проигрываем? Мне кажется наоборот начинаем выигрывать и что самое важное не ответом такой же лживой пропаганды, а осознанием и возможностью анализировать информацию. Конечно же нам сми помогают подвести к выводам, но все же большинство просто понимают, что РФ лжет и делают выводы.

bodyabs
Активіст
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення bodyabs » 15 червня 2014, 15:24

Руслан Балан писав:
bodyabs писав:Можливо нічого страшного і нема, можливо є. Я не пропоную автоматично видаляти певні повідомлення, я пропоную ввести певне правило, і щоб адміни самостійно надавали оцінку чи підпадає певне повідомлення під це правило чи ні, чи зробити автору зауваження чи ні. Просто так інколи хочеться натиснути кнопку скарга до адміна, коли бачиш відкриту російську пропаганду направлену проти українського народу, однак не можеш, оскільки такі дії не суперечать правилам форуму, нажаль...
Вы так легко хотите возложить на админов решения таких сложных вопросов в которых возможно и сами разобраться не сможете. Вы что их достаточно знаете? Может часть из них скрытые колорады :D . Лично мне ничего не известно о них. Только немного знаю Славчега и поверхностно понятна его позиция. Тут вопрос сложный. Это же не банить за маты и за флуд.
Поэтому повторю: НЕ СХОДИТЕ С УМА... *protiv*
Введення відповідного правила не буде якимось обов'язком для адмінів, це їх право. Я з адмінів нікого не знаю. Оскільки розділ носить назву *Побажання та пропозиції* саме тут розмістив дане оголошення, якщо їм буде цікава дана думка нехай розглянуть, проігнорують, тощо. З розому не сходжу, дякую за хвилювання, висловлюю лише свою пропозицію щодо можливої боротьби з російською пропагандою, яку я пропоную оцінювати( за бажанням), адмінам на свій власний розсуд!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 15 червня 2014, 15:31

Ваша пропозиція має право на існування,але на мою думку це обмеження моїх прав висловити свою думку навіть якщо вона не співпадає з "нашою" думкою.
Ми ж ніби в Европу ідем?
А тут не так як Вам хотілось би.Є певні обмеження ,але майже кожний може висловити свою думку.
Ц е ж Вам не Московія.
Не бачу я такого критерія щоб можно було відрізнити пропаганду від "наших" помилок або невдач наприклад.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

bodyabs
Активіст

Повідомлення bodyabs » 15 червня 2014, 15:45

Шановний sergej1974007, як я вже зауважував, в кожного є своя власна думка. Однак, якщо автор повідомив певну інформацію яка є явно неправдивою, направлена на підтримку терористів, чи територіальної цілісності (це не стосується Ваших повідомлень чи інших форумчан), на мою думку, адміністрація повинна якось відреагувати, оскільки завдяки форуму йде поширення відповідної інформації. Я не агітую адмінів, робити це автоматично, я пропоную, щоб автор міг навести обгрунтування правдивості своєї новини, щоб адміни, якщо буде їх воля, перевірили цю новину, тощо.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 15 червня 2014, 15:52

Админы и так на это времени не имеют, а тут их еще кучей претензий завалят. У них с репутацией не получается разобраться, а ты хочешь, чтоб с таким гемороем разобрались. *wtf*

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 15 червня 2014, 18:06

bodyabs, хорошее предложение, но... Насколько я понял админу глубоко побоку это все, главное чтобы посещаемость была побольше, даже с явными нарушениями существующих неидеальных правил бороться нет сил или скорее желания. Модераторам и так работы немало, но при такой формулировке они все время будут крайними.
Закон только тогда работает когда в нем четко прописано все, а не решение "на свое усмотрение".
Но все равно я двумя руками "ЗА" такое предложение, может в несколько измененном виде. Я бы еще и что-то насчет "провокационных сообщений добавил" но не могу сейчас сформулировать.

А вообще... администрация все равно это все пропустит мимо ушей... Тут даже с репутацией не захотели разобраться и что-то изменить-сделать...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 15 червня 2014, 18:08

bodyabs писав:...
До речі, йде війна, і подавати до суду просто немає часу, треба воювати, а вже після судитися.
вот о подобном вранье я и говорил, где официальное объявление войны?
с какой страной война? с Украиной? маразм - убей ближнего своего.
верить проплаченному чмошнику в телевизоре я не буду, да и смотреть не буду.
не было президента - ладно, но теперь он есть, пусть издает указ и выступит, мол война с рашей, нужно победить.. этого нет, а вы говорите - война.
моя родня и знакомые с востока не видели у себя в городах и поселках другой армии, кроме украинской.
конечно там кто-то бегает с автоматами, но это не армия забугорная- это группы бунтующих украинцев и возможно еще всякой швали. выяснить кто это и обезвредить - это работа милиции а не армии, но милиционеры, за последние 20 лет, стали взятконосами, и работать не хотят. поэтому подключили армию. но все равно это не война.
по теме. если следить за словами форумчан о разделе и раздоре Украинцев, то начните с себя. для вас война, для восточных украинцев - геноцид, для вас террористы, для восточников- защитники и т.д.
ваша идея правильная - но изложена не корректно и однобоко. как знать, возможно что через год на форум подадут в суд за использование в правилах слово террорист в отношении восточных украинцев.

