Ну так москали ж.svetliachok007 писав:Не все такие. Этот особенный. И, к сожалению, в 80-е годы приблизительно такие события имели место быть.
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Ну так москали ж.svetliachok007 писав:Не все такие. Этот особенный. И, к сожалению, в 80-е годы приблизительно такие события имели место быть.
Да при чем тут это? Я не делю людей по национальностям. А только по делам.sergej1974007 писав:Ну так москали ж.svetliachok007 писав:Не все такие. Этот особенный. И, к сожалению, в 80-е годы приблизительно такие события имели место быть.
Кому як, але мені раніше (коли я навчався в інституті) подобався цей режисер, зараз не подобаеться і його картини не дивлюсь )svetliachok007 писав:Не все такие. Этот особенный. И, к сожалению, в 80-е годы приблизительно такие события имели место быть.
Супер фільм дививсь його декілька разів ))Schneider писав:"Достучаться до небес"
Це - реальне відображення тої ситуації в срср. Саме так і було - млява інтелегенція, цинічна влада, інертна молодь. Фільм подивився "без продиху"... З тої ж серії "Кремень". Але не з Єпіфанцевим, а з молодим пацаном. Москва (росія) показана як і є - все продажне, жодної цінності, жодного бажання стати краще...svetliachok007 писав:А вот груз 200 на мой взгляд - мерзость.Такое вообще снимать нельзя. Что там могло впечатлить?sergej1974007 писав:Еще из этой серии груз 200 меня впечатлил Балабанова.