як вам відео цього співака???
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: як вам відео цього співака???
Автор темы - вы не обижайтесь, серьезно. Я тоже кое чего делаю из электронной музыки, многим не нравится, главное - нравится мне! Если понравится еще хотя бы одному человеку на этой Земле - значит я уже почувствую себя нужным в этой сфере. А к критике надо быть всегда готовым, это ж шоу биз в некотором роде.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 7 разів
Тут есть уровень, есть талант, а не просто желание петь. В отличие от вашего земляка. Вообще он 100% поет только у вас к клубе вот и популярен для вас и привычный. Для нас калл.
Вот этот парень должен был победить на голосе страны! Смотрим с 3.45 - песня Соколята.
Вот этот парень должен был победить на голосе страны! Смотрим с 3.45 - песня Соколята.
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 19:09 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
я і обіжаюсь...13ый воин писав:Автор темы - вы не обижайтесь, серьезно. Я тоже кое чего делаю из электронной музыки, многим не нравится, главное - нравится мне! Если понравится еще хотя бы одному человеку на этой Земле - значит я уже почувствую себя нужным в этой сфере. А к критике надо быть всегда готовым, это ж шоу биз в некотором роде.
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 19:10 користувачем gaguss, всього редагувалось 1 раз.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
чесно я теж так можу заспівати, але в мене немає бажання цим займатись, хоч і пропонували...maestro писав:Тут есть уровень, есть талант, а не просто желание петь. В отличие от вашего земляка. Вообще он 100% поет только у вас к клубе вот и популярен для вас и привычный. Для нас калл.
також я міг бцти відомим на україну актором но відказався(зараз жалію) міг знятись в КАВКАЗЦІЙ ПОЛОНЯНЦІ 2 НО ВІДМОВИВСЯ...
ХІБА НЕ ДУРАК!?
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- dart.com.ua
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Стиль давно известен и называется "сэло и глына". Соответственно и целевая аудитория оттуда же
http://dart.com.ua - онлайн магазин
Скачать прайс-лист: http://dart.com.ua/price.zip
Черновцы, ул. И. Франко 9
МТС 050 857-57-07 ▪ 066 660-27-74 ▪ КC 097 922-10-10 ▪ Skype: dart.com.ua
►►► Сервисный центр TP-Link ◄◄◄
Скачать прайс-лист: http://dart.com.ua/price.zip
Черновцы, ул. И. Франко 9
МТС 050 857-57-07 ▪ 066 660-27-74 ▪ КC 097 922-10-10 ▪ Skype: dart.com.ua
►►► Сервисный центр TP-Link ◄◄◄
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
не талант а лінтяй... просто нелюблюж слави...maratura писав: Ибатькопать,так ты талант.
ось фото, тільки не кажіть що не похожй)тільки голову в всторону і колір волосся)
Никогда не унижайтесь.
Є такі українські співаки ,слухаючи яких сліз не можна стримати від ємоцій і задоволення. В їхніх голосах і піснях є душа.Їхні пісні слухали,слухають і будуть слухати.Їх пісні переспівують і будуть переспівувати. Я навіть не знаю чи є кліпи у Ніни Матвієнко.Але я знаю її пісні,я знаю її голос. У мене все тремтить ,коли я її слухаю.
Пісні цього товариша не думаю,що хтось хоч запам"ятає. Чи як його звати? А чому ? Бо це є не той рівень. І звання йому не допоможе.(мали привід по чарці випити ,коли отримав звання.більше це звання ніякого значення не має)
Любить співати-нехай собі співає. Мого життя це не змінить і не внесе якийсь корисний доробок.
В темах про футбол я не пишу,тому що я дуб повний в футболі. А музику я люблю і багато чого знаю.
Пісні цього товариша не думаю,що хтось хоч запам"ятає. Чи як його звати? А чому ? Бо це є не той рівень. І звання йому не допоможе.(мали привід по чарці випити ,коли отримав звання.більше це звання ніякого значення не має)
Любить співати-нехай собі співає. Мого життя це не змінить і не внесе якийсь корисний доробок.
В темах про футбол я не пишу,тому що я дуб повний в футболі. А музику я люблю і багато чого знаю.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 7 разів
Гагус! Может в "Элвисе" мы послушали бы ваши возможности пения? Если вы так же поете как Артем я выставлюсь!
P.S. Могу еще вам устроить пробы в нашем театре - хоть на самую маленькую роль оценим ваши возможности.
P.S. Могу еще вам устроить пробы в нашем театре - хоть на самую маленькую роль оценим ваши возможности.
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 19:32 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
тоді знайтіть цього ж співака пісня А ТАМ дЕ РІДНА ХАТА... якщо не возме за живе з мене шоколадка(завтра)ussser писав:Є такі українські співаки ,слухаючи яких сліз не можна стримати від ємоцій і задоволення. В їхніх голосах і піснях є душа.Їхні пісні слухали,слухають і будуть слухати.Їх пісні переспівують і будуть переспівувати. Я навіть не знаю чи є кліпи у Ніни Матвієнко.Але я знаю її пісні,я знаю її голос. У мене все тремтить ,коли я її слухаю.
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 19:31 користувачем gaguss, всього редагувалось 1 раз.
Никогда не унижайтесь.