Інформація №1 щодо необов’язкових труднощів в інтернеті.

Нам цікава ваша думка
Відповісти
Балагур
Забанен навсегда

Інформація №1 щодо необов’язкових труднощів в інтернеті.

Повідомлення Балагур » 19 вересня 2014, 20:12

Національні особливості реєстрації на деяких регіонально-міських форумах.
або:
Чому мене на форумі міста В. знають по Логіну, як "Суходристальник В-кий"?
*protiv*

З циклу: «Помилки інших сайтів не повторюємо.»

Люблю заходити на нові для себе громадські /типу регіональних/ українські сайти. Заходиш так собі гарнесенько на сайт, пробігаєш оголошення форуму : - краса і різноманітність тематики спілкування в наявності! Швидесенько реєструєшся і відразу починаєш спілкуватися з народом - спочатку побічно, а потім віртуально - тет-а-тет - персонально. Лєпота! Отож, звичайно, так хотілося, щоб було саме так і при реєстрації на форумі міста В.. Але…
Заходжу на сайт міста В., «клічу» на транспорантик "реєстрація" - "вивалюється" найпростіша анкетка первинна на 5 усього питаннячок: пароль /не менше АЖ ОДНОГО знаку/ і підтвердження пароля, адреса електронна один раз /необов'язково/, номінація "придумай логін" і іноземне слівце, - "вгадай яке". Ну, думаю, все типу простіше простого: три хвилини роботи, - і ти зареєстрований. Лєпота!
Ага! Тримай кишеню ширше! Лєпота є, та є з величезним знаком мінус! І який розумник з цього форуму оце, певне, з бодуна придумав - таку анкету реально? Там дві позиції: "вгадай слівце іноземне" /доведи, що ти - не кіборг місцевий/ і, друга позиція, - "придумай логін з нелогічним сенсом" - непрохідні навіть з усіма можливими "теле-Знавцями"… Тільки іноземне слово по літерах я розгадував одинадцять разів і кожного разу одна-дві /з одинадцяти!!!/ іноземні літери були невпізнанні усією моєю сім’єю, разом з моєю жінкою – викладачем англійської мови Національного Університету!
Особливо потішно було під наглядом комп'ютерної програми Форуму призначити ЛОГІН. Я визначаю логін - ВОВАН, Програма мені – мовляв, є такий. Я пропоную - ВОВАНН, КОМП мені - такий СХОЖИЙ є. Я варіюю послідовно: ВОВАНЧИК, ВОВАНИЩЕ, ВОВЧИК - "Є схожі Логіни», - спокійно кожного разу констатує КОМП сайту… Йшла вже 22-а хвилина реєстрації… У серцях включаю уяву і називаю для Логіна передбачуване /на той нервовий момент/ прізвище того комп'ютерного Генія, який винайшов цю програму реєстрації на форумі міста В. : СУХОДРИЩЕНКО, - бо, реєструватися на цьому форумі і, вибачте за такий негідний підбір слів, /а баби - заткніть вуха!!!/ і "сухо дристалити" - одно і те ж, тому що однозначно - і те і інше ФІЗИЧНО неможливо виконати!

ЕПІЛОГ.

Як ви вже мабуть здогадалися, що розумний комп'ютер Форуму міста В. -- Логін "СУХОДРИЩЕНКО" - теж забракував, як такий, який, мовляв, на щось або когось там в регіоні схожий. Я ж, врешті-решт, на останніх нервах зареєструвався на цьому форумі під логіном "СуходрИстальник В-кий". Читайте тепер мої кореспонденції під цим екзотичним Логіном на сайтах регіону!
**************************************************************************************************

Володимир Озерянко

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Re: Інформація №1 щодо необов’язкових труднощів в інтернеті.

Повідомлення 13ый воин » 19 вересня 2014, 22:12

блин, о чем вообще?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Рома
Постійний користувач

Повідомлення Рома » 19 вересня 2014, 23:04

:shock: *scratch*
все фигня, давай по новой

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 960 разів
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 19 вересня 2014, 23:13

Ого тут без 100 грамм не разобрать :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 20 вересня 2014, 19:30

"Йшла вже 22-а хвилина реєстрації"-оно и не удивительно *facepalm с таким то "серьёзным" подходом к проблеме ;)

Балагур
Забанен навсегда

Повідомлення Балагур » 21 вересня 2014, 09:12

SLAVON писав:"Йшла вже 22-а хвилина реєстрації"-оно и не удивительно *facepalm с таким то "серьёзным" подходом к проблеме ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Конечно о 22 минуте я несколько утрирую...
А, если коротко, то речь идет о том, что программы регистрации на некоторые форумы делаются ЧИСТЫМИ компьютерщиками /Спецами/, которые ОЧЕВИДНО очень далеки от реальной ЦЕЛИ РЕГИСТРАЦИИ и необходимой СТЕПЕНИ защиты от проникновения "злоумышленников" "на объект". В том смысле, что эти Спецам "по барабану", - делать программу по регистрации на социальный сайт или ПРОГРАММУ ПО допуску на секретную атомную подлодку.
В моей публикации несколько утрированно повествуется,- с какими реальными, но СОВЕРШЕННО НЕНУЖНЫМИ и даже вредными, трудностями приходится сталкиваться при регистрации на некоторых соцсайтах ИЗ-ЗА УМЫШЛЕННО сверхсложной программы регистрации, которая /программа/ отнимает у Пользователя массу времени и нервов для регистрации. Это к вопросу об успешности соцфорумов вообще...
Хочу также заметить, что трудности с регистрацией *protiv* по разным источникам наблюдаются на 3-7% сайтов, что в масштабе интернета создают внушительную цифру "труднорегистрируемых" форумов - ТЫСЯЧИ!.
Очевидно, мне не удалось в своей публикации доходчиво развить выше высказанное. Прошу прощения.
Спасибо ВСЕМ!
**************************************************************************************

Владимир Озерянко

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”