Беркут бьет в лицо народного депутата
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Беркут бьет в лицо народного депутата
приємно таке дивитись :D
Під час спроби народних депутатів потрапити до будівлі Кивїради через вікно, один з беркутівців вдарив в обличчя нардепа від Свободи Едуарда Леонова.
Під час спроби народних депутатів потрапити до будівлі Кивїради через вікно, один з беркутівців вдарив в обличчя нардепа від Свободи Едуарда Леонова.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Re: Беркут бьет в лицо народного депутата
ЩО Ж ТУТ ПРИЄМНОГО МЄНТЯРА ЛЮДИНУ ЯКА ПРОБУЄ ВСТАТИ ЛОВИТЬ НА ПРОТІВОХОДІ В ЛИЦЕ, ХОЧ І ДЕПУТАТА
ПРИЄМНЕ БУДЕ ПІСЛЯ 2015 КОЛИ І ЦЕГО МЕНТА І РИГОАНАЛІВ ПОСАДЯТЬ В ОДНУ КАМЕРУ І БУДУТЬ ВОНИ ТАМ ЯК ПАУКИ В БАНЦІ

ПРИЄМНЕ БУДЕ ПІСЛЯ 2015 КОЛИ І ЦЕГО МЕНТА І РИГОАНАЛІВ ПОСАДЯТЬ В ОДНУ КАМЕРУ І БУДУТЬ ВОНИ ТАМ ЯК ПАУКИ В БАНЦІ

Востаннє редагувалось 20 серпня 2013, 20:03 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.
Які депутати така держава. Депутат невихований провокатор, вдерся до держустанови у вікно, забув про те що існують двері, пошкодив майно, дістав по "обличчю", спровокува конфлікт, в результаті міліція затримає пару трійку студентів, з бюджетних коштів куплять нове вікно, під цю справу спишуть десь тисяч 100 гривень. Ось яка потужна користь від наших обранців. А небуло б у нього недоторканості: навряд чи вдирався б у вікна, знищував майно і.т.д. Тепер беркутівця зроблять винним. Для політиків черговий привід побазлати "наших бьють". І смішно, і сумно!
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
-
- Активіст
- Подякували: 10 разів
а може депутат був за правду, того і получив
только сильный может опустить голову перед слабым.
Вибачте. Я не захищаю беркутівця. Але уявіть собі ситуацію. Держустанова, виносять шибки, руйнують майно, а силовики сидять на галявинці і курять. Що далі? Всерівно хтось когогось покалічить. Для того силові підрозділи і існують щоб локалізувати радикальні діїї. Ми всі бачили неодноразово до чого призводять навіть мирні мітинги в інших країнах. Там поліція не цяцькається, а застосовує зброю.markus писав:ЩО Ж ТУТ ПРИЄМНОГО МЄНТЯРА ЛЮДИНУ ЯКА ПРОБУЄ ВСТАТИ ЛОВИТЬ НА ПРОТІВОХОДІ В ЛИЦЕ, ХОЧ І ДЕПУТАТА![]()
ПРИЄМНЕ БУДЕ ПІСЛЯ 2015 КОЛИ І ЦЕГО МЕНТА І РИГОАНАЛІВ ПОСАДЯТЬ В ОДНУ КАМЕРУ І БУДУТЬ ВОНИ ТАМ ЯК ПАУКИ В БАНЦІ![]()
Востаннє редагувалось 20 серпня 2013, 20:35 користувачем Шматко, всього редагувалось 1 раз.
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
За правду? Звісно виносити шибки це "правда", і головне прямий обов'язок народного обранця. :DVALENTIN писав:а може депутат був за правду, того і получив
с 8.00 до 23.00
с 8.00 до 23.00
нелегітивну (таку як і внас у чернівцях) владу з наружи охороняють тітушки а з середини беркут яким кирують депутати-ригоАнали, депутатів-опозиціонерів не пускають причому не тільки верховної ради - хоча вони мають право - але і депутатів київської ради - що є абсурдом у цивілізованій державі
, і ще у нас так і не відмінили депутатську недоторканність - тут на пожиттєвий срок тому менту - що виконує злочинні накази світить, а він отримає премію - продуктовий пакет з символікою ригоАнальною

Востаннє редагувалось 20 серпня 2013, 20:35 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.
да хотів би я бачити щоб він ударив ригоАнала
, уже в харькові Пепеесники суддю пьяного втихомирювали - усі на нари пішли, ось вам і вибіркове правосуддя :D 

Востаннє редагувалось 20 серпня 2013, 20:38 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Я не знаю для чого нам такі силовики які морди бити беззбройним цивільним (та не важливо чи депутат чи ні) бити вміють , а от заламати , ізолювати , зафіксувати особу без жодного синця абсолютно не здатні ... ! І їх же хтось вчить такому дебілізму і невігластву до прав людини ... ! Понабирали биків без мізків у БЕРКУТ які тільки кулаками залагоджувати конфліктну ситуацію і вміють і накази виконувати теж як уже вміють ... !
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
я за те що ПОЛУЧИВ ДЕПУТАТ, а хто мені пофіг...всі знають і засуджують саме їх, і не в одній темі...якщо вам подобається їхня діяльність, їхні кончені закони, їхні постійні відмивання грошей...тоді будь ласка...ваша думка є ваша, а моя це моя...
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,