Хіба патріот України і бандерівець - одне і теж саме?sergej1974007 писав: ↑19 лютого 2018, 15:32Да—— такого как у меня хотя бы.
У меня кстати отличный работодатель—— помогает мне во многих вопросах—— причем безвозмездно.
Но в Польше сложнее ему скорее всего—— в любой момент могут спросить за Бандэру——— и тут начинаешь решать—— липовый ты патриот или настоящий.
Музыкальная Пауза.( грустная) ( спешл фор дельфин).
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Музыкальная Пауза.( грустная) ( спешл фор дельфин).
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Он вобщем-то не объявлял, вроде, об этом, такой вывод был сделан на основе его постов.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Все время учил всех как правильно жить—— а тут раз — и покинул Родину в трудную минуту.
Я бы тоже не обьявлял.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
На старом форуме, он писал вроде как свою дочь отправил учиться в Польшу и сам думал как бы туда свалить ( хотя могу и ошибаться)
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Не вникая в то где он( на самом деле— его личное дело)——— мы ж тут потролить все— таки?( ну как минимум я)
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Можливо після його відїзду, Вітчизна нарешті задумається, чому її покидають найкращі працівники і бізнесмени.sergej1974007 писав: ↑19 лютого 2018, 17:12Все время учил всех как правильно жить—— а тут раз — и покинул Родину в трудную минуту.
Я бы тоже не обьявлял.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Не сподіваюсь на це —— після мого не задумаласяsuperNick писав: ↑19 лютого 2018, 17:25Можливо після його відїзду, Вітчизна нарешті задумається, чому її покидають найкращі працівники і бізнесмени.sergej1974007 писав: ↑19 лютого 2018, 17:12
Все время учил всех как правильно жить—— а тут раз — и покинул Родину в трудную минуту.
Я бы тоже не обьявлял.
пс. Не зачаровуйтесь—— не будете розчаровуватися.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Лично я стебусь над ним, думал он самый упоротый патриот, а тут на тебе просто балабол который на волне мейнстрима быть патриотом решил хайпануть.sergej1974007 писав: ↑19 лютого 2018, 17:17Не вникая в то где он( на самом деле— его личное дело)——— мы ж тут потролить все— таки?( ну как минимум я)
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Так, долбойобами. Вони взагалі швидкі на висновки...
Та ти ніколи особо і не вникав в той понос, що несеш вже який місяць про мене. З тебе навіть за базар не спитаєш - хто ж буде зв"язується із такими?sergej1974007 писав: ↑19 лютого 2018, 17:17Не вникая в то где он( на самом деле— его личное дело)——— мы ж тут потролить все— таки?( ну как минимум я)
..............................
Тим, до кого туго доходить (а часов і взагалі не доходить) : я обіцяв більше не приймати участь у марних політичних дискусіях на форумах забитих недалеками тролями. І не вести боротьби за розуми українів - бо то вже марна боротьба.
А НЕ дивитись як мене поливають брудом. Опускатись до рівня IQ тролів не хотілось би, але іноді туземцю треба пояснити на його мові, бо на інших він ні бум-бум.
Ніколи не міняв, і не зміню, ні своїх переконань, ні своїх поглядів, ні своєї позиції. Таким певно і вмру. Поступаючи згідно своїх переконаннь, використовуючи знання і аналітичні висновки, яких я багато понаписував. Ось тут моя тема щодо України - Лебедина пісня, або останній постріл Хто має доступ до розділу - читайте. Час покаже хто був правий.
А те, що тут, вже який місяць, брешуть про мене - то плід їх хворої уяви.
Чому так казяться тролі? Бо їм нема про що говорити. Я пішов із дискусій, тролити нема кого. А самі вони розумних дискусій вони ведуть. БО ВОНИ ПАДАЛЬЩИКИ - чекають поки хтось викладе свою позицію, а потім давай її обгажувати.
А тут - опа, і фсе пропало. Тролі голодні, зеленіють від скуки.
Ще на тому форумі писав про Польшу - не збираюсь нікому нічого пояснювати. Чи щось доводити, ніби виправдовуючись. Хоча б тому, що так прикольно подивитись зі сторони на твої похорони. Ця тема про Польшу так забаляє
А тим кому я реально цікавий, чи вони мені - вони в курсі.
Нажаль, тут від мене можна отримати тільки такий контент. Бо - яка країна, такі теракти(с)
Востаннє редагувалось 20 лютого 2018, 01:12 користувачем Дельфин, всього редагувалось 5 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Так, долбойобами. Вони взагалі швидкі на висновки
[/quote] Та ти ніколи особо не вникав в той понос що несеш.
Нажаль, тут від мене можна отримати тільки такий контент. Бо - яка країна, такі теракти(с)[/b]
[/quote]
Сльози і шморгання в рукав залиш своім ПОЦіновувачам.
Ліпше скажи—— музичка сподобалася?
Я як іі слухаю—завжди тебе згадую.
пс. Модератори, добавте смайлік з дельфінчиком—— це ж вже мем вийшов цілий.