DELETED

electron
Постійний користувач

Re: Чернівецьке БИДЛО!

Повідомлення electron » 08 жовтня 2013, 11:41

Ну я не сидів тому не базарю, якщо Ви це мали на увазі.
Ви просто не захотіли зрозуміти те що я і інші учасники теми Вам написали...
Тому повторювати одне і те саме по декілька раз не бачу сенсу. Свою точку зору на порушення водіями ПДР, своє ставлення до ментів, а також своє ставлення до такого відео я вже висловив. Що я б зробив в такому разі теж.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

chertic
Зацікавлений

Повідомлення chertic » 08 жовтня 2013, 12:14

Хіба не видно - автор відео ще зелений, не вміє вести себе у такій сутуації, і діяти.
Авжеж, їх там нагинають... *scratch*
Якщо б нагинали - це свавілля на дорогах давно б припинилося!
Грошенята, начальству, вони і так носять - це ясно як білий день![/quote]

Нужно было назвать ролик: "автор відео ще зелений, не вміє вести себе у такій сутуації, і діяти." И было бы понятней, что автор хотел этим сказать или показать. ИМХО.
Востаннє редагувалось 08 жовтня 2013, 12:15 користувачем chertic, всього редагувалось 1 раз.

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 08 жовтня 2013, 12:23

В данной ситуации самое правильное - написать жалобу на инспекторов .......... водитель свое наказание (в виде протокола) понес . Почему менты должны выйти сухими из воды? В данной ситуации - не правы ВСЕ ....... иногда сам проезжая Калину , хочу вызвать ГАИ ибо мост заставлен машинами
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 жовтня 2013, 14:16

Максімус, так проблема в тому, що заяву мав би накатати автор відео. Я, Ви, Іванко з сусіднього підїзду і тд. наприклад не можуть скаржитись на те що даєць вів себе дуже грубо і не адекватно, можуть виключно на стоянку в другому ряді вказати. Але в мене немає відео яке є в оператора (з Ютуба качати в падлу), а він не відомо чи хоч щось робить....

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 08 жовтня 2013, 14:56

electron !!! Поверьте , что я это знаю ))) ...... свою помощь ТС я предложил , но он сразу сказал , что видео не его ......... вопросы отпали
0969707866

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 жовтня 2013, 17:43

wishmaster.cv писав:Не моє відео, не моє!
Сорі за офтоп нагадало старий як світ прокол про продажу моторолера http://moto.kiev.ua/forum/?trid=perls/1162393539473
Не його мотоцикл-не його :lol: :lol: :lol:

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 08 жовтня 2013, 17:48

electron писав:
wishmaster.cv писав:Не моє відео, не моє!
Сорі за офтоп нагадало старий як світ прокол про продажу моторолера http://moto.kiev.ua/forum/?trid=perls/1162393539473
Не його мотоцикл-не його :lol: :lol: :lol:
Это там что , четыреста страниц про мотороллер?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 жовтня 2013, 18:22

wishmaster.cv писав:
Якщо б нагинали - це свавілля на дорогах давно б припинилося!

Грошенята, начальству, вони і так носять - це ясно як білий день!
Так я не про ті грошенята, вони платять за те, щоб працювати, я про "відмазування" начальством, повірте це далеко не безкоштовно робиться.
Дивіться написав я на дайця, не скаргу просто запит з проханням прояснити моменти в організації безпеки дорожнього руху, запит тому що відповідь мають дати скоріше ніж час на розгляд скарги. Як результат, недоліки швиденько усунули, одного мента заднім числом (до мого запиту) перевели з ДАІ в райвідділ, щоб відсидівся поки все вляжеться. Як Ви думаєте назад в ДАІ його за так візьмуть, чи він з ДАІ захоче дільничним бігати ;) Чи заднім числом перевели в рай відділ безкоштовно? От він вже 2 рази полиняв на рівному місці. В мене не було особливого бажання далі його гнобити, а то написав би ще один запит через місяць чи два, ну коли він повернувся б назад в ДАІ, але уже в обласне ДАІ, щоб він знову заніс начальнику грошенята за відмазку перед обласним начальством. ДАІ це ще той серпентарій, там всі чекають тільки моменту щоб зжерти підлеглого і свого за хабар всунути. Теж можна внутрішню службу безпеки на нього натравити, їм показники кількості виявлених злочинців в погонах теж потрібні, ну і гроші за те щоб не побачити злочин.
Повірте якщо б так робили хоча б половина водіїв то ситуація в нас була б іншою, а так "маємо те, що маємо" (с) *protiv*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 жовтня 2013, 18:54

А що тут запропонуєш? Водії з керівництвом силових структур просто не стикаються, тому скаржитись немає на що. Дієво боротись ми можемо в основному з виконавцями. Якщо водії перестануть давати хабарі і будуть відстоювати свої права в законний спосіб, то хоч трохи легше буде. Повірте ніхто нікого не відправляє оббирати, ні для кого не секрет, що в ДАІ ідуть не за порядком на дорогах дивитись, а кишені хабарями набивати. Особисто я борюсь з найнижчою ланкою в ДАІ.

Закрито

Повернутись до “Відео та музика”