маршрутки Черновцов

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Re: маршрутки Черновцов

Повідомлення MAXIMUSGo » 02 листопада 2013, 21:26

Дельфин писав:Як читати? там же розмір ... :lol:
завтра отсканирую и выложу )))
0969707866

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 07 листопада 2013, 19:46

Дельфин писав:Як читати? там же розмір ... :lol:
думаю , что так лучше -

Зображення
Востаннє редагувалось 07 листопада 2013, 19:47 користувачем MAXIMUSGo, всього редагувалось 1 раз.
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 07 листопада 2013, 20:56

Тепер цікаво, чи не відмінять постанову в суді. Хоча водій може забити не піти в суд. ТС респект.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 07 листопада 2013, 23:40

Молодець, що зробили це. Але я не можу зрозуміти на основі чого вони винесли постанову?
Цей запис же не є підстваою чи доказом.... чи я чогось не розумію?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 07 листопада 2013, 23:53

Дельфин писав:Молодець, що зробили це. Але я не можу зрозуміти на основі чого вони винесли постанову?
Если водитель не отрицает этот факт , то могут привлечь!
0969707866

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 07 листопада 2013, 23:56

MAXIMUSGo писав:
Дельфин писав:Молодець, що зробили це. Але я не можу зрозуміти на основі чого вони винесли постанову?
Если водитель не отрицает этот факт , то могут привлечь!
А водителя в известность ставят?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 09 листопада 2013, 01:04

Конечно! Без него не имеют права
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 09 листопада 2013, 09:46

MAXIMUSGo писав:Конечно! Без него не имеют права
Наскільки мені відомо протокол складений без відома водія трішечки так не законний, тому водій зможе запросто відбитись від нього. Якщо так можна то дай посилання на НПА яке дозволяє без присутності водія виписувати протоколи і виносити постанови, не повідомивши водієві про місце і час розгляду справи? По суті з одного боку маємо порушення ПДР, а з іншого ц3іла купа не відповідностей. Відео яке не являється доказом, в ДК є купа відео де відбиваються від відеокамер дайців, не те що від відео наданого сторонніми людьми. Протокол складений без водія, що є порушенням само по собі, зараз навіть за перевищення зупиняють водія і при ньому складають протокол... Постанову складену без повідомлення водія про місце і час "розгляду справи" чим було порушено право водія на захист. Ця вся ситуація просто показує, що в нас в ДАІ працюють люди на стільки ж далекі від юриспруденції, як морська свинка від моря *protiv* . Адже в одній дії порушити все що тільки можна, це варто постаратись. *facepalm
П.С. Сподіваюсь, що водій не відібється, порушив то нехай платить.

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 09 листопада 2013, 16:12

electron писав:
MAXIMUSGo писав:Конечно! Без него не имеют права
Наскільки мені відомо протокол складений без відома водія трішечки так не законний, тому водій зможе запросто відбитись від нього. Якщо так можна то дай посилання на НПА яке дозволяє без присутності водія виписувати протоколи і виносити постанови, не повідомивши водієві про місце і час розгляду справи? По суті з одного боку маємо порушення ПДР, а з іншого ц3іла купа не відповідностей. Відео яке не являється доказом, в ДК є купа відео де відбиваються від відеокамер дайців, не те що від відео наданого сторонніми людьми. Протокол складений без водія, що є порушенням само по собі, зараз навіть за перевищення зупиняють водія і при ньому складають протокол... Постанову складену без повідомлення водія про місце і час "розгляду справи" чим було порушено право водія на захист. Ця вся ситуація просто показує, що в нас в ДАІ працюють люди на стільки ж далекі від юриспруденції, як морська свинка від моря *protiv* . Адже в одній дії порушити все що тільки можна, це варто постаратись. *facepalm
П.С. Сподіваюсь, що водій не відібється, порушив то нехай платить.
А где Вы видите , что я сказал , что можно без присутствия водителя?
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 09 листопада 2013, 17:01

Ну я якось в відповіді з ДАІ не побачив, що водія викликали, чи що там робили, та і Ви такого не написали. Тоді поясніть як це все відбувалось? Враховуючи що відео яке знято сторонньою людиною не є належним доказом. Водій міг просто послати даішників і все, повторюю є купа відео в яких дайців посилають, якщо фіксація правопорушення відбувалась самими даішниками, стандартна відмазка водіїв, це те що камера не сертифікована і не належить до списку тех засобів, а тут не відомо яка камера і є штраф. Мені просто цікава сама метода даного дійства. Адже дайці не можуть штрафанути оленів які припарковані в центрі під знаками, ходять і чекають поки водій прийде, а тут за наданим сторонньою людиною відео штраф.... Дивно це все якось *scratch*
Чому запитую, так можна з часом дізнатись, що на любого водія є купа протоколів згідно якихось фото-відео доказів наданих сторонніми особами. Тому і цікаво як це все відбувається і як з цим боротись.
Востаннє редагувалось 09 листопада 2013, 17:17 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”