День св. Миколая 2014

Нам цікава ваша думка
Закрито
Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Re: День св. Миколая 2014

Повідомлення Tyrex7 » 26 листопада 2014, 21:44

Сулейман писав: Да.
Ок! Я буду.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 26 листопада 2014, 22:24

Tyrex7 писав:
Сулейман писав: Да.
Ок! Я буду.
Если буду нужен--наберите.
Подойду.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 26 листопада 2014, 22:37

Підходь по любому.

Симон Петлюра

Maybutne_ukrainu
Новачок

Повідомлення Maybutne_ukrainu » 27 листопада 2014, 00:37

Привіт, це фонд Майбутнє України, є прохання-пропозиція! 18 грудня у ресторані Корал відбудеться свято Св. Миколая для дітей інвалідів калясочників та для найбідніших дітей нашого міста, дітей що перебувають у складних життєвих обставинах, потерпають від домашнього насильства та живуть за межею бідності, серед цих діточок часто зустрічаємо дітей які днями не їдять та давно забули смак цукерок, ці діти залишаються поза увагою адже мають дуже бідний вигляд, та як нам сказали якось горе"благодійники" є непрезентабельними, УЯВЛЯЄТЕ! Так от, кожного року ми допомагаємо цим бідним діточкам, а цього року війна і вся увага спрямована на бронижелети та забезпечення наших героїв усім необхідним, тому увага до малечі зникла. Часу обмаль, тому дуже хвилюємося , а дітки вже традиційно очікують на це свято протягом цілого року! Просимо Вас про допомогу, організацію свята, оформлення залу, святкова програма, казкові герої, святий Миколай, транспортування діточо беремо на себе, допомога потрібна з подарунками та харчуванням, адже діти дуже- дуже голодні, по традиції очікують на картоплю фрі, піцу.... Якщо хтось може долучитися, будемо вдячні! Ми знаходимося на Л. Толстого 13. Тел. 0502436971 , 902-903. Марта. Дякуємо за підняття такої впжливої теми!
Минулого року на святі було 215 дітей, цього навіть незнаємо скільки зможемо ощасливити. Працюємо із Службою у справах дітей, вони завжди мають реальну ситуацію, діти з усієї області.
Востаннє редагувалось 27 листопада 2014, 00:43 користувачем Maybutne_ukrainu, всього редагувалось 1 раз.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 27 листопада 2014, 02:41

ПУГАТЬСЯ что завтра четверг не нужно ! Он же не последний как никак ... ! *fz*
. . .
МАНДАРИНЫ -- категорически не советую , особо маленьким детям ... ! Во первых дорого , а во вторых тоже через одного аллергия будет ... .
Покупать яблоки я тоже сомневаюсь что нужно ... . Подозреваю что итак могут найтись ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 27 листопада 2014, 10:06

Maybutne_ukrainu писав:Привіт, це фонд Майбутнє України, є прохання-пропозиція! 18 грудня у ресторані Корал відбудеться свято Св. Миколая для дітей інвалідів калясочників та для найбідніших дітей нашого міста, дітей що перебувають у складних життєвих обставинах, потерпають від домашнього насильства та живуть за межею бідності, серед цих діточок часто зустрічаємо дітей які днями не їдять та давно забули смак цукерок, ці діти залишаються поза увагою адже мають дуже бідний вигляд, та як нам сказали якось горе"благодійники" є непрезентабельними, УЯВЛЯЄТЕ! Так от, кожного року ми допомагаємо цим бідним діточкам, а цього року війна і вся увага спрямована на бронижелети та забезпечення наших героїв усім необхідним, тому увага до малечі зникла. Часу обмаль, тому дуже хвилюємося , а дітки вже традиційно очікують на це свято протягом цілого року! Просимо Вас про допомогу, організацію свята, оформлення залу, святкова програма, казкові герої, святий Миколай, транспортування діточо беремо на себе, допомога потрібна з подарунками та харчуванням, адже діти дуже- дуже голодні, по традиції очікують на картоплю фрі, піцу.... Якщо хтось може долучитися, будемо вдячні! Ми знаходимося на Л. Толстого 13. Тел. 0502436971 , 902-903. Марта. Дякуємо за підняття такої впжливої теми!
Минулого року на святі було 215 дітей, цього навіть незнаємо скільки зможемо ощасливити. Працюємо із Службою у справах дітей, вони завжди мають реальну ситуацію, діти з усієї області.
В індивідуальному порядку, від себе можу завезти сітку картоплі 20 - 30 кг власного урожаю. На фрі повинно би вистачити (правда, хз скільки дітей ви плануєте). Можу завезти 09.12 чи 16.12, 8-20 - 8-40. Дата на ваш вибір.
А в загальному рішення може бути тільки колективним.

Симон Петлюра

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 27 листопада 2014, 10:17

Если нужна одежда для детей подрасткового возраста -маякните. Я подберу кое-что из своего.Так и не поняла ,какое учереждение выбрали. *scratch*
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 27 листопада 2014, 10:22

ussser писав:Если нужна одежда для детей подрасткового возраста -маякните. Я подберу кое-что из своего.Так и не поняла ,какое учереждение выбрали. *scratch*
Сьогодні обговоримо в реалі. Так буде ефективніше.

Симон Петлюра

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 27 листопада 2014, 10:24

ок! чекаю результатів обговорення. :)
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 27 листопада 2014, 17:10

У мене є одна ідея. В неділю буду на святі в кафе з дитячими аніматорами. Так от, можу їм запропонувати приєднатися до нашої акції, щоб більш професійно влаштувати дітям якусь забаву, при потребі я можу і профінансувати їх роботу. А якщо не зможуть вони, то можна звернутися і до інших аніматорів в місті.

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”