Бал Сатаны на телеканале Россия

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Бал Сатаны на телеканале Россия

Повідомлення Leya » 01 січня 2015, 19:10

phpBB [video]
Востаннє редагувалось 01 січня 2015, 19:12 користувачем Leya, всього редагувалось 1 раз.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Re: Бал Сатаны на телеканале Россия

Повідомлення 13ый воин » 01 січня 2015, 19:29

каждой обезяне по снаряду в окно их родных, посмотрим как повеселятся
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

SLEG
Активіст
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення SLEG » 01 січня 2015, 20:06

КАЖДЫЙ ЗАРАБАТЫВАЕТ КАК МОЖЕТ....
ОДНИ ПЕСНИ ЗА РУБЛИ ГОРТАНЯТ...ДРУГИЕ ОРУЖИЕ ПРОДАЮТ...ТРЕТЬИ ЗА ДЕНЬГИ ГОЛОСУЮТ ЗА ЗАКОНЫ ПРОТИВ НАРОДА...
КТО ДЕРЕВЬЯ САДИТ...КТО - ЛЮДЕЙ... КАЖДЫЙ ЗА СЕБЯ...
В ЭТОМ И ОТЛИЧИЕ УКРАИНСКОГО НАРОДА ОТ ДРУГИХ... В ЭТОМ И БЕДА НАША...НЕТ У НА ЕДИНСТВА...НЕТ У НАС СПЛОЧЁННОСТИ....
Нас Eboot, а мы крепчаем... БЕДА...

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 01 січня 2015, 20:40

SLEG писав: Нас Eboot, а мы крепчаем....
простите, не НАС, - а ВАС!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 01 січня 2015, 21:07

"Бал Сатаны на телеканале Россия"
Як тільки побачив там рожу Зеленського - зрозумів, стиль подачі - Life News ;).Цьому запису як мінімум рік -2013!
"Творець студії "Квартал 95", актор, шоумен Володимир Зеленський, який відмовився їхати в Москву на прем'єру свого фільму, розповів, що взагалі в Росію поки їхати не хоче, йдеться у "ТСН.Тиждень".

"У зв'язку з ситуацією, яка відбувається, я не хочу туди, це моє суб'єктивне бажання. Просто не час. Така ситуація зараз - як я поїду на якусь прем'єру. Розумієте, так ?!" - прокоментував артист.

За відверту патріотичну позицію Зеленський нажив собі в Росії купу ворогів. Російський мінкульт вимагає оголосити його персоною нон-ґрата."
джерело http://tsn.ua/glamur/zelenskiy-pro-vidm ... 00142.html
Вкладення
zelen.jpg
V.Zelensky
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 01 січня 2015, 21:17

SLEG писав:КАЖДЫЙ ЗА СЕБЯ...
В ЭТОМ И ОТЛИЧИЕ УКРАИНСКОГО НАРОДА ОТ ДРУГИХ... В ЭТОМ И БЕДА НАША...НЕТ У НА ЕДИНСТВА...НЕТ У НАС СПЛОЧЁННОСТИ....

Нас Eboot, а мы крепчаем... БЕДА...
13ый воин писав:
SLEG писав: Нас Eboot, а мы крепчаем....
простите, не НАС, - а ВАС!
*facepalm Навіть доводити не треба нічого. Факти одразу.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Leya
Постійний користувач

Повідомлення Leya » 01 січня 2015, 22:30

West писав:"Бал Сатаны на телеканале Россия"
Як тільки побачив там рожу Зеленського - зрозумів, стиль подачі - Life News ;).Цьому запису як мінімум рік -2013!
"Творець студії "Квартал 95", актор, шоумен Володимир Зеленський, який відмовився їхати в Москву на прем'єру свого фільму, розповів, що взагалі в Росію поки їхати не хоче, йдеться у "ТСН.Тиждень".

"У зв'язку з ситуацією, яка відбувається, я не хочу туди, це моє суб'єктивне бажання. Просто не час. Така ситуація зараз - як я поїду на якусь прем'єру. Розумієте, так ?!" - прокоментував артист.

За відверту патріотичну позицію Зеленський нажив собі в Росії купу ворогів. Російський мінкульт вимагає оголосити його персоною нон-ґрата."
Скорее всего это нарезка обновленная, но не совсем удачно, и как то бы Владимира заменить на Повалий- самое то. Возьмем за внимание саму суть этого шоу.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

Leya
Постійний користувач

Повідомлення Leya » 01 січня 2015, 22:59

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 01 січня 2015, 22:59

West писав:"Бал Сатаны на телеканале Россия"

Мабуть ви кажете правду:)
Але зверніть увагу шо вся ця нарізка складається із так званих підзйомочек(що це таке ви краще знаєте за мене)-а так працює совок і самі знаєте хто:)А коли не щирі почуття у акторів на лиці, то це завжди огидно!!!А зловити момент і вміти його показати, коли все щиро-то це талан режисера і оператора!!!Можна зробити висновок, що навіть ті кого треба вважати найкреативнішими, далеко не креативні!!!Рашка-вата:)Але навіщо обговорювати чужу нам країну?У нас інтер(канал домогосподинь) відзначився не краще!Як на мене нашу рідну:)"Буковину" в новорічну ніч було приємніше дивитись, ніж інтер:)))Хоча і її я б нікому не бажав дивитись:)))
Телефонист-пятицентовый ...

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 01 січня 2015, 23:06

да ладно, а все начиналось со шлю..и Повалий, которая смылась в рашу при первом же позыве, не понимаю как ее до сих пор не отмудохали

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”