не берут взяток
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: не берут взяток
Вже в який раз пересвідчуюсь, що порядок можна навести. І відсотків 80 залежить від керівництва, і тих що вгорі. Грузія яскравий приклад. А ще жалілись на Саакашвілі.
Коли в нас таке наступить. І чи взагалі таке можливо

- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Як сам сказав - можливо, але коли - питання часу )Trentemoller писав:Вже в який раз пересвідчуюсь, що порядок можна навести. І відсотків 80 залежить від керівництва, і тих що вгорі. Грузія яскравий приклад. А ще жалілись на Саакашвілі.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Я колись це відео викладав на форумі.
А так, як відвідував Грузію, можу підтвердити - поліція там хабарів не бере.
ПС. А ще розтаможка дешева.
А так, як відвідував Грузію, можу підтвердити - поліція там хабарів не бере.
ПС. А ще розтаможка дешева.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 7 разів
Везде двойные стандарты! Если так в Грузии все хорошо, почему народ его не избрали на следующий срок? Да и еще криминальное преследование объявили?
Востаннє редагувалось 10 березня 2014, 22:26 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- x-killer
- Постійний користувач
Справа однієї людини - Саакашвілі. А тепер влада жаліється на папіредника (аж лячно стало як про азірова згадав :D ).
- x-killer
- Постійний користувач
То вже штука невідома нам.) Факт залишається фактом - менти чесні, розтаможка дешева, і дороги в них начебто нормальні.maestro писав:Везде двойные стандарты! Если так в Грузии все хорошо, почему народ его не избрали на следующий срок? Да и еще криминальное преследование объявили?
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Раз менти чесні, то менше можливості для злочинів в інших сферах. А це перші кроки до побудови процвітаючої країни.x-killer писав:То вже штука невідома нам.) Факт залишається фактом - менти чесні, розтаможка дешева, і дороги в них начебто нормальні.maestro писав:Везде двойные стандарты! Если так в Грузии все хорошо, почему народ его не избрали на следующий срок? Да и еще криминальное преследование объявили?
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
Там не все так добре. Я був давно. Але доходи у населення не високі. Можливо з того часу багато чого змінилося. Продукції на прилавках було багато української.maestro писав:Везде двойные стандарты! Если так в Грузии все хорошо, почему народ его не избрали на следующий срок? Да и еще криминальное преследование объявили?
Все планую, якось із сім*єю провести там відпустку.
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Наверное курс на реформы ослаб, такими темпами можно было все отрасли возродить и проблемные исправить.
Самое печальное, что это или подобное можно было уже проголосовать и внедрять у нас новой властью, а Саакашвилли как опытный практик в этом деле думаю не отказался бы стать консультантом. Ведь каждое министерство может заниматься своим делом...
Самое печальное, что это или подобное можно было уже проголосовать и внедрять у нас новой властью, а Саакашвилли как опытный практик в этом деле думаю не отказался бы стать консультантом. Ведь каждое министерство может заниматься своим делом...
Востаннє редагувалось 11 березня 2014, 19:00 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 2 разів.