День св. Миколая 2014
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Re: День св. Миколая 2014
Це все добре. Але все таки мета нашого заходу - це організація свята. Додатковий формат це + необхідна допомога в чомусь потрібному для дітей. Просто допомогу як уже писали вище можна надавати в незалежності від свят. По великому рахунку різниці між спец школами №3 та №4 (яку запропонував креатів) не бачу. Фактично діти там рівні. Окремими пунктами йдуть будинок малютки та діти героїв. Те що проводили в минулому році знайомі Сергія можна глянути https://vk.com/casual_cv?w=wall-57376814_16451. Сторінка нашої форумчанки.
Якщо в когось є вже конкретні пропозиції та інфа пропоную зустрітись "оргкомітету" в реалі і обговорити все. Так буде ефективніше.
Якщо в когось є вже конкретні пропозиції та інфа пропоную зустрітись "оргкомітету" в реалі і обговорити все. Так буде ефективніше.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Ну от мб і так. Я думав над цим і не певен вже в своїй позиції - мб дарма бучу підняв і власне слід зупинитися на форматі організації свята, а вже реальну допомогу - надавати просто по можливості, не прив"язуючись до якихось дат/свят...Tyrex7 писав:Це все добре. Але все таки мета нашого заходу - це організація свята. Додатковий формат це + необхідна допомога в чомусь потрібному для дітей. Просто допомогу як уже писали вище можна надавати в незалежності від свят. По великому рахунку різниці між спец школами №3 та №4 (яку запропонував креатів) не бачу. Фактично діти там рівні. Окремими пунктами йдуть будинок малютки та діти героїв. Те що проводили в минулому році знайомі Сергія можна глянути https://vk.com/casual_cv?w=wall-57376814_16451. Сторінка нашої форумчанки.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Треба мабуть подумати про створення Благодійного фонду Від І До ... . ?!
А там уже гуртом вирішувати чи на памперси для Нікалайки чи дітям паяльну пасту ... .

А там уже гуртом вирішувати чи на памперси для Нікалайки чи дітям паяльну пасту ... .

Востаннє редагувалось 25 листопада 2014, 10:34 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
Це окрема тема. І вона вже в роботі. ;) Правда без участі адміністрації, як і в цій темі.TAZIT писав:Треба мабуть подумати про створення Благодійного фонду Від І До ... . ?!
І давайте по суті нашої теми.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Tyrex7
- Експерт
kreativ писав: Ну от мб і так. Я думав над цим і не певен вже в своїй позиції - мб дарма бучу підняв і власне слід зупинитися на форматі організації свята, а вже реальну допомогу - надавати просто по можливості, не прив"язуючись до якихось дат/свят...
Я в минулому році проробляв варіанти. Але завжди є місце прогресу. Тому грунтовні пропозиції абсолютно доцільні.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Будемо знати вік дітей - накидаю варіанти сценарію з іграми, загадками і т.д., можу й провести , але боюся в мене буде плакальна реакція, це тобі не весілля вести, це ж дітки, а я сентиментальна.Tyrex7 писав: ......Але все таки мета нашого заходу - це організація свята........
імхо, допомогу треба разом зі святом організовувати, бо наших людей просто без приводу не згуртуєш на такі діїkreativ писав:...... а вже реальну допомогу - надавати просто по можливості, не прив"язуючись до якихось дат/свят...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
дивно, хтось зрозумів те, що я доводив з самого початку цієї темиoberig писав:наших людей просто без приводу не згуртуєш на такі дії

- Tyrex7
- Експерт
oberig писав: Будемо знати вік дітей - накидаю варіанти сценарію з іграми, загадками і т.д., можу й провести , але боюся в мене буде плакальна реакція, це тобі не весілля вести, це ж дітки, а я сентиментальна.
імхо, допомогу треба разом зі святом організовувати, бо наших людей просто без приводу не згуртуєш на такі діїkreativ писав:...... а вже реальну допомогу - надавати просто по можливості, не прив"язуючись до якихось дат/свят...
А що в цьому поганого?я сентиментальна.
Коротше. Ти класна і ми на тебе маємо надію. ;)
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Не тільки маємо надію, а й допоможемо чим зможемо!Tyrex7 писав: А що в цьому поганого?
Коротше. Ти класна і ми на тебе маємо надію. ;)

Востаннє редагувалось 25 листопада 2014, 22:00 користувачем svetliachok007, всього редагувалось 2 разів.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
Чекаю номера картки ;)Сулейман писав:На сегодня бюджет - 900 грн. Осталось 28 дней.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt