Наткнулся на пост Майданного певца-- Ореста Лютого.
Который всплыл на волне патриотизма( еще оранжевого), но жене это как-то не глянулось и она его попустила на алименты.( и я ее понимаю).
Короче до и во время Майдана на волне антимоскальских настроений его творчество было востребовано и платил жене кучу бабла.А сейчас как-то --кризис жанра-- настроения в обществе не настолько радикальны ( наверное) и вот уже и тачанку пришлось продать.
Жалуется короче.

Антін Мухарський: МЕНЕ РЕАЛЬНО ВБИВАЮТЬ
Це не істерика і не соплежуйство, а тільки сухі факти...
В жовтні 2013 року я добровільно взяв на себе зобов'язання виплачувати моїй колишній дружині Єгоровій-Грищенко Сніжані Олександрівні гроші на утримання трьох наших спільних дітей. У розмірі 3000 долл. США, і подарувавши їм великий заміський будинок і 4-кімнатну квартиру. На той момент мав великий проект на телебаченні, весільну агенцію, купу концертів і корпоративів. В контракті було зазначено, що у разі зміни мого матеріального стану, суму можна переглянути. Прийшла революція, за нею -
війна. Роботи нема. Я попросив на той час мою ще законну дружину, переглянути суму, зазначену в контракті. У відповідь вона за поданням приватного нотаріуса Мазарчук Н.В. виписала перший виконавчий лист, за ним другий, третій і понеслося... Окрім шаленої травлі в пресі і на ТБ, нищення моєї репутації, за півроку я мав штучний борг в 1 500 000 (мільйон пятсот тис. грн).
Опускаю майже нікому не потрібні нудні юридичні подробиці наших судів за останній час. Скажу одне — ЗА ТРИ З ПОЛОВИНОЮ РОКИ Я ТАК І НЕ ЗМІГ ДІСТАТИСЯ В ОБОЛОНСЬКОМУ СУДІ ДО РІШЕННЯ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ з перегляду суми контакту. Судді знизують плечима і позаочі кажуть: “У вашої колишньої жінки дуже впливові покровителі. І вам кожен юрист скаже, що будь-яку справу можна затягнути на п'ять років, шість, сім.... Скільки вистачить грошей і впливу”.
І хоч я справно плачу аліменти (за період трьох років сума складає близько 600 000 грн/), сума боргу росте і росте. Два місяці тому я продав в рахунок штучно нарахованих боргів свою легендарну тачанку “МАХНО”. Місяць тому у мене просто з-під дому, в порушення всіх правових норм, без попередження, державны виконавці викрали інший автомобіль. Виконавець Подільської Виконавчої служби Галунько Л.І. - прямо заявляє, що на неї тиснуть і вона мусить вдаватися до протиправних дій. Юристка пані Єгорової Катерина Власюк (найкращий сімейний юрист України 2016 року), керуючий партнер Юридична компанія "AVG" — відверто говорить, що мета її клієнтки позбавити мене житла і батьківських прав і вона її в цьому всіляко підтримує. І нема на них ніякої управи. Сміються в очі.
А сьогодні мені прийшла отака СМС-ка, де зазначено, що я, в рахунок погашення боргів, винен одному з банків 227 383 грн (двісті двадцять сім тисяч триста вісімдесят три гривні) в рамках порушеного проти мене виконавчого провадження. Мене елементарно лишають засобів легального заробітку, пересування по місту, плюс продовжують невпинну травлю на ТБ, позбавляють можливості бачитися з дітьми...
Я реально загнаний в кут нашею наскрізь корумпованою, гнилою судовою системою, коли тобі кожен суддя, юрист і судовий виконавець в очі може сказати: “Вибачайте, у неї дуже впливові покровителі...”
пс. И это я даже не злорадствую :D --- я реально слушал его песенки-- там довольно с юморком все. :D
ппс. Не свалил бы в Польшу -- как у патриотов принято сейчас. :D