Китайці вже давно продають на порядок дешевше якісні "репліки", які не відрізнити від "оригіналу".Sl@vcheg писав: ↑06 липня 2024, 21:41В Италии провели обыски на фабриках и выяснили, что сумки Armani и Dior изготавливаются нелегальными китайскими рабочими, которым платят 2-3$ в час.
Dior платил $57 за сумку, которая продает за $2780. Реальная стоимость сумки от Armani, которая продается за €1800 - €93
Сумочка)
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Сумочка)
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 954 рази
- Подякували: 1639 разів
Думав як написати, так щоб не образити, але мене трохи зачепило. Хтось відає останню заначку і авто в донат на ЗСУ А хтось кічиця як він купляє 30ту сумочку за куеву купу бабла. Тупо виглядає як стьоб. Ми багато хто могли би купити своїм коханим LOUIS VUITTON але пріоритети зараз в країні трохи інші і нам вас зараз не дуже зрозуміти
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Славчег, я розумію всю ситуацію( можливо не відчуваю так як ви)——але я практично щомісяця доначу на ЗСУ. Практично з першого місяця війни( Вже міг би ще парочку таких сумочок купити(Sl@vcheg писав: ↑09 липня 2024, 01:40Думав як написати, так щоб не образити, але мене трохи зачепило. Хтось відає останню заначку і авто в донат на ЗСУ А хтось кічиця як він купляє 30ту сумочку за куеву купу бабла. Тупо виглядає як стьоб. Ми багато хто могли би купити своїм коханим LOUIS VUITTON але пріоритети зараз в країні трохи інші і нам вас зараз не дуже зрозуміти