bodyabs
Активіст

Повідомлення bodyabs » 15 червня 2014, 20:02

STREPS писав:
bodyabs писав:...
До речі, йде війна, і подавати до суду просто немає часу, треба воювати, а вже після судитися.
вот о подобном вранье я и говорил, где официальное объявление войны?
с какой страной война? с Украиной? маразм - убей ближнего своего.
верить проплаченному чмошнику в телевизоре я не буду, да и смотреть не буду.
не было президента - ладно, но теперь он есть, пусть издает указ и выступит, мол война с рашей, нужно победить.. этого нет, а вы говорите - война.
моя родня и знакомые с востока не видели у себя в городах и поселках другой армии, кроме украинской.
конечно там кто-то бегает с автоматами, но это не армия забугорная- это группы бунтующих украинцев и возможно еще всякой швали. выяснить кто это и обезвредить - это работа милиции а не армии, но милиционеры, за последние 20 лет, стали взятконосами, и работать не хотят. поэтому подключили армию. но все равно это не война.
по теме. если следить за словами форумчан о разделе и раздоре Украинцев, то начните с себя. для вас война, для восточных украинцев - геноцид, для вас террористы, для восточников- защитники и т.д.
ваша идея правильная - но изложена не корректно и однобоко. как знать, возможно что через год на форум подадут в суд за использование в правилах слово террорист в отношении восточных украинцев.
Якщо Ви наполягаєте я можу перефразувати: йде неоголошена війна з Росією, або йде війна з терористами де гунуть люди. Чому не оголошують військовий стан - не знаю, але мені і без офіційного указу президента все зрозуміло. Цікаво як міліція взмозі знищити *когось хто бігає з автоматами*, бунтівних українців, якщо вони озброєні краще української армії, знищують українські літаки, танки, бтр-и, закатовують людей, тощо. Мабуть вони купили все це обладнання в першому воєнторзі, та також танки, пзрк, тощо. Для мене особисто - це неоголошена війна, яку ведуть терористи, більшість з яких росіяни (саме вони керують військовою операцією), чеченці, є звичайно там і українці. Однак, головне те, що люди які не мають законного права на зберігання та носіння зброї але на даний час її тримають в руках та ще й використовують її проти українського народу (мирного чи військового)- це терористи. В нас правова держава, і діяти треба правовими методами. Майдан мирно добивався своєї мети, хоча мені і не подобалися їхні дії щодо захоплення адмін будівель. Але вони нікого не вбивали. Зброю в руки не брали. Мирно протестували проти злочинної влади виборюючи свободу. На сході все проходить інакше. Навіть якщо думки в нас розбігаються, це не є підставою для того щоб вбивати людей. Згадайте хто перший використав зброю, хто захопив Крим, прикриваючись жінками і дітьми. Я особисто не вірю, що це все могло бути без конкретної спецоперації Росії. Якби проти Росії не ввели санкції, у нас давно вже був би путінський режим на всій території України, була б партизанська війна, але не більше. Однак дана тема не про це. Якщо Ви уважно переглянете моє перше повідомлення (яке до речі жодного разу не відредаговано), я не рекомендую використовувати слово *террорист в отношении восточных украинцев*, я пропоную вживати санкції проти тих хто підтримує терористів, а вже адміни нехай самі вирішують. Я глибоко впевнений, що всі українці не хочуть війни, вони хочуть миру. Саме з цією метою запропоновано ввести певні обмеження, для уникнення розпалювання ворожнечі та провокаційних матеріалів, хоча й самому зрозуміло, що адміністрація не має часу і навряд чи буде цим займатись, однак внести доповнення в правила думаю цілком можливо та доцільно, оскільки ці вимоги співпадають з нормами Конституції України.

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 15 червня 2014, 20:24

bodyabs писав:... Цікаво як міліція взмозі знищити *когось хто бігає з автоматами*, бунтівних українців, якщо вони озброєні краще української армії, знищують українські літаки, танки, бтр-и, закатовують людей, тощо....
спецподразделения милиции этому обучали за наши деньги более 20 лет, да еще и за границу ездили по обмену опытом борьбы с террористами.
у меня встречный вопрос. где вы видели чтобы армия на своей территории воевала с террористами? я такого не знаю.
ну а правила на форуме если писать , то тчательно подбирать слова.

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”