Чемпіонат світу 2014. Турнір прогнозистів
Re: Чемпіонат світу 2014. Турнір прогнозистів
я от не розумію чому за матч Бразилія - Чилі у всіх по 0 очок? ну і що що нічия але бразилія все одно виграла, значить 1 очко.
Якось не правильно ви рахуєте
Якось не правильно ви рахуєте
тут я згідний, якось дивно все рахуєтьсяmiryn1987 писав: Я розумію помилитися в 1-2 бали, ну буває, а тут венигред повний. Це саме стосується підрахунку інших користувачів.
Саме тому і знявся з теми.
Востаннє редагувалось 01 липня 2014, 11:43 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Аргентина Швейцарія 1-1( Аргентина виграє по пенальті) :D
Бельгія США 2-1
Бельгія США 2-1
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Матчи плей офф надо было немного по другому оценивать, но уже поздно.Рома писав:я от не розумію чому за матч Бразилія - Чилі у всіх по 0 очок? ну і що що нічия але бразилія все одно виграла, значить 1 очко.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Аргентина - Швейцарія: 2 - 0
Бельгія - США: 2 - 1
Бельгія - США: 2 - 1
Востаннє редагувалось 01 липня 2014, 21:30 користувачем Рома, всього редагувалось 2 разів.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Матчі плей-оф оцінюються тільки за основний час. Бо гадати як закінчиться додатковий або який рахунок по пенальті - майже нереально. Так було в минулому турнірі ЛЧ. Так лишилось і тут.
Бог там, де всім добре.....
-
- Активіст
а чому? що тут гадати результат э результат і неважливо чи в основний чив додатковий час. а на рахунок пенальті то ніхто і не каже вгадувати рахунок пенальті просто команді яка виграла по пенальті додається 1 гол і все.bandera77 писав:Матчі плей-оф оцінюються тільки за основний час. Бо гадати як закінчиться додатковий або який рахунок по пенальті - майже нереально. Так було в минулому турнірі ЛЧ. Так лишилось і тут.
"оцінюються тільки за основний час. Бо гадати як закінчиться додатковий" значить що ж виходить якщо я поставив 2:1 на перемогу команди А. Основний час закінчився з рахуноком 1:1 і на 95 хвилині команда А забиває і рахунок стає 2:1 то мені буде нараховано 0 очок? А як тоді ви визначаєте, при нарахуванні балів дивитися на якій хвилині був забитий мяч? Якось не правильно все, якщо я поставив на перемогу команди і вона перемогла тоді неважливо чи вона це зробила в основний час чи в додатковий
Востаннє редагувалось 01 липня 2014, 21:34 користувачем Рома, всього редагувалось 2 разів.