phpBB [video]
Налоги
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Re: Налоги
Умнічка!Я її підтримую на всі 100%.Я також не платник податків,мені держава нічого не дає,то чого я повинен їм щось давати.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Цього здирання достатньо.По горло все в податках і наварах!Заїб...али уроди!!!!!!!!wishmaster.cv писав:У магазині платите!Dj-Rembrand писав:Умнічка!Я її підтримую на всі 100%.Я також не платник податків,мені держава нічого не дає,то чого я повинен їм щось давати.
Питання про магазини, ви коли за нал купуєте вибиваєте знижку 15% так як там накрутка на кредит стоїть, це питання не по харчоблоку. Це стосується всіх магазинів де стоїть вивіска в кредит під 0%.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
В нормальных странах налоги как раз платят все, и много.
А где не платят - там олигархи и корупция. Такой вот парадокс.
У тих країнах де платять ви спитаєте куда пішли кошти то вім дадуть відповідь, а у нас то чорна діра там все пропадає.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
А ми така країна в якій є все і налоги і бюрократія йми все йдемо в Європу!!!Так,що ЄС готуй бабло,а то нащо ми туди йдемо))))Samson писав:Тогда зачем мы идем в Европу? Там же все платят налоги?

н-да!!! про що можна казати якщо в Києві тендер виграла фірма на постачання батона в дитячі садочки за ціною 9.50!!! а власниця фірми(з у_дару)...включає сніжинку, що нічого невідомо.....Тільки за цей місяць зникло 14 тон золота....а НБУ відписується, що це для "оптимізації".... 

- Dj-Rembrand
- Досвідчений
народ,я Вам чесно кажу,це якась біда настала,ті крали перед Яником втихаря,тільки будинки росли,той урод Яник і його молокососи крали наяву і узаконювали то законами,будто то все так має бути і люди мовчали,що странно,але не довго,років 4-ри(((за цей час можна не тільки золоті батони їсти і не встиг Яник вкусити батончика,як кажуть увійти в самий розгар,як нахлібники нові знайшлись,бо від цукерок жопа злипається і що,треба хлібчиком золотим закусити,от і прийшлось відбирати,що ім і вдалось,але саме головне ЦІНОЮ ЛЮДСЬКОГО ЖИТТЯ!!!!!З кров`ю наших побратимів!(((Скажу одне,що і ті і ці вбивали і вбивають людей.В той час,коли розрухи і віна не оголошена,але війна,вони шопінг і виставки своїх кортежів біля ВР організовують і це буде довго,напевно вічно...Особисто я в роздумах,що далі очікувати,живу просто без поглядів в далеке майбутнє тут.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну это действительно не нормальные страны. Это страны с нефтью, газом или острова где туристов в разы больше населения.wishmaster.cv писав:Виходить, у нас нормальна країна, а ось ці - не нормальні: http://www.vestifinance.ru/articles/15656akinak писав:В нормальных странах налоги как раз платят все, и много.
Вообще, имхо первично это налоги. Когда человек налоги не платит (а у нас в стране явно и осознанно платят только малые предприниматели), тогда он не воспринимает бюджет как что-то свое. И сквозь пальцы смотрит на корупцию. Типа плохо, но что поделать, все воруют.
Востаннє редагувалось 28 листопада 2014, 22:29 користувачем akinak, всього редагувалось 1 раз.