фільми ужасів
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1831 раз
- Подякували: 436 разів
- Контактна інформація:
Re: фільми ужасів
Серіал "Ходячие мертвецы". Ще йде, вже третій сезон.Александр_ua писав:порекомендуйти якийсь ну дужи страшний ужастік, хочеса шось такого подивитись
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Заседание Верховной радиАлександр_ua писав:порекомендуйти якийсь ну дужи страшний ужастік, хочеса шось такого подивитись

А если серьёзно - "Спуск" (1 и 2 части), "Паранормальное явление" (с 1 по 4 части), "Звонок" (1 и 2 части)
Востаннє редагувалось 05 березня 2013, 14:17 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
The Exorcism of Emily Rose, The Fourth Kind
Востаннє редагувалось 05 березня 2013, 14:27 користувачем Infra3Byk, всього редагувалось 1 раз.
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Александр_ua писав:всім спасіба)))))))))))

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо