Цікаве відео з каналу 112
Re: Цікаве відео з каналу 112
ну все все, можна прохання? наступного разу коли будете постити нову тему, будь-ласка, одразу скиньте ссилку мені в ПП, бо дуже цікаво читати ваші "цікві" теми, ок?
о, ще знайшов viewtopic.php?f=4&t=51659&p=363734&hili ... B0#p363734
:D :D :D
надіюся що "продолжение следует"
:D :D :D
надіюся що "продолжение следует"
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
нагадайте мені перед тим, як я буду постити, обов*язково скинуРома писав:ну все все, можна прохання? наступного разу коли будете постити нову тему, будь-ласка, одразу скиньте ссилку мені в ПП, бо дуже цікаво читати ваші "цікві" теми, ок?
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
уроки? до чого тут уроки і звідки вам відомо що я знаю а чого не знаю?Samson писав: да я так понял, что ты ваще никого и ничего не знаешь! бяри учебники и учи уроки! Вот рассмешил :D
чи може ви просто хочете сказати що знаєте більше? ну так, доведіть
ок, продовжимо в ППSamson писав: Спрыгнул с темы как с горшка :D Да ничего ты не знаешь! Точка.
ти не поняв? я тебе туди запрошую!Samson писав: А разве я тебя туда приглашал? *balabol*
чи може там нема що сказати? давай! не будемо ж ми порити цікаву тему, хочеш поговорити - пиши в ПП а якшо нема що сказати тоді чому взагалі починав писати?
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
ще одне відео, після виступу Байдена
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!