Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)
раджу оцей фильм подивитися, дуже затягує, знайшов тільки на ютубі:
ОПИС: Між раєм та адом існує місто де живуть душі які не визначилися куди піти після смерті, 7 демонів та архангелів б'ються аби взяти контроль над ним. Али всіх янголів перебили і залишився останній, саме йому слід зміни стан речей. Мені ось фильм сподобався, це як наш світ. Сюди приходять чисті люди а потом становляться брудними, а бог курво за цим спокійно спостерігає, навіть Архангели не витримують цієї байдужості до його творіння. Що казати про смертних.
ДИЯВОЛ ОПИС: У великій офісній будівлі стається самогубство, у той самий час пятеро пасажирів застрягають у ліфті, усі вони грішники. Детектив який розлідує самогубство має зробити тяжкий вибір, іти далі або...
ОПИС: Між раєм та адом існує місто де живуть душі які не визначилися куди піти після смерті, 7 демонів та архангелів б'ються аби взяти контроль над ним. Али всіх янголів перебили і залишився останній, саме йому слід зміни стан речей. Мені ось фильм сподобався, це як наш світ. Сюди приходять чисті люди а потом становляться брудними, а бог курво за цим спокійно спостерігає, навіть Архангели не витримують цієї байдужості до його творіння. Що казати про смертних.
ДИЯВОЛ ОПИС: У великій офісній будівлі стається самогубство, у той самий час пятеро пасажирів застрягають у ліфті, усі вони грішники. Детектив який розлідує самогубство має зробити тяжкий вибір, іти далі або...
- nevill333
- Активіст
ну як сказати, серіал цікавий. Але краще якщо щось рекомендуєте, то давати опис, в тому числі свої враження. Серіал затягує, але часом є задовгі вставки які я перемотаю. Кримінальне телевізійне шоу о легких грошах, о любові, ненависті, ... В цілому хто любить контент про грабіжників - рекомендую.
Тут така хуйня сталася, я скачав цей серіал, а потомі на наступний день заліз на торрент а він не грузиться. Хто зна не заблочені торенти нормальні?
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Я цим користуюсь http://kinozal.tv/nevill333 писав: ↑04 березня 2022, 20:17ну як сказати, серіал цікавий. Але краще якщо щось рекомендуєте, то давати опис, в тому числі свої враження. Серіал затягує, але часом є задовгі вставки які я перемотаю. Кримінальне телевізійне шоу о легких грошах, о любові, ненависті, ... В цілому хто любить контент про грабіжників - рекомендую.
Тут така хуйня сталася, я скачав цей серіал, а потомі на наступний день заліз на торрент а він не грузиться. Хто зна не заблочені торенти нормальні?
- nevill333
- Активіст
так я їм теж користувався, але ж не працює... Може є якісь секрети... Ще був ру.трекер.орг, але я їм рідко користувався.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
И у мене працює. Хоча вже давно майже не використовую торренти. Більше з hdrezka дивлюся в онлайн.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- nevill333
- Активіст
дякую всім хто відповів. Отже проблема в мене. Думав може треба кеш прочистити. Але потім до мене дійшло що я в цьому місяці не платив за інтернет, з цієї причини що він і так є. Мабуть в такому режимі провайдер наклав певні перепони. Поки що платити не буду,
, в кінці місяця проплачу, думаю все ок буде.
Among the other things I recommend to you "Alice in Borderland" if you like "Squid game - Гра в кальмара"-: three teenagers were wasting their time with fun. When they were running away form the police they rushed into the toilet cabin. Suddenly the lights went out, and they found that they were alone all over the city. The GAME had been started, the stake is your own life...

Among the other things I recommend to you "Alice in Borderland" if you like "Squid game - Гра в кальмара"-: three teenagers were wasting their time with fun. When they were running away form the police they rushed into the toilet cabin. Suddenly the lights went out, and they found that they were alone all over the city. The GAME had been started, the stake is your own life...
- nevill333
- Активіст
Тут якась хєрня. Як тільки я прочищаю кеш та кукі кинозал.тв працює, але при наступному запуску знову не працює... сам торрент кліент працює - фільми качаються.
Раджу подивитися фільм жахів The deep house : The couple were travelling in Europe. He is a blogger of Youtube. And they found a lake where there was a abandoned house underwater. And they decised to go over there and take same video, but they didn't expect to find here something horrible...
Ретчед - this show it's like to American Horror Story. This is story about nurse Retched, and how she became to a monster.
Homorraquesto è storia della Savastana famiglia. Savastano sono un pericoloso criminale clan in Napoli. è molto interessante guardare questo film perchè si apre il vero significato della mafia nel questo bellisimo paese.
Раджу подивитися фільм жахів The deep house : The couple were travelling in Europe. He is a blogger of Youtube. And they found a lake where there was a abandoned house underwater. And they decised to go over there and take same video, but they didn't expect to find here something horrible...
Ретчед - this show it's like to American Horror Story. This is story about nurse Retched, and how she became to a monster.
Homorraquesto è storia della Savastana famiglia. Savastano sono un pericoloso criminale clan in Napoli. è molto interessante guardare questo film perchè si apre il vero significato della mafia nel questo bellisimo paese.