Я на Фоксі не дивився - скачав 1080 і дивився на ніч. Вийшло гарне снодійне :)
Надіслано від мого LG-D850, використовуючи Tapatalk
Зима близько.....
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Зима близько.....
Я вже й забув що там в попередніх сезонах. Люблю дивитись серіали які вже зняті до кінця, або повний сезон.
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
На одном из форумов прочитала вопрос : Фанаты "Гарри Поттера" - поттероманы, "Доктора Кто" - хувиане, Толкина - толкинисты, а как же все таки называются фанаты "Игры престолов" и всей "Песни льда и пламени" в целом?? :DTrentemoller писав:Я вже й забув що там в попередніх сезонах. Люблю дивитись серіали які вже зняті до кінця, або повний сезон.
Так я о чём...видимо не фанат)) Имена каждого члена семей Семи Королевств не запомнить однозначно, но сюжет то, сюжееет :D
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А я вот давно книги все закачал, а почитать руки не доходят-- катастрофически времени не хватает в сутках.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Не скажу що фанатію, а серіал класний. Просто давно дивився, життя насичене, а мозок має властивість забувати.Leya писав:На одном из форумов прочитала вопрос : Фанаты "Гарри Поттера" - поттероманы, "Доктора Кто" - хувиане, Толкина - толкинисты, а как же все таки называются фанаты "Игры престолов" и всей "Песни льда и пламени" в целом?? :DTrentemoller писав:Я вже й забув що там в попередніх сезонах. Люблю дивитись серіали які вже зняті до кінця, або повний сезон.
Так я о чём...видимо не фанат)) Имена каждого члена семей Семи Королевств не запомнить однозначно, но сюжет то, сюжееет :D
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Все дуже просто. В двох словах: всі проти всіх, кожен за себе (любимого :) ) . І тільки зараз можливо!! почнеться об'єднання перед головним ворогом всіх людей - королем ночі.Trentemoller писав:Я вже й забув що там в попередніх сезонах. Люблю дивитись серіали які вже зняті до кінця, або повний сезон.
Бог там, де всім добре.....
у "медузы" тест выходил специальный по этому поводу) , надо вспомнить всех за 3 минуты. Как ни стараюсь, больше 25-и не выходит)Leya писав:Так я о чём...видимо не фанат)) Имена каждого члена семей Семи Королевств не запомнить однозначно, но сюжет то, сюжееет :D