ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

KUBik
Активіст

Re: ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

Повідомлення KUBik » 20 липня 2014, 18:07

bruno писав:це просто стаття, а є ще закони, офіційні розяснення цих зконів компетентними державними органами....... так ось, коли працівник міліції проводить лише візуальний огляд, то це ніяк не обшук і не "досмотр" а лише візуальний огляд, який проводиться з метою зовнішнього виявлення порушення законів України......
а компетентными органами, я так понимаю являются ЛЮДИ в погонах.
исходя из этого в любой момент к вам на улице подойдут и ПОПРОСЯТ вывернуть карманы или постучатся в дверь и ЗАКОННО попросят показать ПРОСТО показать содержимое квартиры-и это будет ЗАКОННОЕ ТРЕБОВАНИЕ НЕ ОСНОВЫВАЯСЬ НЕ НА ОДИН НОРМАТИВНО ПРАВОВОЙ ДОКУМЕНТ - ВОТ ВЫ ТОГДА ВПУСКАЙТЕ,ПОКАЗЫВАЙТЕ И Т.Д. ВСЕ ВЕДЬ ПО ЗАКОНУ,ВОТ ТОЛЬКО С НАРУШЕНИЕМ КОНСТИТУЦИОННЫХ ПРАВ.

ВООБЩЕМ ДАЛЬШЕ ВЕСТИ ДИАЛОГ НЕ ВИЖУ СМЫСЛА,НЕТ ЖЕЛАНИЯ СПОРИТЬ И ЧТО ТО ДОКАЗЫВАТЬ ПУСТЬ КАЖДЫЙ ПОСТУПАЕТ НА СВОЙ СТРАХ И РИСК И НА СВОИ ЗНАНИЯ ЗАКОНА И Т.Д.

А СТАТЬЯ К СТАТИ НАПИСАНА НЕ ОТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЙ А ОСНОВЫВАЯСЬ НА КОНКРЕТНЫЕ ЗАКОНЫ И СТАТЬИ-КОТОРЫЕ ТАМ УКЫЗЫВАЛИСЬ :!:

ВСЕГО ДОБРОГО *hi*

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: ГАИ Черновцы. Тотальный шмон на посту Атаки.

Повідомлення Дельфин » 20 липня 2014, 21:00

bruno писав:ну зі мною не вийде такого, це я тобі гарантую)))))) ти ж просто не знаєш мене і хто і де і ким працюю))))
тут два варанта - або ти мент безграмотний, або скоріше за все примазаний до влади, тому і вважаєш що іншим беспредел, а тобі по тільки закону. Інших нехай шманають, а з тобою тільки по закону, якого ти і не знаєш...

По порядку:
bruno писав: коли працівник міліції проводить лише візуальний огляд, то це ніяк не обшук і не "досмотр" а лише візуальний огляд, який проводиться з метою зовнішнього виявлення порушення законів України......
bruno писав:таки так - законна!!!! оскільки ще раз наголошую - це не обшук, а зовнішній огляд!!!!
Яким боком відкрити багажник - ЗОВНІШНІЙ огляд?? От і оглядай авто ЗЗОВНІ скільки влізе. Відкритий багажник причому тут до зовнішнього огляду??? "Осмотр" і "Досмотр" розрізнєш? Сам зрозумів що написав?
bruno писав:вимога працівників міліції добровільно показати вміст - це законна вимога!!! якщо вже говорити про закон то так воно і є........а от обшуки, то вже інша справа, саме наголошую на слові - обшук!!!! це лише має бути вмотивоване рішення суду,
поняття закону в тебе НУЛЬ! Він не може вимагати, а тільки ПОПРОСИТИ заглянути в машину чи багажник. А я можу відмовити.
Якась школота за рівнем написаного... *facepalm
Проводити лікбез не бачу змісту, тим більше що згідний із цим -
STREPS писав:вообще, хорошо что есть люди, которые так считают и с легкостью выполняют незаконные требования, тогда ментам будет лень трудных клиентов нагибать, когда есть легкий путь к чужому кошельку.
Востаннє редагувалось 20 липня 2014, 21:02 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”