Всі на критичну масу! Вже завтра!
Re: Всі на критичну масу! Вже завтра!
Не знаю чи це з вашої компанії чи ні, але ось наприклад вчора(субота) йшов ввечері з роботи, і біля колоса на кільці проспект-героїв майдану, на тротуарі бачив декількох велосипедистів-один летів на мене на досить великій швидкості,та ще й наярював по педалях, що мені в цьому випадку робити-куди відійти в сторону, а чи знає той велосипедист куди я відійду, а куди він має повернути????і це все на тротуарі, досить багато перехожих було!!!ДЕНИС писав:Пробачте але ніхто мені ще не скаржився!!
З автомобілями якось все простіше-є правила ПДР, є світлофори, є острівці безпеки-якось легше хоча б передбачити що буде, і то не завжди!!!а тут капец якийсь, ну збив би я того велосипедиста(бо в мене маса більша:))), мабуть і сам мав би якісь синці-що тут доброго???а якщо взагалі декілька велосипедистів-ситуація взагалі не передбачувана:(((Краще все ж таки їдьте десь на цецино, на стадіон біля 18 школи, або ще на якійсь площадці катайтесь, але так стадом по місту всеж таки не варто!!!
Телефонист-пятицентовый ...
man, формально вул. О. Кобилянської є пішохідною лише за якимось рішенням міськради, а відповідних знаків не встановлено. Раніше стояв знак "пішохідна зона", а зараз тільки "в’їзд заборонено" з Вірменської. Отже, вул. О. Кобилянської - звичайна, ТЗ мають рухатись по проїзджій частині, а пішоходи по тротуарах. Але це знімає відповідальності з велосипедистів, які також повіинні виконувати ПДР. На жаль, контролю тут менше, ніж для автомобілів. Оскільки на ДАІ ми вплинути не можемо, то найкраще, на мою думку, роз’яснювати велосипедистам ПДР та агітувати за правильну поведінку.
це точно не з моєї компанії ми всі знаємо як їздити і по тратуарі і по доррозі а він був реально неправий треба було зупинити і скажати йогоman писав:Не знаю чи це з вашої компанії чи ні, але ось наприклад вчора(субота) йшов ввечері з роботи, і біля колоса на кільці проспект-героїв майдану, на тротуарі бачив декількох велосипедистів-один летів на мене на досить великій швидкості,та ще й наярював по педалях, що мені в цьому випадку робити-куди відійти в сторону, а чи знає той велосипедист куди я відійду, а куди він має повернути????і це все на тротуарі, досить багато перехожих було!!!ДЕНИС писав:Пробачте але ніхто мені ще не скаржився!!
З автомобілями якось все простіше-є правила ПДР, є світлофори, є острівці безпеки-якось легше хоча б передбачити що буде, і то не завжди!!!а тут капец якийсь, ну збив би я того велосипедиста(бо в мене маса більша:))), мабуть і сам мав би якісь синці-що тут доброго???а якщо взагалі декілька велосипедистів-ситуація взагалі не передбачувана:(((Краще все ж таки їдьте десь на цецино, на стадіон біля 18 школи, або ще на якійсь площадці катайтесь, але так стадом по місту всеж таки не варто!!!