Після зустрічі з директором спецшколи № 4 я дещо розгубився. Думав все конкретизується, а воно навпаки. Але давайте по порядку. Продуктів дійсно ніяких не треба(директор підтвердив). Харчуються добре. 5 р. Харчування в т.ч. різномані фрукти є в повному об*ємі. Благодійники у них є серйозні зі слів директора (http://internat4.cv.ua/novunu/226-2013-12-19-14-30-29), тому враження від спілкування якісь неоднозначні. Можуть прийняти пристойний одяг. Діти 7-16 років. Канцтовари в принципі їм також непотрібні, так як недавно їм благодійники завезли. Іграшки також не дуже потрібні, та й прийняти їх типу складновато (сертифікати якості потрібні), але трішки можуть. Директор сказав, що їхній інтернат в принципі нормально забезпечений на відміну від тих, що він бачив де буває навіть недоїдають. Хто знає такі заклади?oberig писав:там що всі по різному говорять???? мені одне сказали, вам інше.
Краще на майбутнє відразу з директором говорити ніж з виховатеми по окремості.
День св. Миколая 2014
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Re: День св. Миколая 2014
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Tyrex7 писав:Після зустрічі з директором спецшколи № 4 я дещо розгубився. Думав все конкретизується, а воно навпаки. Але давайте по порядку. Продуктів дійсно ніяких не треба(директор підтвердив). Харчуються добре. 5 р. Харчування в т.ч. різномані фрукти є в повному об*ємі. Благодійники у них є серйозні зі слів директора (http://internat4.cv.ua/novunu/226-2013-12-19-14-30-29), тому враження від спілкування якісь неоднозначні. Можуть прийняти пристойний одяг. Діти 7-16 років. Канцтовари в принципі їм також непотрібні, так як недавно їм благодійники завезли. Іграшки також не дуже потрібні, та й прийняти їх типу складновато (сертифікати якості потрібні), але трішки можуть. Директор сказав, що їхній інтернат в принципі нормально забезпечений на відміну від тих, що він бачив де буває навіть недоїдають. Хто знає такі заклади?oberig писав:там що всі по різному говорять???? мені одне сказали, вам інше.
Краще на майбутнє відразу з директором говорити ніж з виховатеми по окремості.
Так передзвон1ть та зустр1ньтесь з тим фондом Майбутне Укра1ни.
Можливо що вони щось п1дскажуть--запропонують.
- Tyrex7
- Експерт
Ви з ними спілкувались фейс ту фейс як знайомий. Не думаю, що мені нададуть більше інфи.sergej1974007 писав: Так передзвон1ть та зустр1ньтесь з тим фондом Майбутне Укра1ни.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
В чому питання полягає?Tyrex7 писав:Ви з ними спілкувались фейс ту фейс як знайомий. Не думаю, що мені нададуть більше інфи.sergej1974007 писав: Так передзвон1ть та зустр1ньтесь з тим фондом Майбутне Укра1ни.
Той фонд організовує свято.
Ми могли би прийняти активну участь в якості спонсорів.
Там вже налагоджена програма дій.
Там--на відміну від тієї школи де Ви були---діти голодні та велика частина з районів.
(просто думки вголос).
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Tyrex7 писав:Після зустрічі з директором спецшколи № 4 я дещо розгубився. ...............................oberig писав:там що всі по різному говорять???? мені одне сказали, вам інше.
Краще на майбутнє відразу з директором говорити ніж з вихователями по окремості.
я в шоці,...... хочеш допомогти - один і той же заклад, одні кажуть: давайте, інші : ні не треба.
та вже краще піти в дитяче онковідділення на Руській і якісь 1 дитині допомогти ліками.
Можно все деньги на памперсы и лекарства потратить в дом малютки. :) У них нет мам и пап...
Востаннє редагувалось 28 листопада 2014, 17:31 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- Tyrex7
- Експерт
oberig писав:
я в шоці,...... хочеш допомогти - один і той же заклад, одні кажуть: давайте, інші : ні не треба.
та вже краще піти в дитяче онковідділення на Руській і якісь 1 дитині допомогти ліками.
Не нервуйся та не переживай. Все буде Ок!
Ми все вирішимо. В нас же три напрямки тим більше.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
А не розікрадуть їх там?Buxx писав:підтримую цю пропозиціюussser писав:Можно все деньги на памперсы и лекарства потратить в дом малютки. :) У них нет мам и пап...