В союзе - папа с работы приносил :)wishmaster.cv писав:akinak, ви також "воруете"?
Налоги
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: Налоги
А хто каже, що податки - це недобре. Податки - це нормально, але вони мають працювати на країну, а не крастися "наближеними"...Samson писав:Тогда зачем мы идем в Европу? Там же все платят налоги?
Ідеальна функція податків - я їх плачу самому собі. Я роблю країну краще.
Бог там, де всім добре.....
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Нет. Но я говорю не о том, что все воруют, а о том, что обыватель, уклоняющийся от налогов, считает, что все ворует.wishmaster.cv писав:akinak, ви також "воруете"?
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Нет, это странный вывод.wishmaster.cv писав: Значить, олігархи, політики, та всякі там сракол..зи, ухиляються від податків, бо переконані - що ми всі "воруем"?!!!
Олигархи и прочая власть имеет возможность воровать, потому что большая часть населения не платит налоги явно и не требует от власти отчета за бюджетные средства. Нет чувства, что в бюджете мои деньги. Цимес в том, что налоги в итоге все мы платим - в виде ндс, в виде таможенных сборов и т. п. Но кто из нас придет к примеру, в дет. дом, с требованием дать отчет?
А когда вы лично отнесете в детдом 100 грн, к примеру, то за отчетом придете (и скорее всего получите).
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
таке враження,що ця ситуація на Україні,це такий підхід втюрювати сигарети людям,поясню:Сигарети рекламувати стали менше,так як це шкідливо і підняли акцизи на них і на спиртне,то вони почали виводити людей з себе цими ситуаціями в Україні,щоб ті нервувались і автоматично скурювались і спивались і вмирали.Це своюрідний "Геноцид".Може я не правий,але це триває дуже давно і воно посилилось.
Востаннє редагувалось 29 листопада 2014, 00:16 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Особисто я сигарети не курю,а горілку на свята приносять,я автоматично получається не плачу за то і вино теща з Італії привозить.Samson писав:Мое предложение первое - не покупайте водку и сигареты и вы сразу перестанете платить как минимум 2 налога - НДС и акциз
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
По теме смотреть с 47 минут 25 секунд. 45 минут 40 секунд как бы не выдирая слов из песни
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Samson писав:Мое предложение первое - не покупайте водку и сигареты и вы сразу перестанете платить как минимум 2 налога - НДС и акциз

ПДВ ти платиш купляючи будь-який товар (пром-продтовари). А акциз - ну тоді перестань заправлятися паливом і все буде добре... :D :D
Бог там, де всім добре.....
- Потапапапа
- Досвідчений
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 113 разів
баба - ловкий хитрожоп. Эвона как перекрутила и не платит...
Останній раз піднімалось Сулейман на 30 листопада 2014, 09:33.
Все просто. New life.