Черновцы в объективе регистратора.
- DJ Gipsokarton
- Зацікавлений
Re: Черновцы в объективе регистратора.
Кузя
Ничего особенного на видео нет.Обычные ситуации не заслуживающие внимания.
Зачем засорять интернет такой фигнёй?
Ничего особенного на видео нет.Обычные ситуации не заслуживающие внимания.
Зачем засорять интернет такой фигнёй?
+100Andliva писав:Вы меня уж простите, но волочится в левом ряду, заставляя остальных обходить Вас справа, не намного лучше, чем выехать без поворотника.kuzzya писав: Перекрёсток Красноармейская-Гайдара, видели, что начал мигать зеленый, не сбавляя скорость проехали на жёлтый
11,5 вже писали. На всякий продублюю12.9. Водієві забороняється:
в) перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;
Відносно зеленого миготливого, то особисто я зупиняюсь, але читаємо ПДР11.5. На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки).
Ну не мав він же прямо перед Вами різко загальмувати, створивши аварійну ситуацію, щоб Ви не дай Бог йому в зад вїхали.8.7.3. Сигнали світлофора мають такі значення:
в) зелений миготливий дозволяє рух, але інформує про те, що незабаром буде ввімкнено сигнал, який забороняє рух.
12,9водієві забороняється
г) різко гальмувати (крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді).
Сьогодні один олень в Сторожинці виїхав з другорядної. Я обїхав його, посигналив, дружина сказала що він сміявся, може обдовбаний, або пяний, шкода що не зупинився і не запитався в нього яким місцем він думає і чи думає взагалі.
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2013, 16:37 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
electron
Ты зачем спойлишь пункты из правил... Что ними ещё кто-то пользуется??? :D
Ну я користуюсь, надіюсь що люди яким впадлу прочитати книжку на 60 сторінок, хоч так їх прочитають. Цитую в різних темах, може люди почнуть щось самі читати, або чогось нового для себе дізнаються.Bodya_Hollywood писав:electron
Ну і що тут смішного? Якщо б я йому в бік заїхав то було б дуже веселоmaratura писав:Обдовбаний олень. Їде і сміється. В Сторожинці.electron писав: Сьогодні один олень в Сторожинці виїхав з другорядної. Я обїхав його, посигналив, дружина сказала що він сміявся, може обдовбаний, або пяний
Да,таке тяжко забути.

От відео давайте сміятись разом
Спочатку олень який не дивився куди виїзжає, потім результати неуважних дій водіїв ДТП (на дату не дивіться здох АКБ в реєстраторі в мене завжди 2090 рік :D відео сьогоднішнє), гальмівний шлях був з моєї смуги і потім до узбіччя, тобто авто почало гальмувати на зустрічній, мабуть когось обігнати хотів.
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2013, 22:50 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
DJ Gipsokarton, ну як сказати, відео Кузі то може і буденне, але воно показує як виглядає ситуація з кабіни авто. Якщо з не включеним поворотом все зрозуміло, такого ***** ніщо не виправить, то для пішоходів дуже корисне відео. Розпишу по пунктах
1 Існує думка, що завжди винен водій, але не завжди воно так, пішики доволі часто ведуть себе неадекватно і самі лізуть під колеса, в мене не одне таке відео є, можливо пізніше змонтую і викладу.
2 Існує думка що у авто є фари тому водій бачить все навколо. І лізуть пішики в темну пору доби в темному одязі на неосвітленій ділянці дороги під колеса думаючи, що водій їх бачить і обїде, загальмує. Тому дане відео показує що нічого водій надовкола не бачить, видно тільки те що освітлюється фарами. Є ще і зустрічні авто які сліплять.
3 існує думка, що водій завжди зупинить авто миттю, ніхто з пішиків навіть не думає про такі речі як час реакції і гальмівний шлях.
Тому таке відео не зовсім то і засмічує нет, можливо деякі пішики в яких ще є крапля мізків подивляться, подумають і зроблять висновки. Так само як і водії які в населених літають по 80-100 км/год.
1 Існує думка, що завжди винен водій, але не завжди воно так, пішики доволі часто ведуть себе неадекватно і самі лізуть під колеса, в мене не одне таке відео є, можливо пізніше змонтую і викладу.
2 Існує думка що у авто є фари тому водій бачить все навколо. І лізуть пішики в темну пору доби в темному одязі на неосвітленій ділянці дороги під колеса думаючи, що водій їх бачить і обїде, загальмує. Тому дане відео показує що нічого водій надовкола не бачить, видно тільки те що освітлюється фарами. Є ще і зустрічні авто які сліплять.
3 існує думка, що водій завжди зупинить авто миттю, ніхто з пішиків навіть не думає про такі речі як час реакції і гальмівний шлях.
Тому таке відео не зовсім то і засмічує нет, можливо деякі пішики в яких ще є крапля мізків подивляться, подумають і зроблять висновки. Так само як і водії які в населених літають по 80-100 км/год.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Капитан Перепелюк останавливает автомобили спросить все ли в порядке :D
Нагнулся, заглянул, наверно увидел регистратор, в автомобиле все пристёгнуты, ребенок в кресле,
пристебаться не было к чему и наверно с перепугу выдал первое, что пришло в голову
Нагнулся, заглянул, наверно увидел регистратор, в автомобиле все пристёгнуты, ребенок в кресле,
пристебаться не было к чему и наверно с перепугу выдал первое, что пришло в голову

- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Надо было Даишнику написать заявление о беспричинной остановке...
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Да простой, китайскийBodya_Hollywood писав:Что за реєстратор такой интересный???
Было очень темно на улице, пришлось в редакторе поднять экспозицию чтоб было видно инспектора и естественно появились шумы
Да он улыбался, представился, не наглел, думаю сам понял, что не прав ;)adik писав:Надо было Даишнику написать заявление о беспричинной остановке...