як вам відео цього співака???

чи сподобались вам кліпи? І якщо можна скажіть чим.

так
2
7%
ні
22
79%
може бути
2
7%
потрібна дороботка
2
7%

Всього голосів: 28

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Re: як вам відео цього співака???

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 17:59

maestro писав:Блин что не тема от ТС то ... может в юмор бы перенести это все?

P.S. В Украине таких певцов вагон и тележка.
Да, нехай я не підлягаю вашому розуміню. нехай мене кинуть в гумор... у кожного своя думка. повірте я не розказав тут усе... просто це вже бзанадто буде. і так я розумію що забагато тут всього порозказував, тому тепер такого не буде... обіцяю... а за відео просто заради інтересу. просто в Україні таких артистів не розуміють, а вот закордоном там зовсім інше.
Не всі співаки в Україні досягають висот, і українці не поважають нашу музику. хоча вона рідна. слухають всяку різну, но не наше. вот у мене зараз порядка 40 000
українських пісень на ноуті(точніше почті 400 гіг забито ріщною музикою, но слухаю українське, так як це наше рідне), а якщо вам не інтересна наша музика то вибачайте...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

Nemezida
Постійний користувач

Повідомлення Nemezida » 18 вересня 2013, 18:02

ussser писав::D Відео-дешевка.Таке відео і я би зняла.
Ну это ж не Бритни Спирс, что б платить за пост-продакшн.

Хорошие украинские песни для сознательных слушателей.

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 199 разів

Повідомлення Infra3Byk » 18 вересня 2013, 18:03

ОЕ, ВВ, Кому Вниз, Мандри, БумБокс і тд., мабуть і не вкурсі що грають "всяку різну, но не нашу" музику)

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 18 вересня 2013, 18:04

Просто хочется слухати якісну музику. Поважаю пісні Миколи Мозгового.
phpBB [video]
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 18:04

ussser писав:*scratch* Як можна заробити звання ,якщо ніхто не знає,хто це такий? Нє...ну в селі ,де він живе,може його і знають.Але цього не достатньо для звання.
Аби шо....
повірте його багато хто знає і в Украхні і за межами. но в Україні таких не дуже люблять і це я зрозумів навіть з теми, а вот за кордоном там інакше. Мені жаль таких людей що незнають українських співакіів, крім попсових...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

Nemezida
Постійний користувач

Повідомлення Nemezida » 18 вересня 2013, 18:07

ussser писав:*scratch* Як можна заробити звання ,якщо ніхто не знає,хто це такий? Нє...ну в селі ,де він живе,може його і знають.Але цього не достатньо для звання.
Аби шо....
Если не знаете вы, то это не значит, что стоит говорить "никто не знает". :)
Степан Гига, Павел Дворский например, вам наверно тоже ни о чем не говорит, ну и так далее. Ну а у этих людей почему-то полные залы собираются.

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 18:08

Infra3Byk писав:ОЕ, ВВ, Кому Вниз, Мандри, БумБокс і тд., мабуть і не вкурсі що грають "всяку різну, но не нашу" музику)
я в курсі про ці колективи і не раз ходив на їх концерти.і не раз слухаю і їх. моя любима радіо станція http://www.uhradio.com.ua/ не думаю що хтось таке ще слухає...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 18 вересня 2013, 18:09

Ну знаєте,щоб народ полюбив пісні і співака,треба нормальну музику пропонувати. Як Івісюк,Мозговий..Їхні пісні-класика.Я не проти укріїнських пісень.Але то є ширпотреб. Рівень сільського клубу.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 18 вересня 2013, 18:09

Як для села то зійде...
Зображення

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 18:10

Nemezida писав:Если не знаете вы, то это не значит, что стоит говорить "никто не знает". :)
Степан Гига, Павел Дворский например, вам наверно тоже ни о чем не говорит, ну и так далее. Ну а у этих людей почему-то полные залы собираются.
я підтримую вас. Просто усі слухають те що ім навязують, але не кожен знає артистів з вого регіону і не підтримує їх... для всіх залежить лише думка більшості. чи я помиляюсь?
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”