всім велосипедистам увага увага увага!!!
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: всім велосипедистам увага увага увага!!!
весело...до речі, як я зрозумів ти більш-менш знаєш ціни/якість велосипедів...в мене друг має німця, хоче продати ,але взагалі не знає про нього нічого ,і ціну так самоЧел век писав:
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Ну по скалах люблю таких кататись)
Звертайся якщо треба порадити чи ще щось)
Звертайся якщо треба порадити чи ще щось)
- 25valiko82
- Новачок
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Стою я в луже, в лыжи обутый... ;) :DGRAND писав:кидай в ПП...я зимою катався тільки на мопеді :D але село є селом ,тут точно ГОРБИ є :D :D :D але якщо все таки падати то м'якше...хоча я не любитель, краще на лижах зимою :D ;)Чел век писав: я тобі можу покруче скинути де я спускаюсь)соборна-рязань )))
розумію гнав би по головній від Боженка до ЖД ,слизько,можна наї... -)
а від соборки там і горбів немає)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
соррі теж недописав...я в них не краще ніж він :D :D :D25valiko82 писав:Що за вел у друга? Я якраз шукаю собі.
я постараюсь зафоткати на днях ,поговорю з ЧЕЛОВЕКом , якшо шо то закину на продаж...завтра постараюсь з ним переговорити, надіюсь що він його не продав...вел пригнаний з германії ,його старший брат возить машини, от і закинув в буду 2 вела (1 продав відразу)
раз в житті треба все спробувати :D :D :Dzepellin писав: Стою я в луже, в лыжи обутый... ;) :D
Востаннє редагувалось 05 вересня 2013, 22:42 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- 25valiko82
- Новачок