Опыт против молодости
- Skiv
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Re: Опыт против молодости
Мені здається молодий просто не хотів образити дідуся, певно совість не дозволила. На відео помітно що дідок зразу без царемноій вломив жорстко, а молодий так погладив, хоча міг з першої ж тички посадити на мяке місце. Я б наприклад теж не зміг дідулю образити навіть в такий спосіб.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Ага, конечно. Этот молодой вообще какой то лох. Ни бить не умеет, ни защищаться. Позанимался, наверно, месяц и думает, что боец великий. Ну, а дед красавчик. Уважуха. :DSkiv писав:Мені здається молодий просто не хотів образити дідуся, певно совість не дозволила. На відео помітно що дідок зразу без царемноій вломив жорстко, а молодий так погладив, хоча міг з першої ж тички посадити на мяке місце. Я б наприклад теж не зміг дідулю образити навіть в такий спосіб.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Люди в возрасте частенько могут фору дать молодежи. Пример тому культуристка 74-летняя. Не каждому спортсмену такое дано, но Эрнестина в своем почтенном возрасте до сих пор занимается своим любимым видом спорта и прекрасно себя чувствует!
Востаннє редагувалось 12 лютого 2015, 13:45 користувачем Svet55, всього редагувалось 1 раз.